Evlilikte kısmet aranır mı? Evlenenler siz nasıl tanışıp evlendiniz?

Siz olmasanız ne yapardık bilmiyorum. Ne zaman, nasıl bir uslupla yazacağını insanlara söylemeniz muhteşem. Sizin gibi insanlara çok ihtiyacı var bu forumun.

Not: bol miktarda ironi içerir...
ihtiyacınız var demekki söyleniyor nasıl yazmanız gerektiği...tabi anlayana...

o zaman dertte sizin hoşunuza gitmediyse okuyun geçin faklı görüşlerinizi üslubuyla her zaman belirtrblrsnz
siz de okuyun geçin o zaman.
ne diye bu kadar kendinizi strese sokuyorsunuz.
sanırım düşünceler aynı..
siz de mi 25 yaşında evde kalmış moduna girdenlerdensiniz.
yoksa bu kadar tepkiyi anlamak zor.

Size ya da yandaşlarınıza düşmez hanımefendiciğim kimseye nasıl yazacağını söylemek. Ne gibi bir titriniz var da kendinizde bu hakkı görüyorsunuz acaba? Merak uyandırıcı.
peki sizin açtığım konuda saçma sapan yorumlar yapma gibi bir hakkınız var mı? siz şimdi var diceksiniz o zamamn benim de var

Size ya da yandaşlarınıza düşmez hanımefendiciğim kimseye nasıl yazacağını söylemek. Ne gibi bir titriniz var da kendinizde bu hakkı görüyorsunuz acaba? Merak uyandırıcı.
hem burda bana nasıl yazmam gerektiği ile ilgili uyarılarda bulunuyorlar da ben neden bulunamayacakmışım?

peki sizin açtığım konuda saçma sapan yorumlar yapma gibi bir hakkınız var mı? siz şimdi var diceksiniz o zamamn benim de var
aklı başında hangi insana sorsanız. 25 yaşında evde kaldım diye ağlayan bir insanın saçmaladığını söyler.
kaldı ki bunu hala kabul etmek yerine , saldırmaya geçmeniz de üzücü.

aklı başında hangi insana sorsanız. 25 yaşında evde kaldım diye ağlayan bir insanın saçmaladığını söyler.
kaldı ki bunu hala kabul etmek yerine , saldırmaya geçmeniz de üzücü.
kim saldırıya geçiyor acaba? yahu baştan beri diyorum yanlış kelime seçtim diye anlamakta zorluğunuz var galiba:KK43:

arkadaşım konu açtın..
olumsuz yorum yapanların hepsine atarlı giderlisin.
illa senin 25 yaşında evde kaldım diye açtığın konunda sana hak mı vermemiz gerekiyor.
farklı görüşleri kaldıramıyorsanız ne diye yorum istiyorsunuz

Muhtemelen sadece şu yorumları istiyor:

1. Destekçi yorumlar.
Bol sevgi sözcüğü, kötü imla kuralları, gerekli gereksiz manidar üç noktalar içerir. Nasip-kısmet-hayırlısı üçlüsü sıkça tekrar edilir.
Örnek: "Ayhh cnm üzülme bunlar nasip kısmet... Kaderde ne yazıyrsa o cnm benim...Sna yazılmş olnı bekle hytım...Hyrlısı de gec cnm...

2. Taktik vericilerin yorumları
2-a) Fiziksel taktik
Eşi tarafından ihmal edilenlere yorum yapan kırmızı iç çamaşırı-gecelik savunucularının bir diğer çeşidi tarafından yapılan yorumlar.
Örnek:"Canım kendine çeki düzen ver, alışverişe çık, makyaj yap, tarzını değiştir, kuaföre git sacını kestir boyat, topuklu giy... Hep bakımlı ol...Ben hep dikkat ederim bunlara, eşim beni bir gün bile bakımsız görmemiştir, herks imrenir bana:21: (Kendilerini övmeyi de unutmazlar.)
2-b) Davranışsal taktik
İşve, cilve, flörtözlük konuları işlenir. Erkeği peşinden koşturmak, kör kütük aşık etmek konusunda uzman hatunlar tarafından yazılır.
Örnek: " Hayatm sen de girisken ol biraz, salına salına yürü, kahkaha at, isveli ol biraz, erkekler bayilir buna... Mesela ben ( cümle böyle başlıyorsa bilin ki kendi üstün kadınlığını övecek) yolda yürürken bile bakan bir daha dönüp bakiyo yani öyle cekici bi havam var övünmek gibi olmasin cnm...( E ama öyle oldu canım!?)

3. Konu sahibinin isteği doğrultusunda anı anlatımı
Konu sahibi taktik almak, kendisi ile karşılaştırma yapmak ya da başkasının evlilik anılarını dinleyip önce heyecanlanıp ardından gün içerisinde hayal kurmak amaçlı olarak istemiş olabilir.

Sonuç: Bu şekilde yorum yapmayanlar konu sahibinin gazabına uğrayacaktır!

