• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte Neye Bakmalıyım

Beni annem yetiştirdi demek ne anlamadim bizi kim yetiştirdi? 😂

Bakımsızlık dediğiniz sadece kıyafet seçememesiyse o halledilir ama temizlikte sıkıntı varsa o zor olabilir. Nebileyim 35 yaşindan sonra diş fırçala vs muhabbetlerine girmek istemezdim ben en azından, bir de alışkanlık meselesi bunlar yani ilk zamanlar siz söylediniz yapıp sonra salabilir yine.

Aşk sözcükleri söylerken de birbirinizi tanıyabilirsiniz ama adam aşk sözleri söylemekten başka birşey konuşamıyorsa sohbet etmeyi beceremiyordur belki de ve aşk sözleriyle doldurmaya uğraşıyor olabilir bu durumda. 😬

Uysallık mı saflık mı bılmıorum .Her seyı bılen ınsanlardada saygı yok .Bunun bır normalı yok mu acaba
Her şeyi bilmesine gerek yok da
Beni annem büyüttü, kıyafetimi beraber seçelim gini cümleler huylandırıyor beni ya
Ya skeçlerde tiplemeler oluyır ya annesi kahvaltısını yediriyor koca adama filan
Bence aynı öyle tiplerden bu adam

Sizin konunuzu hatırlıyorum eski nickiniz musmusu gibi bir şeydi galiba. Eski evliliğiniz ile ilgili olan.
Neyse diğer taraftan 35 yaşında hiç sevgilisi olmamış(!) , bakımsız diyorsunuz. Annem yetiştirdi diyor diyorsunuz...
Direk evlilik düşünmeyin bence uzun uzun tanıyın. Kötü söz söylememesi diyorsunuz mesela. Bismillah tanışırken hakaret edecek hali yok ya ? 🤷
Tabıkı ole sma dusunceler bıle kendını ıfade edıyor

Beni annem yetiştirdi demek ne anlamadim bizi kim yetiştirdi? 😂

Bakımsızlık dediğiniz sadece kıyafet seçememesiyse o halledilir ama temizlikte sıkıntı varsa o zor olabilir. Nebileyim 35 yaşindan sonra diş fırçala vs muhabbetlerine girmek istemezdim ben en azından, bir de alışkanlık meselesi bunlar yani ilk zamanlar siz söylediniz yapıp sonra salabilir yine.

Aşk sözcükleri söylerken de birbirinizi tanıyabilirsiniz ama adam aşk sözleri söylemekten başka birşey konuşamıyorsa sohbet etmeyi beceremiyordur belki de ve aşk sözleriyle doldurmaya uğraşıyor olabilir bu durumda. 😬
Oda olabılır

Adam çalışmak dışında hiçbir vasfı olmayan biri gibi geldi bana.

35 yaşına kader hiç mi birileri girmemiş hayatına tanımaya çalışmış? Bu da sıkıntılı.

Uysal olmak da güzel birşey değil bence ya. Uysal denilen insanlar genelde pasif oluyor.

Ayrıca bu yasa kadar kendine bakmamış, haftada bir diş fırçalayan biri değişmez. Değiştirmeye çalışmadan kafanıza yatıyorsanız devam edin sırasını değiştiririm,burasıyla oynarım diye düşünmelerin sonu hep hüsran olur.

