Evlilikte cinsel ilişki sıklığı ne olmali

Geçen KK’da bir konu vardı. İki bebeği olan bir kadının kocası cinsel hayatları renklensin diye vibratör almıştı, o geldi aklıma. Bana çok ütopik geliyor. Bizimki 16 aylık oldu, hala gece sık sık uyanır. O uyandığında donları toplaya toplaya koşuyorum odaya. Millet vibratör diyor ahsjajksjs
Ben kendimden vibrasyona sahibim artık. Gece o sık uyanmaları yaşadığım dk sinirden titreşiyorum, tabii mutlu sonlu değil😂

Don toplama, çok iyi bilirim hatta onları küfrederek kirli sepetine basmayı :KK70:

Konu sahibi bebeğin ufak, üstelik iki tane. Yoruluyorsunuzdur seneye bu zamanlar libido geri gelir bence. İnsan uykusuzken istemiyor doğal olarak.
Bizim ilk bir iki sene çocuktan sonra can çekişti seks hayatımız ki biz baya libidosu yüksek bir çifttik yani. oğlan kesintisiz gece uykusuna 2,5 yaş civarı geçti hayat eskisine döndü bizde. Artık haftada 4-5 kere olur genelde ekstrem bir durum yoksa
Zaten ne zaman işin başına dursak bir ağlama sesi tabi doğal olarak heves de kaçıyor istek de yoksa ikimizin de ten uyumu iyidir . Cinsel hayatımız da güzel ama tek sıkıntımız yorgunluk ve uykusuzluk inşallah duzelicek

Zaten ne zaman işin başına dursak bir ağlama sesi tabi doğal olarak heves de kaçıyor istek de yoksa ikimizin de ten uyumu iyidir . Cinsel hayatımız da güzel ama tek sıkıntımız yorgunluk ve uykusuzluk inşallah duzelicek
Zamanı var .. birbirini seven iki insan için bu geçici süreç sorun olmamalı.

Libidoya Bağlı , Sağlıklı Beslenmeye , İş Hayatına , Burada Kimisi 3 ay yaklaşmadık derken kimisi günde 4 defaden bahsedip ne yapacağını şaşıranı var . Haftada 3 Yetiyor . 2 defa birleşme 1er saatten yeterli . konuşa konuşa dinlene dinlene oluyor :))

X