Herkese Merhaba, biz Eşimle yaklaşık 1,5 senedir evliyiz. Evliliğimizin ilk ayları daha doğrusu ilk senesinde her şey normaldi, Eşim daha çok ilgileniyordu benimle yani sevdiğini belli ediyordu cinsellikte haftada 3-4 defa idi. Ama bu son aylarda bir garipleşti bana artık dokunmuyor benden uzak duruyor ben yanaşınca'da uykum geldi veya yapma falan diyor. Hemen yatmaya gidiyor benim ona yaklaşmamdan çok korkuyor bir kaç kez iş arkadaşlarıyla mesajlaşırken yakaladım hatun görmesin yazmış sonra ben sorunca'da neyi görmeyim hemen sildi ısrarla sorduğuma rağmen aman işte pis pis yazıyorlar ya onu dedim görme diye. Arkadaşlarıyla yazışmalarını sürekli siler hale geldi hiç yapmazdı aslında. Şimdi Ramazan ayında olduğumuz içinde bir kez yaklaşayım dedim öpmeye falan başladım bana hayırdır canın mı çekti Ramazanda olmaz dedi, bende öyle bir şey olmadığını söyleyip öpmeye devam ettim diye azdın sen galiba dedi ittirdi beni. Çok bozuldum çok soğudum öyle demesine azdın mı ne demek çok zoruma gitti kaç gündür sinirlerim çok bozuk arkadaşlar inanın sadece cinsellikle alakası yok aslında ilgisiz olması'da çok etkiliyor beni. Artık Cinsellik diye bir şey yok evliliğimizde, bazen 2-3 ay geçmesine rağmen bana mısın demiyor yanaşmıyor etmiyor ben anlamıyorum böyle değildi benim Kocam. Ben çok bakımlı biriyimdir her gün banyomu yaparım kremlerimi sürerim asla pasaklı çıkmam karşısına asla kokmam çok dikkat ederim bu tarz şeylere hani desem ki bunların tam tersiyim ondan böyle davranıyor anlarım ama yok anlam veremiyorum. Yorumlarınızı Bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim..