- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi clare548548548
Erkekler imadan anlamaz:)bir kere bunu bir kenara yazinsooonraa cigima,net olun acik acik soyleyin ne istiyorsaniz ya yok efendim o istesin, o ilk soylesin, niye anlamiyor hareketlerimden vs bu liste uzar gider yapmayin boyle zaten herkeste soylemis regl donemi iliski sakincali hijyen acisindan vs her erkek istemez (ben olsam bende istemem)
Onu kiskirtmak tahrik etmek istiyorsunuz siz anlasildi mesele:)
Kirmizi gecelik demiyecemamaa goster kac taktigi ni uygulayabilirsin mesela:)
evde biraz kiskirtici kiyafetler giyebilirsin (musaitse eviniz tabiki)biraz gogus dekoltesi,yirtmacli etek te olur ayyh neler diyorum benya ortaya karisik biseyler yapin iste ama uzerine dusmeyin bu esnada sacinizi dagitin bi havalara girin mesela ayy hic te canim.istemiyor ama.neysee modunda dolasin iste..amanin cok karisik bir yazim olmus bea..ne istiyorsaniz onu yapin takilin kafaniza gore
Onu kiskirtmak tahrik etmek istiyorsunuz siz anlasildi mesele:)
Kirmizi gecelik demiyecemamaa goster kac taktigi ni uygulayabilirsin mesela:)
evde biraz kiskirtici kiyafetler giyebilirsin (musaitse eviniz tabiki)biraz gogus dekoltesi,yirtmacli etek te olur ayyh neler diyorum benya ortaya karisik biseyler yapin iste ama uzerine dusmeyin bu esnada sacinizi dagitin bi havalara girin mesela ayy hic te canim.istemiyor ama.neysee modunda dolasin iste..amanin cok karisik bir yazim olmus bea..ne istiyorsaniz onu yapin takilin kafaniza gore