Kızlar merhaba .27 yaşında boşandım .4 aylık bir evlılıgım oldu .Severek evlenmıstım .Kayınpederıme kefıl olmadım diye boşandım .Sonradan gelen talıplerım çocuklu yada başka sıkıntıları vardı .Şimdi bir talıbım bar .35 yasında bekar .Hıc evlılık yapmamış .Birikimi var .Düşüncelerı guzel .Aılesı aıleme uygun .Edeplı .İçkisi yok .Sigarası yok .Hep çalışmış .Çalışmasının uzerıne ek iş yapmış .Benı annem yetıstırdı dıo .Bugun tanışmamızın 3. Gunu .Allahtan her seyı detaylandırıp ıstemek gerekıo aslında .Çirkin deıl .Boyu var .Ama çok bakımsız .Kıyafet bıle secememıs kendıne .Ben kendıne doledıgımde beraber alışverıs yapalım dedı .O kadar hoşuma gıttıkı .Uysal olması .Kötü kelıme kullanmaması .Dıger ınsanlara maddı anlamda konu acınca bu konuyu kapatalım .Ben gerılıorum .Şöyle oluyor boyle oluyor dıyıp kestırıp atıolardı .Bır kez agzım sutten yanınca ufluyorum yogurdu .Annem ablam çocugu aılesını cok begendı .Hep olumlu bır ınsanda .Arkadaslarım da tanı defıler .Bır ozellık olur butun guzel ozellıkler bır yerde toplanmaz dedıler .
Bebim canımı sıkan nokta ben tanımaya calısıorum sureklı aşk sozcuklerı soyluyor .Daha 3 gun oldu .Bak ben senı tanımaya calışıorum lutfen bırbırımızı tanımaya calısalım dıorum .Napayım ıcımden bunları soylemek gelıyor dıyor .Konulmasıda ıyı .Ben dusuncelerını ogrenmeye calısıorum.Oldu bıttıye getırmek ıstemıorum.
Kızlar ben neye dıkkat edeyım .Gorunus olarak çirkın deıl .Sadece hıc kendıne bakmamış .Bende aksıne kendıme cok bakarım .Nasıl ne yapmam gerektıgını bılmıorum .Herkes ıyı dıyıncede acaba ben mı kusur arıorum dıorum .Neye dıkkat edeyım .Lutfen soyler mısınız
Bir erkek ya da kadın ne kadar güzel ya da çirkin olsun benim için bakım daha önemlidir. Her iki cinsiyettede. Salkım saçak pasaklı giyinen insanlardan hiç hoşlanmam. İnsanın eşi giydi mi şöyle bi bakıp maşallah demeli. Bence içinize sinmiyorsa hiç sindirmeye çalışmayın.

Her şeyi bilmesine gerek yok da
Beni annem büyüttü, kıyafetimi beraber seçelim gini cümleler huylandırıyor beni ya
Ya skeçlerde tiplemeler oluyır ya annesi kahvaltısını yediriyor koca adama filan
Bence aynı öyle tiplerden bu adam
Yok her seyını yapabılıomus .Yemek vs bıle yapabılıomus .Sadece çalışmaya cok odaklı

Adam çalışmak dışında hiçbir vasfı olmayan biri gibi geldi bana.

35 yaşına kader hiç mi birileri girmemiş, tanımaya çalışmış? Bu da sıkıntılı.

Uysal olmak da güzel birşey değil bence ya.

Ayrıca bu yasa kadar kendine bakmamış, haftadaa bir diş fırçalayan biri değişmez. Değiştirmeye çalışmadan kafanıza yatıyorsanız devam edin sırasını değiştiririm,burasıyla oynarım diye düşünmelerin sonu hep hüsran olur.
Bende ole dusunuorum .Bakıcam artık kestırıp atmak da ıstemedım

Bir erkek ya da kadın ne kadar güzel ya da çirkin olsun benim için bakım daha önemlidir. Her iki cinsiyettede. Salkım saçak pasaklı giyinen insanlardan hiç hoşlanmam. İnsanın eşi giydi mi şöyle bi bakıp maşallah demeli. Bence içinize sinmiyorsa hiç sindirmeye çalışmayın.
Çok haklısınız

Duş alıomuş .Dişi sordum 1 haftada anca dedi .Çok ayıp dedım .Gercekten ayıp .İşin garıbı her seyı soyluyorda .Ben olsam utanırum
Haftada 1 diyosa dislerini fircalamiodur.. yani ben goruntu olarak bahsetmistim daha cok icine sindi mi diye? Buarada bu yasa kadar kiz arkadasi olmamissa tuhaf degil
Mi? Hele hele bir erkek diyorum bak.. bacim herseyi guzel gozukebilir ama acele etme sakin.. belki erken bosalma vardir vs omur biyu birde bunu mu cekiceksin

