Iyıde masturbasyonla sizinle ilişkiye girmesi aynı performans da degıl kı bıde bır kere sizinle olduktan sonra kendisi doyumsuzluk yasayıp ıkıncı ucuncuyu kendisi rahatlamaya calısıyor dur olabilir normal seylerYa yapmıyor değiliz illaki ben yapmıyorum demiyorum sadece takıldığım şu bana diyor ki Yorgun’um ama masturbasyona gelince maşallahı var
Ona sordun mu bunu ayni sekilde?Sorun şu ki bana gelince yorgun olan adam masturbasyona gelince diriliyor yorgunluk falan kalmıyor
Hhhahhhaha haklısın valla ağlanacak halime gülüyorumEşiniz değişmedi, değişmeyecek.
Gençliğinize yazık etmeyin.
Eşinizi eliyle yalnız bırakın.
Keşke ayrılmaya cesaretiniz olsa.Hhhahhhaha haklısın valla ağlanacak halime gülüyorum
Dedim ama değişen bir şey olmadı
Diyor ki ben isteksizmişim yatakta Alakası yok İnan ki herşeyi yapıyorum her dediğini bence bahane arıyorbir erkeğe bunu demek, zoruna gider, kadınımı nasıl tatmin edemem yahu diye düşünür. bunu demenize rağmen bir şey değişmiyorsa, bilemeyeceğim buna ne denir :))
Selam kızlar, benim bir sorum olacak sizlere.. Biz 4 buçuk yıldır evliyiz, Eşim sık sık mastürbasyon yapıyor sizce bu normal mi ? Gizli gizli yapıyor bunu, yatakta her istediği olduğu halde benimle beraber olmak yerine sık sık mastürbasyon yapıyor buna anlam veremiyorum, aslında benim zoruma gitmiyor değil bu yaptığı.. Bir kaç defa sordum acık acık olmazsa bile bir sorun mu var diye sanki benimle zorla birlikte oluyor gibi bazen istekli oluyor bazende isteksiz ama bıraksam her gün mastürbasyon yapar o derece yani... akıl verin bana sizce niye böyle normal mi değil mi, bana diyor ki Yorgun’um o yüzden böyleyim ama mastürbasyona gelince yorgun olmuyor..