Evlilikte karar aşaması

Acaba hiç gitmiceğimi düşünüyor o yüzden beni mi deniyor eminde olamıyorum
Tam karar vermeden Gidersen kesinlikle yalvarır geri dödürür. Göz yaşına bile bakmamdediğin kıvama gelince git. Çünkü üstteki yorum çok haklı dönersen bu defa çok fena kaybedersin

Muhasebe işi yeri geliyor bazı dönemler geç çıkıyorum yeri geliyoe haftasonları çalışıyorum. Ama eşim 5 dediğinde evde. Haftasonları evde. Ben ondan daha çok çalışıyorum bir nevi..
üstüne bir de bu muameleyi görüyorsunuz? :duduk: bilmiyor muydu evlenirken iş şartlarınızı?
bu yptığı psikolojik şiddet. sizi yıldırıp işinizden edecek eeee sonra? maaşı geçindirmeye yeter yetmez orası ayrı da, şimdi ekonomik özgürlüğünüz varken bunları yapan adam, o özgürlüğünüz gittiğinde neler yapar?

İşte bu yüzden evi ben ona vermek istemiyorum. Arabam vardı arabamı saatım. Ailem sayesinde aldık evi bianda hani al ev senin olsun demek istemiyorum ev kredisi eşimin üstüne bana en ufak birşey de ev benim üstüme diyor.
Değil aldatmasın aç davayı ona çaktırma bildiğini dava açar açmaz tedbir koydur eve

9 sene bırlıktelıklerı var ayrılıcak hıssı vermedı bana
Cogu kocasına kızıp konu acıyor zaten
Ben illa bosanin demiyorum
Buni bir psikolog bile demez
Bosanmiyosa konusuncada degismiyosa bu deveyi gudecek
Adam bagirdiginda cagirdiginda sorun etmicek

Yüksek sesle güldün diye mi uyarıyor
Kendi mutlu etmiyor senin mutlu olmanı da cekemiyor
Normalde burada hep aile terapistinw gidin diyorum ama sizin ilişkiniz terapiste gitmeye bile değmez
Boşanmalısın içinde bulunduğun durumun farkında bile değilsin
_Bir yıldır elimi tutmadı (seven adam elini de tutar gözünün içine bakar)
_Çocuk lafını konuşmuyoruz bile (evliliğinizin geleceğine dair hayali yok)
_Durmadan bana bağırır o yüzden sessiz kalırdım eskiden (seni sindirmiş hayat enerjini sömürmüş resmen üzerine toprak atmış)
_Kendimi ifade etmeye calıştığımda sesini yükseltme diye azarlar (çocuk musun sen azarlıyor ki çocuk bile azarlanmaz)
- bir yıldır eski bir kız arkadaşı ile konuşuyor (bu konu çok ciddi gecistirilemez)
- kafasına göre kredi çekiyor ( bu tür kararlar birlikte alınır)
- eve geldiğimde yemek yapmadım diye sürat yapar( sen hizmetçi değilsin ki o evde bı zahmet kendi pişirir ya da yardım eder)
.....
Daha ne sayayım ben bu yaşadığının benzerini yaşadım 43 yaşındayım iki tane çocuğum var
Eğer benim yaşıma geldiğinde pişman olmak istemiyorsan boşanmalısın
Genceciksin inan bana daha orta yaş bile değilsin kendine değer ver
Ablacım yazdıklarını sesli okuyunca daha da yüzüme bir çarptı.. şuan düşüncem bu şuan genciz bir şekilde hallediyosun bazı şeyleri. Ama bi 10 sene sonra yaş geçtikçe şuan sabır beni zorluyor o zaman nolcak. Şuan her konuda bir eleştiri bir tartışma konusu çoçuk olsa nolcak acaba. Geleceği göremiyorum

İşte bu yüzden evi ben ona vermek istemiyorum. Arabam vardı arabamı saatım. Ailem sayesinde aldık evi bianda hani al ev senin olsun demek istemiyorum ev kredisi eşimin üstüne bana en ufak birşey de ev benim üstüme diyor.
hemen bi avukatla görüş ayrılmadan önce dığru adımlar için seni yönlendirsin stratejik oyna çünkü karşında kötü biri var ve gerçekten ayrılacağını anlayınca faha da kötüleşeck

Ben kiloluyum eşim zayıf. Bu kilo konusu ara ara problem oluyor..
bunu detaylandırmamışsınız ama aranızdaki sorunu buna bağlıyor ya da bunu da sorun ediyor diye düşündüm; bu da şiddet bacım. böyle böyle özgüveninizi yitirip kalıyorsunuz. bakın, boşanın ya da boşanmayın. sizin kararınız. lakin kendinize bunu çektirmeyin. güçlü durun. kendi sağlığınız için, keyfiniz için kilo verirsiniz o ayrı. ama sanki evliliğiniz sizin kilo vermenize bağlı gibi anlaşılmasın. adamın öfke bozukluğu var zira... bu tipler bi şekilde karşılarındakini suçlu hissettirip kendi sorumluluklarını da ona yüklemeyi başarırlar.

