Sürekli ağlamak değil küfürlerine agladimSebebi neydi ki ? Düzgün bi şekilde konustunuz mu derdinizi anlattınızmı ? Karsısında sürekli aglıyarak kendinizi ifade etmeye calisiyosaniz olmaz.. küfür etmesi tabiki hoş degil asla ama kimse karsısında sürekli aglayan birine katlanamaz ..
Evlenmeden önce boyle biri degildiEvlenmeden once hic kufretmez miydi?
Evlilik öncesi sorunlarınızı nasıl çözerdiniz?
Hiç tanımadan mı evlendiniz?
Net bir sekilde bir daha kufretmemesini, buna asla izin vermeyeceginizi, sakin konusarak cozum bulmaniz gerektigini eger basaramazsaniz bunun bosanma nedeni olacaginı ve boyle devam ederse iliski terapisi almaniz gerektiğini söyleyin.
Hıcbirini kabul etmezse de durumu ailelere anlatip onların müdahale etmesini saglayın. Asla ikili kavgaya tutusup siz de ona eslik edip, kıskirtmayın. Allah yardımciniz olsun.
Her şey onun için sebep cokKavgaların sebebi nedir?
Kavga etmeye başlayınca küfür kıyamet saydirirken yaklaşımınız nasıl oluyor? Hemen barisiyor musunuz?Her şey onun için sebep cok
Eşiniz hiç normal değil gerçekten heralde küfür hayatına o kadar sirayet etmiş ki normal görüyor .genel kavga nedenleriniz nedirEşimle 6 aylık evliyiz eğlendiğimiz ilk günden beri kavga ediyoruz bana en son çok ağır şekilde konuştu küfretti ağza alınmayacak şeyler akşam yanıma geldi neyin var dedi konuşmak istemiyorum dedim yine küfretti ne yapmam lazım gözlerim şiş ağlamaktan artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?