Evet ben de biraz bu konularda kendimde suç arıyorum aslında böyle hesap veriri gibi para istemek sanki başkasının parasını harcıyorum gibi mi hissediyorum bilmiyor ağrıma gidiyor olabilir kendi kendime psikolojimi bozdum takıntı haline getiriyor da olabilirim bu durumu artık bilmiyorum nasıl davranacağımı yeni evliyim ve çok karmaşık duygular yaşıyorum çok farklı bir hayat adapte olmakta da zorlanıyor olabilirim ne düşüneceğimi şaşırdım artıkAdam harca diyormuş, ben sizin sorununuzu anlayamadım. Ne gerek var dediği yerde ben bunu seviyorum deyip alın bi dahakine para sorununuz yoksa. Siz her seferinde geri adım attıkça zaten 10 adım geride kalacaksınız, ileride toparlamanız zor olur. Al diyorsa alacaksınız
Olsun ben seviyorum diyin atın sepete istediğiniz şeyleri.
Bilmiyorum utanıyor da olabilirim öyle rahat harcamaya bu durumu nasıl aşacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum artıkMarkette yok onu alma deyince o eline bir tane hafifçe çaklat olmaz bakıyım ben bundan istiyorum deyip alacaksın ne yani kartı mı vermeyecek kasada internetten bir şey alırken de ver bakıyım kartını deyip alacaksın neymiş öyle bakıp bakıp almamak valla evliliğin başında sıkı tuttunuz tuttunuz yoksa hep öyle gider
Tabi har vurup harman savurmanız gerekmez ama bu kadar kendinizi kasmanıza gerek yok bence. Yeni evlisiniz, zamanla alışacaksınız. Çalışmadığınız için utanmayın okulunuzu bitirip işe girer o zaman destek olursunuz evinizeBilmiyorum utanıyor da olabilirim öyle rahat harcamaya bu durumu nasıl aşacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum artık
Ay neyine utanacaksın bende bunu anlamıyorumBilmiyorum utanıyor da olabilirim öyle rahat harcamaya bu durumu nasıl aşacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?