Evlilikte cinsel ilişki sıklığı ne olmali

Aa olur mu ‘çocuk size uyacak, aksine daha aktifiz, güzelleşti ilişkimiz’ diyenler de gelecektir.
Çocukla yamulan 3 5 tipiz şurada sadece, millet alev alev.
Dimi bir de koronadan mutevellit millet sıkıldıkça güreşiyor ortalık yangın yeri.. evlenen mi dersin neler neler.. Bu anı beklemisler

Aa olur mu ‘çocuk size uyacak, aksine daha aktifiz, güzelleşti ilişkimiz’ diyenler de gelecektir.
Geçen KK’da bir konu vardı. İki bebeği olan bir kadının kocası cinsel hayatları renklensin diye vibratör almıştı, o geldi aklıma. Bana çok ütopik geliyor. Bizimki 16 aylık oldu, hala gece sık sık uyanır. O uyandığında donları toplaya toplaya koşuyorum odaya. Millet vibratör diyor ahsjajksjs

Hahahah donları toplama yerinde koptum

Ama öyle deme film ya çocuktan sonra çıkıp sosyalleşme azalıyor, çıkıp bir kaçamak tatil, geceleri eğlenme kalmıyor. Garibanın tek eğlencesi kalıyor
Biz de sıklığı çok değişmedi bundan sebep ama o da olmasa neyle eğlenecek bu garipler.
Tabii günde dokuz falan abartının dibi de

Konu sahibi bebeğin ufak, üstelik iki tane. Yoruluyorsunuzdur seneye bu zamanlar libido geri gelir bence. İnsan uykusuzken istemiyor doğal olarak.
Bizim ilk bir iki sene çocuktan sonra can çekişti seks hayatımız ki biz baya libidosu yüksek bir çifttik yani. oğlan kesintisiz gece uykusuna 2,5 yaş civarı geçti hayat eskisine döndü bizde. Artık haftada 4-5 kere olur genelde ekstrem bir durum yoksa

Benim hala çocuklar gecede en en az kelle başı 3 kere uyandıklarından, uyudukları ilk 1 saat uyanmazlar sadece o süre var

Zaten sevişirken ağlayan çocuk bütün hevesi içine tepiyor insanın.
Bilemedim uyanmayan bir çocuğum olsa evet eğlenceli olabilir ama ona da uyacak tempoda koca lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…