• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Penis boyu sorunsalı... Sizce de önemli mi?

Cinsel yani cinlerle ilgili bi sorunum yok. Galiba hikaye arıyorsunuz kendinize ama kandılar boyut yüzünden ihanet etmez. İhanet zaten cinsiyet değil, karakter meselesi. Aldatan erkekler niye aldatıyor? Partnerinin vajinasını beğenmediği için mi?

Neyse sormuşsun şu şekilde cevap vereyim: Haz vermek için zaten 10 cm bile yeterli. Tatmin etmek için kişiden kişiye değişir belli bir oran verilmemiş.

Eşinin penis boyutu yüzünden evliliğini bitirmiş ama büyütme aparatı olduğundan bahsediyor bizlere de.
Yılanın sevdiği ot dibinde biter derler ama bu konuları en son gören de ben oluyorum. Hoş Ramazanda zaten güçten düştüm, gitmeseydi de enerji verici şeyler nedir diye sorsaydım bari.

Ben cinsel terapist olarak danışanlarımla bu konuyu çokça konuşmak zorunda kaldım ve kalıyorum. Kendim de birçok ilişki ve bir evlilik yaşamış bir kadınım. Siteyi genel olarak incelediğimde penis boyu sorunsalının çokça yer aldığını gördüm. Bence "önemli olan boyu değil işlevi" dense de, boyutlarının kadın için önemli olduğu açık bir gerçek. Bu sebeple eşini aldatan çok kadın tanıdım. Ben de bu konunun da dahil olduğu bir çok sebepten dolayı evliliğini bitirdim. Şimdi mutlu bir birlikteliğim var. Buraya dahil olmamın sebebi de kırklı yaşlarda bir kadın olarak sizlerle tanışmak, dertleşmek, aklım erdiğince yardımcı olmaktır. Para gibi bir amacım yok. Bu konuda kendime fazlaca yetiyorum. Mutlu bir gün diliyorum canlar. Kadın varsa hayat vardır. Hepinizi öpüyorum.
Gerçekten herifi penisi yüzünden mi boşadın 😂😂😂

Eşinin penis boyutu yüzünden evliliğini bitirmiş ama büyütme aparatı olduğundan bahsediyor bizlere de.
Yılanın sevdiği ot dibinde biter derler ama bu konuları en son gören de ben oluyorum. Hoş Ramazanda zaten güçten düştüm, gitmeseydi de enerji verici şeyler nedir diye sorsaydım bari.
Bende senden sonra gördüm beterin beteri var😂 psikoloğun cahillik seviyesi

Back
X