- 8 Mart 2019
- 6.975
- 32.851
- 548
- 39
+1.000.000Boşanmayı düşünüyorsanız ben destekliyorum arkadaşım.
Ortalık sessizlik oldu bian da gerildi herkes. Bu gibi şeylerden kararsızlık yaşıyorum sürekliYa lutfen sizden rica ediyorum
Kendinizi ezdirmeyin
Esim bana yuksek sesle konusacak ve ailemin onunde!
Ben işimde ilerlemek istiyorum. Ama kendisi hep aynı ayın 15 i olsun maaş yatsın bitti. Başka birşey için uğraşmıyor. Sürekli havandan bi para gelse para alsak diyor. Kime havadan para gelmiş bize gelcek. Kredi çekelim araba alalım diyorum sen unut arabayı diyo ama oyun konsolu almayı düşünüyor+1.000.000
Bugün eğitim farkı sorun yaratır mı konuları vardı, okusunlar bakalım yaratıyormuymuş...
Ama aynı eğitime sahip olanlarda da oluyor diyenler çıkar şimdi... Evet yine sorunlar çıkar ama nispeten daha az çıkar.
Onunla konusun herseyıBen işimi seviyorum. Evet seviyordum ama hareketlerinden soğudum kendisinden. Yeniden içim kıbırdansın diye uğraşıyorum ama..
Geçen hafta konuştuk. Bana aynı şeyi diyor sende değiş işte sen değişmezsen bende değişmem gittiği yere kadar gitsin diyor. Ayrılmayı düşün mü diyorum hayır diyorOnunla konusun herseyı
Sız kredı oderken arabayı nasıl alacaksınız..Konuştum. Daha önce çok konuştuk. Aynı evin içinde daha önce kaç gün küs kaldık. Her seferinde adımı ben attım. O beni suçluyor ben onu suçluyorum. Ben düzelmek için uğraşdıkça o hiç adım atmıyor en son gittiği yere kadar gitsin dedi ve kaldık.
Eşiniz bencil ve tembel. Küfürü, hakareti olmasa hadi idare edilir, tek kusuru bu olsun diyeceğim ama çoğu hareketi falso... üstelik hayata farklı pencerelerden bakıyorsunuz...Ben işimde ilerlemek istiyorum. Ama kendisi hep aynı ayın 15 i olsun maaş yatsın bitti. Başka birşey için uğraşmıyor. Sürekli havandan bi para gelse para alsak diyor. Kime havadan para gelmiş bize gelcek. Kredi çekelim araba alalım diyorum sen unut arabayı diyo ama oyun konsolu almayı düşünüyor
Evet oraya bende yorum yapmistim+1.000.000
Bugün eğitim farkı sorun yaratır mı konuları vardı, okusunlar bakalım yaratıyormuymuş...
Ama aynı eğitime sahip olanlarda da oluyor diyenler çıkar şimdi... Evet yine sorunlar çıkar ama nispeten daha az çıkar.
Gıttıgı yere kadar gıtsın olmaz cunku sen kendın ıcın hıcbır yatırım yapmadın evı gecındırıyorsun senın sayende esın ev sahıbı olucak..ayrılıp kendın ıcın yatırım yapabılırsınGeçen hafta konuştuk. Bana aynı şeyi diyor sende değiş işte sen değişmezsen bende değişmem gittiği yere kadar gitsin diyor. Ayrılmayı düşün mü diyorum hayır diyor
Herkes hemen boşanın demiş ama ben tem tersinş söyleyeceğim. Boşanmayın siz ona aynısını yapın. Yaptığı her şeyi eleştirin kafanıza göre tatile çıkın. Bırakın o sizin peşinizden koşsun. İşine gelmiyosa da bay bay deyin. Nasılsa ayrılmayı göze almışsınız mutlu değilsiniz
Muhasebe işi yeri geliyor bazı dönemler geç çıkıyorum yeri geliyoe haftasonları çalışıyorum. Ama eşim 5 dediğinde evde. Haftasonları evde. Ben ondan daha çok çalışıyorum bir nevi..işinizle derdi ne? gerçekten çok merak ettim.
Bu adam sizi psikolojik şiddete maruz bırakarak değişmeye zorluyor.
Ben olsam konusmamOnunla konusun herseyı
Biraz denedim ama baş edemedim. Ben onun kadar yapamıyorum zaten yorgunum psikolojik açıdan daha da kötü oldumNasıl yapsın aynısını bir kadının gücü bir erkeğin vurduğu güce eş değer olabilir mi?
Acaba hiç gitmiceğimi düşünüyor o yüzden beni mi deniyor eminde olamıyorumBen olsam konusmam
Ki ilk evliligimdede oyle yaptim
Boylesi insanlara ne dersen de anlamaz
Kufurlu bir insana esine ailesinin onunde bagiran bir insana ne konusacanda ne anlatacan
Bigun oyle bi gidinki o bile inanmasin gittiginize ama geri vites yapmayin yoksa kaybeden siz olursunuz
Yok kast ettiğim şey bu adam kadını bırakmaz çıkarı var. Gitmek isteyince bir süre değişmiş gibi yapacak her seferinde engelleyecek ve başa dönecek. En güzeli kendisine kendi gibi davranmak çekilmez olsun bakalım hayatı bi napcakNasıl yapsın aynısını bir kadının gücü bir erkeğin vurduğu güce eş değer olabilir mi?
9 sene bırlıktelıklerı var ayrılıcak hıssı vermedı banaBen olsam konusmam
Ki ilk evliligimdede oyle yaptim
Boylesi insanlara ne dersen de anlamaz
Kufurlu bir insana esine ailesinin onunde bagiran bir insana ne konusacanda ne anlatacan
Bigun oyle bi gidinki o bile inanmasin gittiginize ama geri vites yapmayin yoksa kaybeden siz olursunuz
Yüksek sesle güldün diye mi uyarıyorSınırlarımı çizmeye yeni başladım ne yazik ki. Çok ağrıma gitmeye başladı. Daha az önce ailemle yemekteyken kendi ailemin yanında bir konuda yüksek sesle beni uyardı. Yüksek sesle güldüğüm için çok ağırıma gitti
İşte bu yüzden evi ben ona vermek istemiyorum. Arabam vardı arabamı saatım. Ailem sayesinde aldık evi bianda hani al ev senin olsun demek istemiyorum ev kredisi eşimin üstüne bana en ufak birşey de ev benim üstüme diyor.Gıttıgı yere kadar gıtsın olmaz cunku sen kendın ıcın hıcbır yatırım yapmadın evı gecındırıyorsun senın sayende esın ev sahıbı olucak..ayrılıp kendın ıcın yatırım yapabılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?