- 25 Haziran 2016
- 1.436
- 3.321
Kusura bakmasın da eşiniz, cinsellik olmayınca yurt arkadaşı mı olacakmışsınız aynı evin içinde?Sorun şu ki bana gelince yorgun olan adam masturbasyona gelince diriliyor yorgunluk falan kalmıyor
Bu konuyu defalarca konuştum eşimle bende beğenmediği bir şey olup olmadığını sordum yok diyor kırmamak için demiyor değil yani ve yatakta her istediği oluyorSende birseyleri begenmiyor olabilir yada zevk aldigi seyleri yapmiyorsun...
lise aliskanligi:)Selam kızlar, benim bir sorum olacak sizlere.. Biz 4 buçuk yıldır evliyiz, Eşim sık sık mastürbasyon yapıyor sizce bu normal mi ? Gizli gizli yapıyor bunu, yatakta her istediği olduğu halde benimle beraber olmak yerine sık sık mastürbasyon yapıyor buna anlam veremiyorum, aslında benim zoruma gitmiyor değil bu yaptığı.. Bir kaç defa sordum acık acık olmazsa bile bir sorun mu var diye sanki benimle zorla birlikte oluyor gibi bazen istekli oluyor bazende isteksiz ama bıraksam her gün mastürbasyon yapar o derece yani... akıl verin bana sizce niye böyle normal mi değil mi, bana diyor ki Yorgun’um o yüzden böyleyim ama mastürbasyona gelince yorgun olmuyor..
Dedim ama değişen bir şey olmadıSizi,yorgunum diye tatmin etmiyor ve kendisini mastürbasyonla rahatlatıyorsa ona deyin ki,bana yetmiyorsun!
Yetersizsin!
Ben doymuyorum deyin. Evet lütfen konuşun ve aynen böyle söyleyin. Önceliği paşa gönlü demek ki beyimizin.
Öyle şey mi olur!!
Sorun şu ki bana gelince yorgun olan adam masturbasyona gelince diriliyor yorgunluk falan kalmıyor
Hoşlanmıyor o tarz şeylerden denedimİç çamaşırlarınızı mı değiştirseniz, değişik şeyler denediniz mi
Herkese Merhaba, biz Eşimle yaklaşık 1,5 senedir evliyiz. Evliliğimizin ilk ayları daha doğrusu ilk senesinde her şey normaldi, Eşim daha çok ilgileniyordu benimle yani sevdiğini belli ediyordu cinsellikte haftada 3-4 defa idi. Ama bu son aylarda bir garipleşti bana artık dokunmuyor benden uzak duruyor ben yanaşınca'da uykum geldi veya yapma falan diyor. Hemen yatmaya gidiyor benim ona yaklaşmamdan çok korkuyor bir kaç kez iş arkadaşlarıyla mesajlaşırken yakaladım hatun görmesin yazmış sonra ben sorunca'da neyi görmeyim hemen sildi ısrarla sorduğuma rağmen aman işte pis pis yazıyorlar ya onu dedim görme diye. Arkadaşlarıyla yazışmalarını sürekli siler hale geldi hiç yapmazdı aslında. Şimdi Ramazan ayında olduğumuz içinde bir kez yaklaşayım dedim öpmeye falan başladım bana hayırdır canın mı çekti Ramazanda olmaz dedi, bende öyle bir şey olmadığını söyleyip öpmeye devam ettim diye azdın sen galiba dedi ittirdi beni. Çok bozuldum çok soğudum öyle demesine azdın mı ne demek çok zoruma gitti kaç gündür sinirlerim çok bozuk arkadaşlar inanın sadece cinsellikle alakası yok aslında ilgisiz olması'da çok etkiliyor beni. Artık Cinsellik diye bir şey yok evliliğimizde, bazen 2-3 ay geçmesine rağmen bana mısın demiyor yanaşmıyor etmiyor ben anlamıyorum böyle değildi benim Kocam. Ben çok bakımlı biriyimdir her gün banyomu yaparım kremlerimi sürerim asla pasaklı çıkmam karşısına asla kokmam çok dikkat ederim bu tarz şeylere hani desem ki bunların tam tersiyim ondan böyle davranıyor anlarım ama yok anlam veremiyorum. Yorumlarınızı Bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim..