Evlilikte karar aşaması

Evet . Bazen bana da öyle geliyor. O bir odada ben bir oda da. Kulaklık takıyor oyun oynuyor oyun oynamadığı zaman maç bakıyor. Ben dizi bakmak istediğimde ee ama ben oyun oynucaktım diyor

evde yanlız kaldıgı ıcınmı sıkayetcı..ama borcunuz var calısmak zorundasınız...aılesının durumu nasıl ogularına ev alabılecek durumları yokmu

evlılıkte kredı borclarıda evlılerın psıkolojısınız bozuyor..maddı seyler...kolay degıl onca sene borc ode genc yasta borca yasa
Aslında eşimin maaşından daha para da kalıyor. Hatta oyun konsolunun daha üst modelini almak için ben izin vermeme rağmen kredi çekti. Ama sonra almaktan vazgeçti

Şöyle düşünüyorum problemlerimi yiyerek çözüyorum gibi. O yüzden yemek bir sığınağım gibi..
vallahı boyle cozum olmaz..bedenınız copluk değil..her yedıgınız lokmayı dusunerek yıyın..kılo seker tansyon damar sertlıgı kalp herturlu hastalıga sebeb..
kıloluyken daha cok moralsızdım ben

Balık baştan kokmuş buna rağmen acılara yürüyüp korkmamışsınız boşanmak için o kadar sebep var ki neresinden tutsam elimde kaldı..

Aslında eşimin maaşından daha para da kalıyor. Hatta oyun konsolunun daha üst modelini almak için ben izin vermeme rağmen kredi çekti. Ama sonra almaktan vazgeçti
evlendıkten sonra alındıgı ıcın ev ıkınıze aıt olacak tabıı evlılıgınız surerse..

Cocuk konu acmadiginiza sevindim. Normalde sizin yerinizde olanlar ikinciye hamile oluyorda. Siddet var, küfür var, güvensizlik var, size karsi empati yok. Yani bu adam degismez cünkü siz her yaptigini signeye cekiyorsunuz. Anneniz bastan hakliymis. Adam size layik degil

evde yanlız kaldıgı ıcınmı sıkayetcı..ama borcunuz var calısmak zorundasınız...aılesının durumu nasıl ogularına ev alabılecek durumları yokmu
Şöyle söyleyim biz düğünü kendimiz yaptık. Düğün zamanı eşimle babası düğün salonu yüzünden kavgalıydı. Aileler tek takı ve mobilya aldılar onun dışında ki herşeyi kendimiz yaptık. Biz ev alırken ailesinden destek %10 gibi düşünün benim ailemin desteği %90

evlendıkten sonra alındıgı ıcın ev ıkınıze aıt olacak tabıı evlılıgınız surerse..
Sürmesi için ben artık bıraktım. Geçenlerde konuştuk. Bana sen değişmedikçe bendem değişme bekleme dedi. İşini sevmiyorum dedi. Ama çalışmak zorundayım. İşte eve yorgun geliyorum diye suratımın asık olmasına takık

Anneme konuyu biraz açtım. Annem boşanırsan çok sevinirim dedi. :) vurması bir kez oldu ama oldu. Sinirlendiği zaman duvar yumruklar

Anneme konuyu biraz açtım. Annem boşanırsan çok sevinirim dedi. :) vurması bir kez oldu ama oldu. Sinirlendiği zaman duvar yumruklar
sevgiliyken hiç belli etmedi mi kendini 6 sene az değil, veya oldu da siz mi görmezden geldiniz, öfke problemi olanlar kendilerini saklayamazlar narsist olmadıkları müddetçe.

vallahı boyle cozum olmaz..bedenınız copluk değil..her yedıgınız lokmayı dusunerek yıyın..kılo seker tansyon damar sertlıgı kalp herturlu hastalıga sebeb..
kıloluyken daha cok moralsızdım ben
Bende mutlu değilim de sığınak gibi görüyorum aslında farkındayım da

sevgiliyken hiç belli etmedi mi kendini 6 sene az değil, veya oldu da siz mi görmezden geldiniz, öfke problemi olanlar kendilerini saklayamazlar narsist olmadıkları müddetçe.
Sinirliydi sinirli yapısı vardı ama huyu böyle dedim görmezden geldim. Küfür gene vardı ama çok umursamamıştım. Çoçukluk aklı mı bilmiyorum ama artık dokunuyor ağrıma gidiyor. Mesela cevap verdiğim an ona bana yüksek sesle cevap vermeye başlıyor

Aşk yok, sevgi yok, resmen mecburiyetten devam ediyor evliliğiniz.
Keyif almadığım evliliği neden sürdüreyim? Millet mutlu mesut gezip tozarken siz bu dertlerle yaşlanacaksınız, iyi düşünün. Ailesi de çok düzgün insanlar değil belli ki.

Bugün duvari yumruklayan gün gelir size vurur..ben insanlara bu konuda güvenmiyorum. Saglam ve saglikli iletisim kurabilen insanlar böyle seylere ihtiyac duymaz. Etrafi yumruklamak, esyalara zarar vermek de bir tür siddettir. Size yeterli kadar sevgi ve saygi gösterilmedigini düsünüyorum. Hicbirimiz 4/4 lük degiliz, ama esiniz sizin yaninizda komoleks yaptigindan da eminim ama.kanitlayamam

Balık baştan kokmuş buna rağmen acılara yürüyüp korkmamışsınız boşanmak için o kadar sebep var ki neresinden tutsam elimde kaldı..
Biz basiretimin bağlandığını da düşündük. Normalde cevap veren birisiydim eşim söz konusu olunca susup kalıyordum. Dhaa yeni cevap vermeye başladım ve buda kavgaya dönüştü her seferinde

İletişimimiz bu kayınpederimin olayından beri iyice koptu. Ben çok konuşkan güler yüzlüydüm artık içime kapandım iyice ve eşim hiç hani noldu ne var hiç sormaz .

senın ısını sevmıyor olabılır ama onemlı olan senın ısınden memnun olup olmaman
sen ne hıssedıyorsun esıne karsı sevmesende bu kadar uzun gorusmezdın..ayrılmayı dusunuyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…