- 11 Aralık 2018
- 39.632
- 245.598
- Konu Sahibi clare548548548
Arkadaslar son 2 ornekte reglimin son gunuydu.ben genel bir tavirdab bahsettim.mesela daha once de bir keresinde seksi bir gecelik almistim yanina gitmistim sasirdi etkilendi filan o gun cok yorgundu canm usutuceksin gibi bise soyleyip beni sinir etmisti.ya sıkıldım artik belki de bu yuzden takinti yaptim bu konuyu.diyorum ya bende istemiyorum aslinda tek taktgim onun beni istemesi.reglimin son gununde bunu beklemek sacmalim evet taktigimdan iste.ama genel olarak sevdigini soylemesini beklerim soylemez sebepsiz opmesi beklerim opmez sebepsiz sarilsin isterim sarilmaz bari en azindan cinsel anlamda adim atsin o da cok nadir.bunlari ben yapiyorum bu arada.karsilik veriyor opmeme sarilmama ama kendi icinden birseyler gelsin istiyorum.bu isteklerimi defalarca dile getirdim duzelmedi.ben cok kirginim genek olarak ya yalniz kalmak istiyorum.
1. Eşiniz dokunsal bir insan olmayabilir. Sarılmayı öpmeyi bilmiyor ya da gerekli görmüyor olabilir. En az 3-4 yıllık eşinizin kişisel özelliklerine alışmış olmanız ve otuzlu yaşlarda olgun bir insan olarak insanları değiştiremeyeceğinizi biliyor olmanız gerekir.
2.Eşinizin seksi geceliklerden, iç çamaşırlarından etkilendiğinden emin misiniz? Sanılanın aksine çoğu erkek pek hoşlanmaz ama karşılarındaki kadını kırmamak için belli etmezler.
3. Adamın yorgun olduğunu bile bile atraksiyona girip reddedildiğinizde mutsuz oluyorsunuz. Bu yine sizin yanlış zamanda ısrar etmenizden kaynaklanıyor. Attığınız her adımda bir zamanlama hatası var gibi. Her şeyin yolunda olduğu bir anda reddedilmemişsiniz,