EVLİLİKTE TAPU SORUNU

Bir de bizlerin kıymeti bilinmiyor
Ben bir beştaş bir de ipince bilezikle evlendim ayol
Önemli olan eşimle hayatımı birleştiriyor olmaktı.
Millet kv nin evine çökmüş hem de plan yaparak
Vay anasını ciddeb
çalışırsam çıtırlığım bozulur diyen üye bile var bu forumda.daha evlenmeden ev sahibi olmak güzel olmaz mı?sizler 2 maaş yıllarca kredi ödeyin durun

Bu evlilik büyük ihtimalle bosanma ile bitecegi icin yazili olarak imzalatin 40.000 tl verdiginizi. Diger parada zaten hakkiniz yok

Bir tavsiye de ben vereyim o zaman
40 bini kur üzerinden hesaplayın öyle imza atın
Çünkü büyük ihtimalle babanız yine olay çıkarır
O zamanın 40 bini ile şimdinim 40 bini bir mi diye

Bir de bizlerin kıymeti bilinmiyor
Ben bir beştaş bir de ipince bilezikle evlendim ayol
Önemli olan eşimle hayatımı birleştiriyor olmaktı.
Millet kv nin evine çökmüş hem de plan yaparak
Vay anasını ciddeb
Kız ben bi tektaşa tav oldum bee sen ne diyosun

Ya bir de nişanlı en başından söylemeliydi diye neden düşünüldü ki
Yani konuşmaya gerek yok aslında
Atıyorum 400 binlik eve 40 bin de ben versem (üstelik bu ev benim paşa gönlüm için satılıp yeni alınmış olan bir ev olacak), tapuya şıkıdım şıkıdım ay üzerimize ev olacak diye gitmezdim
Yani ben mi safım bilemedim. Baştan belli yine kv üzerine olacağı.
En en en fazla hisseli tapu isterdim o kadar
Ay 40 bin liracık verdim aldım 600 binlik evi hahaha diye düşünmek de ne bileyim

Birincisi kadın size ev vermiş kirada oturmayın diye beğenmeyip satıp istediğiniz yerden almışsınız, ev kadının evi ve tabiki yeni evde onun üzerine olacak sizde keşke 40.000 vermeseydiniz eksik varsa 40.000 kredi çekip kendi ödeseydi nişanlınız, ben evliyim benim eşim asla ailemin mal varlığı üzerinde söz sahibi olamaz benim üzerime yapsın diyemez, bende aynı şekilde onun ailesinin mal varlığından hak talep edemem etmem, insanlar yıllarca biriktirip borç, harç mal sahibi olsun biz üç beş kuruş üstüne koydk diye malın üstüne konalım ne ala memleket benim evladım böyle birşey talep etse o evide vermez kiraya çıkın erdim.

koca evi vermisler 40 binin uyanikligindan ne olacak
Evet ama kızım babasız yok benim kızımdan mal mı kaçırıyorsunuz muhabbetlerine girmiş eşeğin aklına karpuzu sokmuşlar 40 milyar para değil ki yani Türkiye’de eskiden olsa çok paraydı ama şimdi yani ev peşinatı anca eder

evi nişanlısı almış zaten ev adamın. davası varmış bişey olur diye kendi annesinin üstüne yapmış. evi kv kp almamış yani.

yazılanları mı okumuyosunuz anlamadım. konu sahibi ilk mesajına eklememiş ama arada yazmış; evin parasını nişanlısı ödemiş ev adamın yani. davası olduğu için eve bişey olur korkusuyla annesinin üstüne yapmış evi.

konu sahibi hem haklı hem haksızsın. haklısın, bir cümleyle içime kurt düştü şüphe ediyorum diyorsun. ben olsam peşine düşer şüphemde de haklıysam bu işi bozar paramı alırdım.

haksızsın, ev nişanlının da olsa sana ait olmayan bi eve 40 bin tl ne cesaretle verirsin? insan babasına güvenemiyor bu devirde.

Bana genelde sonradan eklenen detaylar inandırıcı gelmiyor
Çünkü konu sahibi ne zaman haksız bulunsa öyle bir detay ekliyor ki ortaya aa aslında sen haklıymışsın diyesimiz geliyor
Evin konumundan, işine hatta toplu taşımaya ters oluşundan bile bahsediyor ama aslında nişanlının evi olduğu yazmak aklına gelmiyor. Çok ilginç

evet keşke ilk mesajına ekleseymiş.

İyi de nişanlısı da anasının evinde yiyor içiyor kira vermiyor çamaşırı yıkanıyor. Bir de adam kaç yaşında ev sahibi olmuş hemen. Biz boşa okumuşuz ev sahibi olmak için yıllarca kredi ödüyoruz. Nişanlı bile ödese ev annesinin hakkıdır. Ben olsam 40000 i vereceğim kiraya sayarım

Bir insanın ev alabilmesi için önce peşinat gerekiyor çünkü banka tamamına kredi vermiyor diye biliyorum bu çocuk ev peşinatını yapacak evi alacak verse bile faizi çok fazla olur nakite olsa bir insan koskoca şirketi yoksa haa deyince ev borcunu ödeyemez.Nişanlısı seneler önce nasıl aldı da borc bitti de.Ayrica benim kızım çalışsa ev alsa kendi üstüne alir evladimda olsa.Benim üstüme yapsa kardeşi var kendi alınteri niye miras malı olsun.Bence ev aile evi çok tepki çektiği için sonradan eklendiğini düşünüyorum.Belki destek olmuştur ama gençler biranda ev alıp ödeyemez.Kac yasinda bu nişanlı acaba? bizler bile birikim olduğu halde 10 yıllık kredi çektik Ben çalışsam ev alamam gençken ama maasimla anca destek olabilirim aileme.Nişanlınız kac yasinda ev ne zaman alınmış ve ne kadar maaş alıyor acaba ev alabilecek kapasitesi varmi?Varsa 40 bini niye sizden aldı kendi ödeseydi.Ev alabilecek kapasitesi olan biri kalan 40 bini de sizden almaz bence konu sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…