Evlilikte istenmeyen tüyler

BowDown

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
13
Evlenince tüyler konusuda ne yapıyorsunuz malum yeni çıkmaya başlayınca vs. Bilgi edinmek istiyorum aklıma takılıyor bu konu şimdiden teşekkürler

ben evlenmeden kökünden kurtulmayı planlıyorum bakalım hayırlısı. evli olupta çok sık tüyleri olanlar ne yapıyor bende merak ediyorum:KK16:

ay bende tuyulerimden sikayetciyim.. lazer dusunuyorum ama korkuyorum .. ozellikle koltuk alti ve genital bolge icin dusunuyorum ama zararlari varmis diyolar.. ilerde hamilelik icin sorun cikarmi?

Alınacak kadar uzaması için bekliyoruz mecburen, zaten onlar bizim kadar takık değil bu mevzulara :)

Biraz cikinca birsey olmuyor takilmiyor yani en azindan benim esim bende hosuna gitmez diye dusunuyordum tedirgin oluyordumda baktim sallamiyor zaten yapacak birsey yok birazciktan bisey olmaz

başka sorunum kalmadıda bide tüylerim ay şu zaman çıkacak diye hiç düşünmedim. jilet kullanan kimse kaldın mı zaten günümüzde orman gibi çıksın.belli düzeye çıkcınca zaten alırsın bu görüntüden eşim kendi adıma söyleyim rahatsız olmaz

Back