- 12 Ocak 2021
- 4.641
- 18.964
- 158
- 30
- Konu Sahibi kadin_sesi
Ellerimizden de öp bari ne bayramı kızzzİYİ BAYRAMLAR
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerimizden de öp bari ne bayramı kızzzİYİ BAYRAMLAR
PuahahahaSevgi iyileştirir ve büyütür kalınlaştırırda![]()
Sana kaç lazımdı sjskdkfkflggİYİ BAYRAMLAR
O kadar heyecan vericiydi ki kimsenin aklına gelmediKınım kınım kınadım insan alıntı yapar demi pühhhh![]()
Ekşınlı oldumu direk alıntı unutmayın unutturmayınO kadar heyecan vericiydi ki kimsenin aklına gelmedi![]()
Demi yani ne yazdı bilmiyoruz fırçamı attım kızlaraİnsafsızlar insan bi alıntı yapar![]()
Kınım kınım kınadım insan alıntı yapar demi pühhhh![]()
İnsafsızlar insan bi alıntı yapar![]()
Ooo yardım alırım bir dal kadın sesiAy ne diyecek çüçük penislere öcü muamelesi yapmayın ben bu işleri çözdüm size de yardım edeyim canlarım öptüm moptum demiş![]()
Allah daha nice bayramlar göstersinİYİ BAYRAMLAR
Milletin orucuyla oynuyor sonra kaçıyor devamı gelse iyiydi, kocası hep tepesindeymis yani o kadar uzmansa demek, biz de garı miyiz beee püü kendimeOoo yardım alırım bir dal kadın sesiramazandan sonra gel ayiptur
Çözüm süreci maşallahAy ne diyecek çüçük penislere öcü muamelesi yapmayın ben bu işleri çözdüm size de yardım edeyim canlarım öptüm moptum demiş![]()
Forum forum gezip bu işlere bakıyormuş anladığım kadariyla, büyük hayır işi yani biz anlayamayiz tamm miAz kaldı gidici nasılsa