- 11 Aralık 2018
- 39.652
- 245.700
adet olman, hasta olman, gebe olman, çocuk olması... bi sürü sebebe bağlı değişir.
haftada 2-3 filan sağlıklı diyollaaa, ben de diyenlerin yalancısıyım
Ben kendimden vibrasyona sahibim artık. Gece o sık uyanmaları yaşadığım dk sinirden titreşiyorum, tabii mutlu sonlu değilGeçen KK’da bir konu vardı. İki bebeği olan bir kadının kocası cinsel hayatları renklensin diye vibratör almıştı, o geldi aklıma. Bana çok ütopik geliyor. Bizimki 16 aylık oldu, hala gece sık sık uyanır. O uyandığında donları toplaya toplaya koşuyorum odaya. Millet vibratör diyor ahsjajksjs
Yani o da var bizim dememize göre mı ortalamayı alıp yapacaklarBunu birilerine sorma fikri nerden ve nasıl geliyor aklınıza acaba?
Ben günde 5 desem kocanızla kavga edecek, ayda bir desem sarılıp öpecek misiniz aslanım benim diye?
‘Bütün kk nın dilindesin aslanım parçala beni’ diye olaya giriş söz konusu olabilir.Bunu birilerine sorma fikri nerden ve nasıl geliyor aklınıza acaba?
Ben günde 5 desem kocanızla kavga edecek, ayda bir desem sarılıp öpecek misiniz aslanım benim diye?
Keşke bi gün böyle bi konuda hepimiz günde beş günde 12 falan desek de şok olsalarYani o da var bizim dememize göre mı ortalamayı alıp yapacaklar
Adamlara yazık yahuKeşke bi gün böyle bi konuda hepimiz günde beş günde 12 falan desek de şok olsalar
Ahahah bağa ne elin adamından.Adamlara yazık yahu
Sebil mı bu
Haklisin ah şu merhametimAhahah bağa ne elin adamından.
Zaten ne zaman işin başına dursak bir ağlama sesi tabi doğal olarak heves de kaçıyor istek de yoksa ikimizin de ten uyumu iyidir . Cinsel hayatımız da güzel ama tek sıkıntımız yorgunluk ve uykusuzluk inşallah duzelicekKonu sahibi bebeğin ufak, üstelik iki tane. Yoruluyorsunuzdur seneye bu zamanlar libido geri gelir bence. İnsan uykusuzken istemiyor doğal olarak.
Bizim ilk bir iki sene çocuktan sonra can çekişti seks hayatımız ki biz baya libidosu yüksek bir çifttik yani. oğlan kesintisiz gece uykusuna 2,5 yaş civarı geçti hayat eskisine döndü bizde. Artık haftada 4-5 kere olur genelde ekstrem bir durum yoksa
Zamanı var .. birbirini seven iki insan için bu geçici süreç sorun olmamalı.Zaten ne zaman işin başına dursak bir ağlama sesi tabi doğal olarak heves de kaçıyor istek de yoksa ikimizin de ten uyumu iyidir . Cinsel hayatımız da güzel ama tek sıkıntımız yorgunluk ve uykusuzluk inşallah duzelicek
Canları sağolsun biz sıkarız disimiziZamanı var .. birbirini seven iki insan için bu geçici süreç sorun olmamalı.
O kadarı da fazla. Horhor çeşmesi mi o?Benım beklentım sabah aksam olmasıydı
Siz kaç günde bir istiyorsanız o şekilde olmalıdır..Selam herkese kk üyeleri.
Evlilikte cinsel ilişki sıklığı kaç günde bir olmalı sizce