Evlilikte cinsel ilişki sıklığı ne olmali

Hahaha bu ben 2 güne 1e de razıydık ya laa

Kisiden kisiye degisir. Bunu etkileyen cok faktor ver. Biz ilk gece bile 2 kere yapmistik acisa da oldurmez diyerek evliligimizde en iyi giden sey cinsel hayatimiz masallah diyeyim. 8 aylik evliyiz, cok nadir gun asiri oluyor. Bakalim ilerleyen yillarda nolur tabi. Herkesin cinselligine kimse karisamaz

Bunuda biz söyleyemeyelim ya ne kadar sıklıkla birbirinizi özleyip arzuladığınızı siz daha iyi bilirsiniz

Günde 2 kere den başlayıp ayda bire kadar değişen sıklıklarla sayılar verilmiş. 17 yıllık evliyiz. Ben herife yaklaşırsam yok demiyor her gece oluyor ama ona kalsa haftada bir ancak.

Erkek üyeye değinmeyiçiğim
Yanlız konu sahini 2 çocugunuz var duş konusunda kvdemler çocuk yapmamı istemiyor demiştiniz kaç cocuk istiyorsunuz acaba duş sorunu çocuk sorunu ama derdimiz kaç kere sevişelim gidin ayrı ev tutun istediğiniz kasar sevisin

Bizim rekor bir günde 3 defaydı.
Zirvede bıraktık.
2 defayi da arada bir görüyoruz
Değişiyor haftada 3 genelde.

Nasıl herkes her şeyi yemiyor kimi az kimi çok yiyorsa Herkesin libidosuda farklı kimi az kimi çok ama genel olarak 20-30 yaşlar arası hergün olur 30- 40 yaşlar haftada 2-3 olur 40-50 yaşlar haftada 1-2 olur sonrası haftada 1yada 2 haftada 1 sonra ayda 1 sonra ya biter yada böyle devam eder.

Bencede zamana göre degişiyor.küçük bebegin varsa haftada 2 yeter.kişin sogukta evin dogal gazli degilse haftada 2 yeter.yaşin 40 alti ise yazin her allahin günü .yani zaman ve mekana bagli

Bizde yeni evliyiz gün aşırı yetiyor bence kişiden kişiye değişen bir durum 3 gün ara çok fazla geliyor bana. Ama erkeğin 1 gün dinlenmesi taraftariyim daha istekli ve arzulu oluyor ve spermleri biriktiği için uzun süre içinde kalabiliyor yinede arayı çok açmamak iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…