Muhtemelen sadece şu yorumları istiyor:

1. Destekçi yorumlar.
Bol sevgi sözcüğü, kötü imla kuralları, gerekli gereksiz manidar üç noktalar içerir. Nasip-kısmet-hayırlısı üçlüsü sıkça tekrar edilir.
Örnek: "Ayhh cnm üzülme bunlar nasip kısmet... Kaderde ne yazıyrsa o cnm benim...Sna yazılmş olnı bekle hytım...Hyrlısı de gec cnm...

2. Taktik vericilerin yorumları
2-a) Fiziksel taktik
Eşi tarafından ihmal edilenlere yorum yapan kırmızı iç çamaşırı-gecelik savunucularının bir diğer çeşidi tarafından yapılan yorumlar.
Örnek:"Canım kendine çeki düzen ver, alışverişe çık, makyaj yap, tarzını değiştir, kuaföre git sacını kestir boyat, topuklu giy... Hep bakımlı ol...Ben hep dikkat ederim bunlara, eşim beni bir gün bile bakımsız görmemiştir, herks imrenir bana:21: (Kendilerini övmeyi de unutmazlar.)
2-b) Davranışsal taktik
İşve, cilve, flörtözlük konuları işlenir. Erkeği peşinden koşturmak, kör kütük aşık etmek konusunda uzman hatunlar tarafından yazılır.
Örnek: " Hayatm sen de girisken ol biraz, salına salına yürü, kahkaha at, isveli ol biraz, erkekler bayilir buna... Mesela ben ( cümle böyle başlıyorsa bilin ki kendi üstün kadınlığını övecek) yolda yürürken bile bakan bir daha dönüp bakiyo yani öyle cekici bi havam var övünmek gibi olmasin cnm...( E ama öyle oldu canım!?)

3. Konu sahibinin isteği doğrultusunda anı anlatımı
Konu sahibi taktik almak, kendisi ile karşılaştırma yapmak ya da başkasının evlilik anılarını dinleyip önce heyecanlanıp ardından gün içerisinde hayal kurmak amaçlı olarak istemiş olabilir.

Sonuç: Bu şekilde yorum yapmayanlar konu sahibinin gazabına uğrayacaktır!

sizin işiniz yok galiba bu kadar kelimeyi bir araya getirdiğinize göre :p

hem burda bana nasıl yazmam gerektiği ile ilgili uyarılarda bulunuyorlar da ben neden bulunamayacakmışım?

Kimse size nasıl yazmanız gerektiğini söylemedi. Yazdıklarınızdan çıkan sonuçlara yorum yaptık. Siz ben öyle demek istemedim diye kıvırmaya başladınız. Kullanılan kelimeler kendinizi ifade etmenize yarar, tavsiyem yazarken ya da konuşurken seçtiğiniz kelimelere dikkat edin ki yanlış anlaşılmayın. Sonra ay ben öyle demek istemedim demek zorunda kalmazsınız.
Ben ve bir çok kişi ne demek istediysek onu yazdık. Ben araya biraz da ironi kattım. O yüzden buna müdahale etmek size düşmez. Haddinizi bilmeniz dileği ile.

Kimse size nasıl yazmanız gerektiğini söylemedi. Yazdıklarınızdan çıkan sonuçlara yorum yaptık. Siz ben öyle demek istemedim diye kıvırmaya başladınız. Kullanılan kelimeler kendinizi ifade etmenize yarar, tavsiyem yazarken ya da konuşurken seçtiğiniz kelimelere dikkat edin ki yanlış anlaşılmayın. Sonra ay ben öyle demek istemedim demek zorunda kalmazsınız.
Ben ve bir çok kişi ne demek istediysek onu yazdık. Ben araya biraz da ironi kattım. O yüzden buna müdahale etmek size düşmez. Haddinizi bilmeniz dileği ile.
yaw he he :p

25 yaşına geldim ama hala evlenemedim yaşıtlarım çocuğunu okula götürüyor ama bende daha aday adayı bile yok?

Karşıma da Allah'ın bir kulu da çıkmıyor o kadar dışarıda gezdiğim sosyal olduğum halde.... :KK43:

Annem de sabah üstüme geldi zaten herkes evlendi yuvasını kurdu,sende hiçbir şey yok diye....

Şaşırdım kardeşlerim ne yapmalıyım evlenmek için? Kısmet aranır mı? Evlenen kızlar siz nasıl tanıştınız kocanızla?

Nolur yardım edin :KK42:

25yaşındaki arkadaşların okula çocuğunu mu götürüyor??? Vah vah yazık küçücük yaşta hayatları bitmiş :KK43:

sizin işiniz yok galiba bu kadar kelimeyi bir araya getirdiğinize göre :p

Koca beklemek dışında işi olmayanların tersine kendimi geliştirmeye bol bol vakit ayırıp çokça kitap okuduğum, çeşitli yazılar yazdığım için bunda zorlanmam, fazla vaktimi almaz.

X