Ya şöyle aslında; normal şartlarda evde dışarda beyaz pazar donu üzerine pijamayla dolaşan kadın sevişmek istediğinde dantelleri, satenleri çekince yapmacık geliyor adamlara. Kadınların üzerinde de eğreti duruyor zaten.
Benim hiç saten ya da dantelli geceliğim yok mesela, çünkü rahat değiller ve kendimi onların içinde iyi hissetmiyorum. Ama iç çamaşırlarım genelde (yine dantelli değil) keyifli şeylerdir. Ya takımdır ya renkleri uyumludur. Yatarken penye veya ipek tulum ya da gecelik giyerim yaz aylarında. Bence bir çok gecelikten daha seksi. Kışın da pijamalarım genelde taytlıdır ve mutlaka takımdır elime ne geçerse giyinmem. Bunun seksilikle alakası yok kendi konforum tamamen. Saten sevmiyorum ben, saten nevresimleri falan da sevmem mesela, rahat değiller.
Sevişmek istediğim zaman seksi giyinmiyorum diye cinsel hayatımda da bir sorun olmadı şimdiye kadar. Biz genelde seksi giyinmeye fırsat bulamıyoruz zaten.
Bir de adamlar dandik donlarla salınırken kadınlardan özen beklemesinler bir zahmet yav.