Evlilikte kavga

Çünkü gerçekten bir sebebi yok bir şey diyor ben aksini söyleyince bana boyle davranuyor bir sebep sunamiyorum cunku normal konuşurken dediğim her bir kelime ona batıyor
Iyi de ne diyorsunuz
Mesela kirmizi bayraga siyah mi diyorsunuz ? Adam da bunun ustune kirmizi o deyip kufur mu ediyor
Gercekten anlatamiyorsunuz sorunu

Mesela aksam yemege oturdunuz, sen afiyet olsun begendin mi dedin diyelim o ne diyor, begenmedim ne bicim yapmissın mi der, bunun icin ana avrat kufur mu eder, yani ulan diye baslayip bvjutfxgjjjkkkkkkk niye tuzu fazla sen ne mal birisin mi der, affola siz demistiniz benim mal oldugumi dusunuyor diye ondan kullandim.

Hayır çok yoruldum bugün diyor bende haklisin diyorum sonra bana iş yerinde olan bir olayı anlatıyor bende dinliyorum o sırada sen naptin diyor bende temizlik yemek falan diyorum sonra keşke senin gibi rahat olsam diyor bende benim yaptığım şey de kolay değil ama hem calisayim diyorum sana diyorum sonra basliyor ne calismasi sacmalama bende basit goruyorsub ya benim yaptiklarimi calisayim hem sıkılmam da diyorum bos bos oturuyorsun butun gun diyor bende bir cevap vermiylrum ama gozlerim doluyor tabi sonra kufur rtmeye basliyor

Nokta yerine küfür kullanıyor sanırım.
Muhattap olmayın bununla hiç konuşmayın.
Hiç.
Sesinizi unutturun o derece.

Susamıyor musunuz?
O zaman siz de küfür edin.

Terbiyesiz herif!

Nokta yerine küfür kullanıyor sanırım.
Muhattap olmayın bununla hiç konuşmayın.
Hiç.
Sesinizi unutturun o derece.

Susamıyor musunuz?
O zaman siz de küfür edin.

Terbiyesiz herif!
Derdik bu işte aslında ortada hiçbir sebep yok ama onun için sebep yoktan bile olur

Ne olursa olsun küfretmemesi gerekiyor.

Ancak sizinle sohbet ediyor, isyerinde olanları anlatiyor. Nasil bir isi var cok mu yorucu? Sizin yaptıklarinizı basit bulmasi aslinda pek cok erkeğin evhanımliğına bakışı, size en basta kesin calistirmam dediyse ve bunu kabul ederek evlendiyseniz daha altincı ayda calismak istemeniz belki de sinirlendiriyordur en azindan anlattiginiz olayda.

Gozlerinizin dolmasi da onu kizdiriyor olabilir cunku erkekler surekli aglayan kadinlardan da hoslanmiyorlar. Yani bunlarin hic biri kufretme nedeni olamaz tabii de siz biraz tutuk kalıp sadece aglayarak tepki veriyorsaniz o da cileden cikiyor olabilir.

Nasıl tepkisiz kalabilirim üzüldüğümü nasıl belli etmem bilmiyorum

Nasıl tepkisiz kalabilirim üzüldüğümü nasıl belli etmem bilmiyorum
Tepkisiz kalman gerekmiyor, üzülduğünü de belli etmelisin. Daha once konusmadiysan esinle konus lütfen. Ona henüz yeni evli oldugunuzu, zamanla birbirinize alisacaginizı, onunla sohbet etmeyi cok istedigini bundan mutlu oldugunu ama kufuru asla kabul edemeyecegini soyle ve bunlari aglamadan soyle eger aglarim dersen bi kagida yaz ve okumasini sagla.

Yani daha evliligin basindasiniz, esin bu kadar kufurlu konusan biriyse calistigi iste ona goredir muhtemelen baskalarina da kufrederek konusuyordur. Ama sen esisin, bayansin basta tepkini koy ve eger kufretmeye devam ederse hic konusma ne zaman ozur diler bi daha kufretmeyecegim der o zaman konusursun.

Yerınde olsam iş bulur calısır,ekonomik olarak ona bağlı kalmam. Sigortan işler. Bir erkege baglı kalmazsın dünya halı yarın ne olacagın bellı degıl. Ekonomik ozgurlugun olsa kendıne guvenın gelır ve ezdırmezsın kendını bu kadar. Eşinin karşısında da ezik duruma dusmezsin.

Hep özür diliyor baştan yine yapiyor

Her diledigi ozurde affettim bu sefer affetmek istemiyorum affetdikçe bir şey değişmiyor

Daha yeni evliyken bu tarz SÜREKLİ tartismalar sıkınti bence evliliginizi gozden gecirin.

Bu zamanlarda.evliliginizin tadini cikarcagini zamanlar, sizin hemen hemen hergun huzursuz olmaniz.

Sizin evliliginizde oturmayan birseylerin oldugunu gosteriyor bence.

Tabikide evliligin baslarinda kavgalar olucak ama bu tarz.surekli, hakaret şiddetine magruz kaliyorsaniz.

Ya eşinizle, ya sizin yada onun ailesinle samimiyetiniz warsa, bir konuşun bu durumu..
Ciddi bir sekilde..

Kuşmeyle, barismayla olcak iş degil bu. Bir ömür boyle gecmez.

Kuzum siz sosyolog olmuş, eğitimli bir insansıniz. Özguveninize tecavuz ediyor bu adam. Anlatmaya bile haliniz kalmamis. Evlenmeden önce calismayacagim gibi bir söz verdiyseniz bile, kararınızı tekrar gözden geçirmek zorunda kaldığınızi söyleyin. İş bulun, calisin guvenmeyin bu adama. Ayrılmasınız bile, uzuuuun bir süre ondan emin olana kadar gerekirse tüm yöntemleri kullanın, korunun.. @Mesafeli nin dediği gibi aglamayin tutun kendinizi sunun karşısında, gerekirse yazın okusun, terapist iyi fikir ikna edin.

Her diledigi ozurde affettim bu sefer affetmek istemiyorum affetdikçe bir şey değişmiyor
Özür dilemesi de bi yerde iyi yani o da farkinda hatasınin ama degismedigi surece ozurun de bi anlami yok. Terapi onerin, gitmem der sanırım valla bu durumda tek care aile buyuklerinden akli basinda biri varsa ona anlatin o konuşsun bilmiyorum bu yolu denediniz mi, eger sosyologsanız yani egitimli biriyseniz bu konularda biraz daha arastirip nasil davranmaniz gerektigini bilecek durumda olmaniz gerekir.

Hiç uzatmayın.Ne mecburiyetiniz var.Bu adamla sohbet bile edemiyorsunuz.Çocuk olmadan ayrılın.Bu adamın geçinmeye niyeti yok.Benimneşim de kendini en çok hamileliğimde gösterdi.Salak dedi.Sebep de yoktu.1 hafta konuşmadım.Gerizekalı, dedi yine nedensiz.O zaman inanılmaz kırılmıştım.Gerçek gerizekalı kendisiydi.Ona olan tüm duygularımı bitirdi.En ufak saygısızlığım olmazdı.Param, pulum, su gibi güzelliğim elindeydi.3 kuruş harçlığım olmazdı.Hiç dert etmezdi.Hiç değişmedi.Daha da hayvanlaştı.Anneydim artık.Evin kölesiydim.O da o kadar özgür adam oldu.

KÜFÜR nedir ya bir erkek küfür ediyorsa gercekten pisikolojık sorunu vardır eşinize söyleyin ve tavrınızı koyun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…