- 24 Ekim 2024
- 20
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi varmisinyokmusun
Merhaba hanımlar çok doluyum inanki bazen benmi abartıyorum diyorum sonra yok eşimde sıkıntı ne yapsam bilmiyorum derdimi de kimseye anlatamıyorum böyle şeyler aileden kimseye de anlatılmaz 3 yıldır evliyim 1 buçuk yaşında bi kızım var bebeğim doğduktan sonra eşim çok değişti sanki gerçek yüzü ortaya çıktı geceleri yanıma gelip uyumuyor cinsellik bile ayda 1-2 defa onuda ben söylüyorum hastayım diyor genelde soğuk algınlığı felan bebekten dolayı sana bulaşmasın diye yanaşmıyor seni kırmamak için yaptım diyor ama sanki istekli gibi de değil eskisi kadar işe de gitmiyor çalıştığı yer iş olunca götürüyor lar ordan çık diyorum düzenli bi işe gir diyorum yok giderler olunca sürekli birilerinden borç alıp ödüyor evin giderlerini ben zaten çocuk doğduğundan beridir ne kıyafet ne makyaj malzemesi hiçbirşey almadım kendime şuan ekmek parasını bile zor buluyoruz eşimi seviyorum aslında severek evlendik hatta o beni daha çok seviyor du şimdi benim bir kelimeme bile katlanamıyor sanki sırf ben para konusunu açarım canını sıkarım diye yanımda bile çok oturmuyor gece beraber uyumuyorum sabaha kadar oturma odasında video izliyor sabaha karlı geliyor akşama kadar uyuyor doğru dürüst sohbet etmiyoruz vakit geçiremiyoruz evlendiğimizden beridir tatil olsun şehir içi şehir içe bile bi yere gitmedik gezmeye felan babamın evinede gidemem boşansam bırakmazlar ayrı eve çıkim biliyorum babamın evinde de gelen giden çok oluyor sürekli hizmet etmekten ne kendime ne kızıma vakit ayıramıyorum o yüzden oraya da gitmek istemiyorum napacağımı bilmiyorum