9 senelık bırlıktelıkte tanıyamamısmı garıp geldı bana
Tanımış her fırsatta didişmişler o dedi bu gazladı nişanlanmış gönülsüz evlrnmişler itişip kakışarak da evlilik sürüyor. Konu sahibi durumunuza üzüldüm. O dedi bu istedi diye evlenilir mi? Neyse ki çocuk yok. İyi düşünün.

Kararsızlık bu yüzden 9 sene. Hayallerden vazgeçilmiş. Ona göre düzen kurulmuş. Kendi yaşantımı unuttum resmen..
Zarar dıye goruyorsan zararın neresınden donersen kardır..yarın belkı o baskasını bulucak..

Ablacım yazdıklarını sesli okuyunca daha da yüzüme bir çarptı.. şuan düşüncem bu şuan genciz bir şekilde hallediyosun bazı şeyleri. Ama bi 10 sene sonra yaş geçtikçe şuan sabır beni zorluyor o zaman nolcak. Şuan her konuda bir eleştiri bir tartışma konusu çoçuk olsa nolcak acaba. Geleceği göremiyorum
Kendini bosverebiliyorsun ama çocuğuna da sana yaptığını yapacak buna yüreğin dayanacak mı
yazık değil mi her çocuk kendisini seven ilgili bir babayı hakeder

Tanımış her fırsatta didişmişler o dedi bu gazladı nişanlanmış gönülsüz evlrnmişler itişip kakışarak da evlilik sürüyor. Konu sahibi durumunuza üzüldüm. O dedi bu istedi diye evlenilir mi? Neyse ki çocuk yok. İyi düşünün.
Bence sevıyor bosanmaz..gazlamakla ınsan evlenırmı hepımız evlendık..zorladılar desın ınanırım
Gaza geldım evlendım e ınanmam..
Bal gıbıde sevdıgı ıcın evlendı
Kocası da cogu adam gıbı bencıl..
Valla bu adamdan cocuk yaparsa kendı bakar bu adam cocuk bakmaz bence

Ne deseydim canım. 😀 Evliliğin elle tutulur tarafı kalmamış. Hakaret, şiddet, güvensizlik... İş bolumu yok, aşağılık kompleksine girmiş bir adam kadının özgüvenini yıkarak kendini iyi hissetmeye çalışıyor. Yazarken içim karardı.
Konu sahibini kocasının etkisinden sıyrılmış, kendi başına, özgür, rahat, ferahlamış hayal ettim. Şıkır şıkır olmuş, hayat enerjisi yerine gelmiş, gülümsemeye başlamış yeniden gözlerinin içi gülerek...
Desteklemezsem ayıp.

Çok yazdım ama kusura bakma evlendiğimizde 60 kiloydum şuan 145 terapistimin tespitine göre kilo almamın ve kendimi salmamın nedeni de enerjimi sömüren narsist eşim

Ne deseydim canım. 😀 Evliliğin elle tutulur tarafı kalmamış. Hakaret, şiddet, güvensizlik... İş bolumu yok, aşağılık kompleksine girmiş bir adam kadının özgüvenini yıkarak kendini iyi hissetmeye çalışıyor. Yazarken içim karardı.
Konu sahibini kocasının etkisinden sıyrılmış, kendi başına, özgür, rahat, ferahlamış hayal ettim. Şıkır şıkır olmuş, hayat enerjisi yerine gelmiş, gülümsemeye başlamış yeniden gözlerinin içi gülerek...
Desteklemezsem ayıp.
Maalesef bır cok kadın yapamıyor kocaya cok anlam yukledıklerı ıcın..
Adam asırı bencıl konu sahıbı onun boyle oldugunu 9 senede anlamadımı bılerek evlendı

Maalesef bır cok kadın yapamıyor kocaya cok anlam yukledıklerı ıcın..
Adam asırı bencıl konu sahıbı onun boyle oldugunu 9 senede anlamadımı bılerek evlendı
Ailesi karşı çıktığı için evlenmiştir. İmkansızı başarmak var ya. Aile gerçekten kötü insanlardan oluşmuyorsa sözleri dinlenmeli diye düşünüyorum, özellikle böyle konularda. Genellikle haklı çıkıyorlar.
Az önce okudum annesi boşanırsan memnun olurum demiş ama hala tık yok anladığım kadarıyla. İnsan koşa koşa gider annesinin evine. Evdeki zırtapoz da duvarları aşağılayarak kendini var etsin biraz da.
Yazık diyeceğim de insan üzülemiyor da böyle olunca.

+1.000.000
Bugün eğitim farkı sorun yaratır mı konuları vardı, okusunlar bakalım yaratıyormuymuş...
Ama aynı eğitime sahip olanlarda da oluyor diyenler çıkar şimdi... Evet yine sorunlar çıkar ama nispeten daha az çıkar.
Karaktersizlerde aşağılık kompleksi ortaya çıkıyor. Normal insanlarda egitim farkı sorun yaratmıyor. Eşim benden daha önde olsun, daha ileri gitsin diyen adamlar da gördüm.

Back