- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.795
- 598
Aa niye kız fazla falan değil benim libidom onu karşılayacak güçte evelallahO kadarı da fazla. Horhor çeşmesi mi o?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa niye kız fazla falan değil benim libidom onu karşılayacak güçte evelallahO kadarı da fazla. Horhor çeşmesi mi o?![]()
Hahaha bu benBöyle konu açanları gördükçe, gözümün önüne aldığı cevaplarla gaza gelip yatakta kocasını diliyle döven kadınlar canlanıyor. "Allah belanı versin Necmi, bak Huriyenin kocası Huriyeyi günde 8 kere ................"
Et yiyin biraz, nacizane tavsiye
Yanlız değilmişim ama ayda 1 bulursam 3 yetim doyuruyorumBenım beklentım sabah aksam olmasıydı![]()
Bacım bende artık koca da yok o yüzden sen ayda birde olsa ucundan eccük tadıyorsun ya ben napem dağa taşa mı kerkineyim 3 bebeyleYanlız değilmişim ama ayda 1 bulursam 3 yetim doyuruyorum![]()
Oyuncaklar bugünler içindirBacım bende artık koca da yok o yüzden sen ayda birde olsa ucundan eccük tadıyorsun ya ben napem dağa taşa mı kerkineyim 3 bebeyle![]()
Et ete değmeyle oyuncak bir olur mu hiçOyuncaklar bugünler içindir![]()
konu dehset sohbet dehset senın foto daha dehset bu saatte..O kadarı da fazla. Horhor çeşmesi mi o?![]()