Evlilikte karar aşaması

Arkadaşım üzülerek söylüyorum ki çocuk yoksa boşansan iyi olabilir gibi geldi bana yani bütün gün oyun oynayıp seninle hiçbir şey yapmaması bile yeterli bir sebepken küfür etmesi vurması kayınpederin lafıyla sana atarlanması başka kızlarla özellikle eski sevgilisiyle konuşması çok sinir bozucu olsa gerek... Evlilik değil de ev arkadaşlığı yapıyor gibisiniz 🤷🏼‍♀️
Evet . Bazen bana da öyle geliyor. O bir odada ben bir oda da. Kulaklık takıyor oyun oynuyor oyun oynamadığı zaman maç bakıyor. Ben dizi bakmak istediğimde ee ama ben oyun oynucaktım diyor

Evet bekliyor. Benim işim yoğun yeri geliyor cumartesi pazar çalışıyorum. Eve geldiğimde bana surat yapıyor ben evde tek oturuyorum diye. Eve benden önce geliyor ben sonra geliyorum bi hoşgeldin demek yok mesela yorgun geliyorum biraz suratım asık oluyor sürekli ısıtıp ısıtıp bunu önüme koyuyor
evde yanlız kaldıgı ıcınmı sıkayetcı..ama borcunuz var calısmak zorundasınız...aılesının durumu nasıl ogularına ev alabılecek durumları yokmu

evlılıkte kredı borclarıda evlılerın psıkolojısınız bozuyor..maddı seyler...kolay degıl onca sene borc ode genc yasta borca yasa
Aslında eşimin maaşından daha para da kalıyor. Hatta oyun konsolunun daha üst modelini almak için ben izin vermeme rağmen kredi çekti. Ama sonra almaktan vazgeçti

Şöyle düşünüyorum problemlerimi yiyerek çözüyorum gibi. O yüzden yemek bir sığınağım gibi..
vallahı boyle cozum olmaz..bedenınız copluk değil..her yedıgınız lokmayı dusunerek yıyın..kılo seker tansyon damar sertlıgı kalp herturlu hastalıga sebeb..
kıloluyken daha cok moralsızdım ben

Merhabalar , biraz uzun olucak ama hakkınızı helal edin şimdiden zor durumdayım karar vermem gerekli..
Eşimle 6 yıl sevgililik 1 yıl nişanlılık 2 yılda evlilik toplam 9 senedir birlikteyiz.
Ben 27 eşim 29 yaşında. Ben üniversite mezunuyum o lise mezunu. İkimizde çalışıyoruz. Bu eğitim farkı yüzünden annem hiç istemedi. Ben kiloluyum eşim zayıf. Bu kilo konusu ara ara problem oluyor..
Eşimi seviyordum severek evlendik ama bende hep güven problemi vardı. Böyle bir problem varken de evlendim.
Sevgililik dönemimiz çok ayrıl barış , küs zamanlar çok geçti.Evlilik aşamasına geçmemiz ise kayınvalidemin bu kız seni oyalıyor diyerek eşime gaz vermesi sonucunda eşim ya ayrılalım ya evlenelim demesi üzerine ben aileme söyledim. Nişanlılık dönemimizde bana yalan söyleyerek kız arkadaşlarıyla dışarı çıkmalarını yakaladım yüzüne vurdum ama bir şekilde inanmış gibi yaptım. Evlendikten kısa bir süre sonra çok kötü kavga ettik ve bana vurdu. Birsüre küs kaldık aynı evin içinde.
Eşim ev işlerinde çok yardımcı yemek yapar , temizlik yapar ama çok da karışır. Onu niye öyle yaptın bu niye burda vs.
Evlendikten 6 ay sonra ev aldık. Tatile sadece balayı gittik. Günü birlik biryere gidelim diyorum ben istemiyorum diyip kestiriyor.
Bu süre zarfında her kavgamızda eşimin küfürleri hakaret etmeleri hep devam etti.hatta benle konuşurken bile küfürlü konuşuyor. İşim yoğun 10 da eve geldiğim zaman aç bekleyip benden yemek yapmamı yada o saatten sonra temizlik yapmamı bekliyor. Hiç çözümcül biri değil en ufak bir olayı büyütüp benim ogünümü dar ediyor.
en son artık iş için şehir dışına gitmek zorunda kaldığım bi vakit kayınpederim sen ne biçim erkeksin kız başına nasıl yalnız gidicek tarzında eşimi doldurdu. Bu yüzden kavga ettik. O günden sonra bana bir soğuma geldi. Ve şunu belirteyim eşim iş ev dışında biryere gitmez hep evde sürekli oyunda. Markete bile benle gitmek istiyor. 2 senelik evliliğimde evde yalnız kaldığım sayı çok çok azdır. Ancak birlikte ne bi film bakıyoruz ne dizi çünkü süreki oyunda. Çoçuğumuz yok ikimizde bu konuda hiç konuşmuyoruz. Ve daha neler neler var da çok uzun oldu.. ama son zamanlarda telefonunda eski normal bir kız arkadaşıyla konuştuğunu yakaladım bunu daha ona sormadım.. hala güven problemim devam ediyor.. boşanmayı düşündüm çünkü hayal ettiğim yaşantı bu değil. Eşim bi çözüm için adım atmıyor. Hep sorun çıkartıyor beni sevdiğini sözde söylüyor ama elimi tutmayalı yıl oldu
Balık baştan kokmuş buna rağmen acılara yürüyüp korkmamışsınız 🙄 boşanmak için o kadar sebep var ki neresinden tutsam elimde kaldı..

Aslında eşimin maaşından daha para da kalıyor. Hatta oyun konsolunun daha üst modelini almak için ben izin vermeme rağmen kredi çekti. Ama sonra almaktan vazgeçti
evlendıkten sonra alındıgı ıcın ev ıkınıze aıt olacak tabıı evlılıgınız surerse..

