Evlilikte kavga

Herkes sebebi sormus siz de her sey demissiniz. Her seye kufrederse birak gitsin. Ama hosuna gitmeyen bir sey varsa ki kufru gerektirmez elbette ama ucundan tutulacak bir hali olabilir mesela o zaman ilişkinizin.

Bu durumda yapilacak bir yorum yok malesef....

Bir şey diyo4 bende fikrimi söylüyorum kavga yok o sırada sonra ağır küfürler ediyor bir sebebi yokken sinirleniyor

E o zaman neden bu adami çekiyorsunuz?Barisicaksiniz sonra yine ayni olacak. HERŞEY den kavga cikacak.Terapiste falan mi gitseniz.Belki iyi gelir

Evliliğiniz neden böyle oldu ilk onu düşünün derim
Birde küfür mü argo mu

kufur etmesindeki amac ne. hic hos degil ama sukadarini deyim evlilik rayina oturmasi icin en az. 2 yil gecmesi lazim ben oyle dusunuyorm zamanla duzelir diyorm tabi bir tarafin altan almasi lazim bir evlilikte 1 deli digeri akilloysa o evlilik devam eder ama ikiside deliyse o evlilikten bir cacik olmaz ..

Siz kendinizi ifade etmiyorsunuz.

Bakın burda bile size o kadar soru soruldu konuyu anlamak icin ama hala anlayamadik.

Evlenmeden once boyle degildi demissiniz peki o zaman ne oldu da bu hale geldi?

Esinizle birlikteyken de böyle misiniz bir cumlelik yanitlarla ne demek istediginizi anlatamiyor musunuz?

Sorulan tum sorulara..hersey.diye karsilik vermissiniz

Eee herseye bagiran kufur eden hakaret eden adamin agir psikoloiljik sorunj vardir.

Cekip cekmemek sizin karariniz

Sakin hamile kalma
Cocuk olunca degismeyecek
Bunu aklinda tut

dediklerinizden hala hiçbir şey anlamadık.bize en az 1 adet somut bir örnek verin.bir gün yaptığınız adamın ettiği küfürleri içeren bir kavganızı başından sonuna anlatın.tam olarak ne oldu nasıl başladı kim ne dedi şeklinde.

İlk böyle başlıyo sevgi bitiyo sonra saygı derken iş boşanmaya gider. Çocuk yoksa düşünün .düzelmezse çaresine bakarsınız.

Çünkü gerçekten bir sebebi yok bir şey diyor ben aksini söyleyince bana boyle davranuyor bir sebep sunamiyorum cunku normal konuşurken dediğim her bir kelime ona batıyor

İlk 1 yıl çok kavga olur evlilikte ama böyle küfür müfür hiç hoş değil..

Yahu bir ornek verin diye insanlar 4 sayfadir helak oldu.Yemin ediyorum milletce en buyuk problemimiz okudugunu anlayamama ve kendini ifade edememe !
Somut ornek anlatin konu sahibi.Giris -gelisme-sonucu olan.Oturuyorduk,surdan muhabbet acildi,ben bunu dedim ve kufur etti vs ..Bunu da mi soru cevapla alalim agzinizdan anlamadim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…