İşine gucune bir şey diyemem sizin hayattan ne beklediginizi bu konuda bilemem ama şunu soylemek istiyorum, esimle tanistigimizda esimde kilik kiyafet bakimindan benim icin yetersizdi, bekar hayati yasamasina ailesinin uzakta olmasina vs verdim.
Tipki erkek arkadasiniz gibi ben soylemeden benimle alisverise gelirmisin dedi gittim, evet pantolonu gomlegi degisti, saci basi kesildi ama dis fircalamiyor demissiniz bu cok onemli.
Kisisel temizligin becerememekle bilmemekle alakasi yok, yemin ederim adamin basinda bekliyorum dislerini fircalasin diye, 1 hafta soylemeyim bir hafta fircalamiyor 4 yasindaki kizim baba dislerin sap sarindiyince ben utaniyorum o utanmiyo.
Kiligi kiyafeti bosver bir insan kendine pis ise pistir ve degışmiyor.
Bende sizin gibi hep derim ki efendi olsun dedim, evinde barkinda olsun dedim eksik istemisim, benim icin en onemli sey olan öz bakimi atlamisim, hayatta yapamam dedigim ne varsa gormemisim.
Sevgiliyken cocuk gibi elinden tutup dis yikattirmaya goturdum, ama bunlar bizim gorduklerimiz farkettiklermizmiş.
Gordugunuz disler buz daginin gorunen kismi.
Banyodan banyoya donunu degisen,atletine kulagini temizleyen, belkide tuvaletten cikinca elini bile yikamayan bir adam olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Efendilik terbiye herseydir, ama oz bakimda herseydir dikkat edin.

Haftada 1 diyosa dislerini fircalamiodur.. yani ben goruntu olarak bahsetmistim daha cok icine sindi mi diye? Buarada bu yasa kadar kiz arkadasi olmamissa tuhaf degil
Mi? Hele hele bir erkek diyorum bak.. bacim herseyi guzel gozukebilir ama acele etme sakin.. bakin erken bosalma vardir vs omur biyu birde bunu mu cekiceksin
Aılesı ıyı kendı calıskan sigara yok içki yok bırıkmıs parası var aşk sozlerı çok daha 2 gunde daha yenı tabıstıgın bırıne hıc cınsellık yasamadım demesıde sacma

Aılesı ıyı kendı calıskan sigara yok içki yok bırıkmıs parası var aşk sozlerı çok daha 2 gunde daha yenı tabıstıgın bırıne hıc cınsellık yasamadım demesıde sacma
Ideal es gibi gozukuyor dimi? Ama eksiklikler var cidden.. bak ben hemen git beraber ol demem.. su sitede boyle tavsiyelerde pek vermem ama denemeden alma sakin

İşine gucune bir şey diyemem sizin hayattan ne beklediginizi bu konuda bilemem ama şunu soylemek istiyorum, esimle tanistigimizda esimde kilik kiyafet bakimindan benim icin yetersizdi, bekar hayati yasamasina ailesinin uzakta olmasina vs verdim.
Tipki erkek arkadasiniz gibi ben soylemeden benimle alisverise gelirmisin dedi gittim, evet pantolonu gomlegi degisti, saci basi kesildi ama dis fircalamiyor demissiniz bu cok onemli.
Kisisel temizligin becerememekle bilmemekle alakasi yok, yemin ederim adamin basinda bekliyorum dislerini fircalasin diye, 1 hafta soylemeyim bir hafta fircalamiyor 4 yasindaki kizim baba dislerin sap sarindiyince ben utaniyorum o utanmiyo.
Kiligi kiyafeti bosver bir insan kendine pis ise pistir ve degışmiyor.
Bende sizin gibi hep derim ki efendi olsun dedim, evinde barkinda olsun dedim eksik istemisim, benim icin en onemli sey olan öz bakimi atlamisim, hayatta yapamam dedigim ne varsa gormemisim.
Sevgiliyken cocuk gibi elinden tutup dis yikattirmaya goturdum, ama bunlar bizim gorduklerimiz farkettiklermizmiş.
Gordugunuz disler buz daginin gorunen kismi.
Banyodan banyoya donunu degisen,atletine kulagini temizleyen, belkide tuvaletten cikinca elini bile yikamayan bir adam olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Efendilik terbiye herseydir, ama oz bakimda herseydir dikkat edin.
Çok haklısınız .Oyle guzel bır cumle kurdunuz ki .Allah razı olsun

Back