• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte mutsuzluk

derinn17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2022
8
1
1
27
merhaba arkadaşlar.. yeni üyeyim
sanırım kendimi buraya anlatacağım belki anlayan olur. ben 2 yıllık evliyim severek evlendik çocukluk aşkıyız ama evlendigimizden beri surekli ciddi tartışmalar yaşıyoruz çoğu zaman kavga ve inanılmaz derecede ağır ve bi de bebek istiyorduk iyi gunlerin hatrına belki bize bir umut olur diye. sonra 4 gün once çatlatma ignesi vuruldum ve biz bugun yine cok kavga ettik merak ediyorum mutsuzken üzüntülüyken çatlatma ignesine ragmen bebek olur mu 😔

sanırım kendimi buraya anlatacağım belki anlayan olur. ben 2 yıllık evliyim severek evlendik çocukluk aşkıyız ama evlendigimizden beri surekli ciddi tartışmalar yaşıyoruz çoğu zaman kavga ve inanılmaz derecede ağır ve bi de bebek istiyorduk iyi gunlerin hatrına belki bize bir umut olur diye. sonra 4 gün once çatlatma ignesi vuruldum ve biz bugun yine cok kavga ettik merak ediyorum mutsuzken üzüntülüyken çatlatma ignesine ragmen bebek olur mu 😔
Günleri değerlendirmeniz önemli ama evlilikte sorunlarınız varken çocuk için acele etmeyin

Burda ki asıl soru "mutsuzken,üzgünken mutsuz evliliğin ortasına bebek dünyaya getirilir mi?"olmalıydı

Burda ki asıl soru "mutsuzken,üzgünken mutsuz evliliğin ortasına bebek dünyaya getirilir mi?"olmalıydı
belki de .. getirilmez billiyorum o bir mucize ama sihirli degnek degil.. sadece çatlatma ignesi olanlar hamile kalıyormuş o an yaptırmıştık simdi düşünüyorum da tutarsa bir hakka giriyorum tutmazsa da bu psikolojide tutar mı merak ediyorum tutsun gibi ısrarım yok artık....

bebegi evliligin kurtaricisi olarak gormeyin lutfen once anlasip anlasamamayacaginizin kararini verin cunku bebek dogarken elinde sihirli deynekle dogmuyor
haklısınız dediklerinizi bende biliyorum ama çevre eşim cok istiyordu herkes soruyordu gectim bunları artık sadece merak ediyorum bebek illa olmalı demiyorum çünkü bu da bir hak.. çatlatma ignesinden sonra tutuyormus bebek olsun gibi ısrarım yok ama bu psikolojide tutar mı merak ettim..

Neden çocuk?
İlişkiniz rayına girmemişken doğru zamanlama mı sizce?
benim için değil ama sadece beni dinlemiyor hayat.. inanın tüm yorgunlugumla yazdım neden cocuk bunu benden başka herkes cevaplıyor.. sanki dogunca degisecek gibi görüyor ama degil cok cok ısrar ettim uzmanlardan yardım alalım iletişimi doğru kuralım ama yok ben konustum ben dinledm.. benim merakım oldu yani bu çatlatma ignesi olanlar hamile kalıyormuş olsun diye ısrarım yok ama bu psikolojide tutar mı merak ediyorum o yuzden sormak istedim..

Catlatma ignesi 2 defa yapildi tutmadi. Psikoloji, stres, hormonlar yani olmamasi icin bir suru sebep var. Olursa nasip.

Arkadasim bebek cok zor. Sinirleri daha cok yipraniyor insanin. Biz hic kavga etmezdik. Simdi gunasiri ediyoruz :) bence bebek evlilik kurtaricisi olamaz bu durumda. Gerilmis sinirler daha hassas olup dahahizli kopabilir

Catlatma ignesi 2 defa yapildi tutmadi. Psikoloji, stres, hormonlar yani olmamasi icin bir suru sebep var. Olursa nasip.

Arkadasim bebek cok zor. Sinirleri daha cok yipraniyor insanin. Biz hic kavga etmezdik. Simdi gunasiri ediyoruz :) bence bebek evlilik kurtaricisi olamaz bu durumda. Gerilmis sinirler daha hassas olup dahahizli kopabilir
teşekkür ederim artık kısmet bir sey diyemiyorum

Açıkçası bebek, sağlam olmayan evlilikleri kesin bitirir. Kim çıkardıysa kurtarır lafını. Daha hiç örneğini görmedim.

Önce bebekle ilgilenmeyen baba. Sonra sitemkar anne. Daha sinirli hale gelen baba. Tamamen kopan bağlar. Babanın evle bağını kesmesi. Annenin ben bebekle ne yapacağım isyanı. Sonu mahkeme. Bebekle basbasa kalan anne. Umursamaz ve hayatına devam eden baba. Buyurun bundan istiyorsanız devam

Açıkçası bebek, sağlam olmayan evlilikleri kesin bitirir. Kim çıkardıysa kurtarır lafını. Daha hiç örneğini görmedim.

Önce bebekle ilgilenmeyen baba. Sonra sitemkar anne. Daha sinirli hale gelen baba. Tamamen kopan bağlar. Babanın evle bağını kesmesi. Annenin ben bebekle ne yapacağım isyanı. Sonu mahkeme. Bebekle basbasa kalan anne. Umursamaz ve hayatına devam eden baba. Buyurun bundan istiyorsanız devam

belirteyim eşim çocukları cok sever inanılmaz düşkün o konuda suphem yok sadece biz birbirimizi bukadar severken bu kadar da çatışma halindeyiz bu halde bir igne oldu ve tutma oranı okudugum kadarıyla yuksek merak ettigim bu psikolojide olur mu olmaz mı yaşayan varsa merak ettim.. cok kötüyken bile evden gitmiş degildir umursamaz degildir ama sinir anında birbirimizi kırıyoruz bu gerçek var..

belirteyim eşim çocukları cok sever inanılmaz düşkün o konuda suphem yok sadece biz birbirimizi bukadar severken bu kadar da çatışma halindeyiz bu halde bir igne oldu ve tutma oranı okudugum kadarıyla yuksek merak ettigim bu psikolojide olur mu olmaz mı yaşayan varsa merak ettim.. cok kötüyken bile evden gitmiş degildir umursamaz degildir ama sinir anında birbirimizi kırıyoruz bu gerçek var..
Çocukları çok sevmekle bir çocuğun yükünü ve sorumluluğunu almak çok başka şeylerdir. Yoksa bütün erkekler neredeyse çocuk seviyor ama kaçı bakıyor ? Ve arkadaşlar belirtmişler çocuk sağlam evliliği sarsar hasarlı evliliği yıkar. Siz psikolojikmen sormuşsunuz açıklamışsınız ama ben belirtmek istedim sadece.

Bebek oturmuş evliliklerde bile soruna yol açarken sorunlu bir evliliğe bebek getirmeye çalışmak neden?
Önce bir evliliğinizi toparlayın kavga, gürültünün içinde nasıl sağlıklı bir bebek yetişir ki?

Yaa durum bu kadar iyi anlatılmazdi👏

Kavga sebepleriniz nedir?

Sürekli kavga, tartışma, mutsuzluk = Çocuk mu?

Çocukları çok sevmekle bir çocuğun yükünü ve sorumluluğunu almak çok başka şeylerdir. Yoksa bütün erkekler neredeyse çocuk seviyor ama kaçı bakıyor ? Ve arkadaşlar belirtmişler çocuk sağlam evliliği sarsar hasarlı evliliği yıkar. Siz psikolojikmen sormuşsunuz açıklamışsınız ama ben belirtmek istedim sadece.
çocuğun sorumlulugunu alır cok iyi bir baba olur bundan eminim ssdece biz aramizdaki sorunlari cozmeye odaklanmalıyım diye düşünüyorum ama bu ignede oldu tartışma yaşayacağımı bilemezdim umarım iyi olur

çocuğun sorumlulugunu alır cok iyi bir baba olur bundan eminim ssdece biz aramizdaki sorunlari cozmeye odaklanmalıyım diye düşünüyorum ama bu ignede oldu tartışma yaşayacağımı bilemezdim umarım iyi olur
Böyle bir evliliği çocukla taclandirin siz yalnızca igneye odaklanmissiniz her yorumun altına ekliyorsunuz iğne yaptırdım diye siz 2 yıllık evliyim sürekli tartışıyoruz mutsuzum diyorsunuz ilk kavganiz olmadığına göre neden çocuk olsun diye ugrasiyorsunuz diyoruz bizde annenin, babanın mutsuzluğunu doğacak çocuk neden çeksin..!!

Back
X