- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
Aa niye kız fazla falan değil benim libidom onu karşılayacak güçte evelallah tek eksiğim ne bil bakalımO kadarı da fazla. Horhor çeşmesi mi o?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa niye kız fazla falan değil benim libidom onu karşılayacak güçte evelallah tek eksiğim ne bil bakalımO kadarı da fazla. Horhor çeşmesi mi o?
Hahaha bu ben 2 güne 1e de razıydık ya laaBöyle konu açanları gördükçe, gözümün önüne aldığı cevaplarla gaza gelip yatakta kocasını diliyle döven kadınlar canlanıyor. "Allah belanı versin Necmi, bak Huriyenin kocası Huriyeyi günde 8 kere ................"
Et yiyin biraz, nacizane tavsiye
Yanlız değilmişim ama ayda 1 bulursam 3 yetim doyuruyorumBenım beklentım sabah aksam olmasıydı
Bacım bende artık koca da yok o yüzden sen ayda birde olsa ucundan eccük tadıyorsun ya ben napem dağa taşa mı kerkineyim 3 bebeyleYanlız değilmişim ama ayda 1 bulursam 3 yetim doyuruyorum
Oyuncaklar bugünler içindirBacım bende artık koca da yok o yüzden sen ayda birde olsa ucundan eccük tadıyorsun ya ben napem dağa taşa mı kerkineyim 3 bebeyle
Et ete değmeyle oyuncak bir olur mu hiçOyuncaklar bugünler içindir
konu dehset sohbet dehset senın foto daha dehset bu saatte..O kadarı da fazla. Horhor çeşmesi mi o?