Cocuk konu acmadiginiza sevindim. Normalde sizin yerinizde olanlar ikinciye hamile oluyorda. Siddet var, küfür var, güvensizlik var, size karsi empati yok. Yani bu adam degismez cünkü siz her yaptigini signeye cekiyorsunuz. Anneniz bastan hakliymis. Adam size layik degil

evde yanlız kaldıgı ıcınmı sıkayetcı..ama borcunuz var calısmak zorundasınız...aılesının durumu nasıl ogularına ev alabılecek durumları yokmu
Şöyle söyleyim biz düğünü kendimiz yaptık. Düğün zamanı eşimle babası düğün salonu yüzünden kavgalıydı. Aileler tek takı ve mobilya aldılar onun dışında ki herşeyi kendimiz yaptık. Biz ev alırken ailesinden destek %10 gibi düşünün benim ailemin desteği %90

evlendıkten sonra alındıgı ıcın ev ıkınıze aıt olacak tabıı evlılıgınız surerse..
Sürmesi için ben artık bıraktım. Geçenlerde konuştuk. Bana sen değişmedikçe bendem değişme bekleme dedi. İşini sevmiyorum dedi. Ama çalışmak zorundayım. İşte eve yorgun geliyorum diye suratımın asık olmasına takık

Cocuk konu acmadiginiza sevindim. Normalde sizin yerinizde olanlar ikinciye hamile oluyorda. Siddet var, küfür var, güvensizlik var, size karsi empati yok. Yani bu adam degismez cünkü siz her yaptigini signeye cekiyorsunuz. Anneniz bastan hakliymis. Adam size layik degil
Anneme konuyu biraz açtım. Annem boşanırsan çok sevinirim dedi. :) vurması bir kez oldu ama oldu. Sinirlendiği zaman duvar yumruklar

Anneme konuyu biraz açtım. Annem boşanırsan çok sevinirim dedi. :) vurması bir kez oldu ama oldu. Sinirlendiği zaman duvar yumruklar
sevgiliyken hiç belli etmedi mi kendini 6 sene az değil, veya oldu da siz mi görmezden geldiniz, öfke problemi olanlar kendilerini saklayamazlar narsist olmadıkları müddetçe.

vallahı boyle cozum olmaz..bedenınız copluk değil..her yedıgınız lokmayı dusunerek yıyın..kılo seker tansyon damar sertlıgı kalp herturlu hastalıga sebeb..
kıloluyken daha cok moralsızdım ben
Bende mutlu değilim de sığınak gibi görüyorum aslında farkındayım da

sevgiliyken hiç belli etmedi mi kendini 6 sene az değil, veya oldu da siz mi görmezden geldiniz, öfke problemi olanlar kendilerini saklayamazlar narsist olmadıkları müddetçe.
Sinirliydi sinirli yapısı vardı ama huyu böyle dedim görmezden geldim. Küfür gene vardı ama çok umursamamıştım. Çoçukluk aklı mı bilmiyorum ama artık dokunuyor ağrıma gidiyor. Mesela cevap verdiğim an ona bana yüksek sesle cevap vermeye başlıyor

Aşk yok, sevgi yok, resmen mecburiyetten devam ediyor evliliğiniz.
Keyif almadığım evliliği neden sürdüreyim? Millet mutlu mesut gezip tozarken siz bu dertlerle yaşlanacaksınız, iyi düşünün. Ailesi de çok düzgün insanlar değil belli ki.

Bugün duvari yumruklayan gün gelir size vurur..ben insanlara bu konuda güvenmiyorum. Saglam ve saglikli iletisim kurabilen insanlar böyle seylere ihtiyac duymaz. Etrafi yumruklamak, esyalara zarar vermek de bir tür siddettir. Size yeterli kadar sevgi ve saygi gösterilmedigini düsünüyorum. Hicbirimiz 4/4 lük degiliz, ama esiniz sizin yaninizda komoleks yaptigindan da eminim ama.kanitlayamam

Balık baştan kokmuş buna rağmen acılara yürüyüp korkmamışsınız 🙄 boşanmak için o kadar sebep var ki neresinden tutsam elimde kaldı..
Biz basiretimin bağlandığını da düşündük. Normalde cevap veren birisiydim eşim söz konusu olunca susup kalıyordum. Dhaa yeni cevap vermeye başladım ve buda kavgaya dönüştü her seferinde

Bugün duvari yumruklayan gün gelir size vurur..ben insanlara bu konuda güvenmiyorum. Saglam ve saglikli iletisim kurabilen insanlar böyle seylere ihtiyac duymaz. Etrafi yumruklamak, esyalara zarar vermek de bir tür siddettir. Size yeterli kadar sevgi ve saygi gösterilmedigini düsünüyorum. Hicbirimiz 4/4 lük degiliz, ama esiniz sizin yaninizda komoleks yaptigindan da eminim ama.kanitlayamam
İletişimimiz bu kayınpederimin olayından beri iyice koptu. Ben çok konuşkan güler yüzlüydüm artık içime kapandım iyice ve eşim hiç hani noldu ne var hiç sormaz .

Sürmesi için ben artık bıraktım. Geçenlerde konuştuk. Bana sen değişmedikçe bendem değişme bekleme dedi. İşini sevmiyorum dedi. Ama çalışmak zorundayım. İşte eve yorgun geliyorum diye suratımın asık olmasına takık
senın ısını sevmıyor olabılır ama onemlı olan senın ısınden memnun olup olmaman
sen ne hıssedıyorsun esıne karsı sevmesende bu kadar uzun gorusmezdın..ayrılmayı dusunuyormusun

Back