Hahahaha kırmızı geceliğe gelmiş konu en sevdiğimmm
Arkadaşlar ben şimdi normalde pijama altımı mememe kadar çekip (belim soğuk almasın diye) olabilecek en alakasız tshirtleri de içine sokmak suretiyle evde adeta bir new york fashion week edasıyla geziyorum.
Kışın çok ama çok sıcak tutan 2 çift çorabım var ve ikisinin de teki kayıp ben şimdi ne yapayım. Biri kırmızı diğeri mor eşlerini bulamadığım için mecbur bi ayağıma mor diğer ayağıma kırmızı giyiyorum. Nadiren de olsa canım sevişmek istediğinde kocamın karşısına dantel takımlarla filan çıkmaya yüzüm yok. Buna kim inanır??
Kocam gene de sağolsun prensip gereği bana ilgi gösteriyor gibi yapıyor sanırım. Yukarıda tasvir ettiğim kombinle de olsa yere eğildiğimi filan görse şaplak atar
boş geçmiyor ya, sağolsun.
Yalnız bazen ben de şunu fark ediyorum. Kendisi bazen ay bilmem ne gömleğimi gördün mü bahanesiyle karnını içe çeke çeke, göğsünü şişirerek çiftleşmeye hazır güvercin edasıyla üstü çıplak evin içinde dolaşıyor. Bu da erkeğin “kırmızı gecelik” modeli sanırım. Hehehe ben hiç prim vermem böyle hareketlere. Pas geçiyorum. İçi neyse dışı da öyle olsun :)
Amma boş yaptım ha. Konuya dönecek olursak, 4 yıllık evlilik 3 yıllık da ebeveynlik hayatıma dayanarak haftada 1 çok bile