Evlilikte bakım!!!

senın kullandığın keratının markasını bana msj atsana..

bı sonrakine ondan yaptırsın..

Bende bekarken öyleydim. Ama evlenince kendiliğinden değişiyosun. Çünkü her anın esinle beraber geçiyo ve özeniyosun güzel gözükmek hoş kokmak bakımlı olmak istiyosun ve bunları eşin için severek yapıyosun. Onun tarafından beğenilmek de çok hoşuna gidiyor şımarıyosun bi nevi... Şimdi istediğin kadar sal canım. Kıl tüy içinde evlenince onuda düzenli olarak yapıyorsun yada yaptırıyosun zaten mecburen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kıvırcık saç daha güzel aslında..

kıvırcık saç daha güzel aslında..

kıvırcık sacı olan düz ıster ya..

kocamda hıc sevmıyor saclarını oyuzden..uzatana kadar kıvırcıkları görunmesın dıye nerdeyse 5 ay sapkayla gezdı:))

sımdı yaptırdı da 1 haftadır,kafası nefes alıyor,ben bayıldım onun sapkasından..gördükçe basım ağrıdı..

Mısır püskülü gibi olan boyalı saçlar için hemen kağıt kalem alın elinize..
Ben her gün saçlarımı düzleştiriyorum makinayla bir de boya olunca gerçekten çok yıpranıyor.
Haftada bir yapmaya çalıyorum. Bir kaseye mayonez ve zeytinyağını karıştırın saçınıza sürün bolca tabi. Yarım saat/1 saat bekleyin yıkayın. Saç kendine geliyor resmen.

aynı düşünüyorum..bakmadığın sürece depresyonda diyelim arkadaş devam eder depresyonu..birde genç yaşta ne gerek var..karbohitratlı yemese kilo vermeye başlar silkelense biraz kendine gelir..

eşin esmermi esmerlere extra yakışıyor kıvırcık eşimden biliyorum..

mayonez mi ?? :) bitlenmeyelim sonra

mayonez yağsızmı olacak

var diye hatırlıyorum canım..oda şampuğanla aynı fiyattr..

Ben de ilk kez duydum. Kremlisi var ama ayrı krem hiç görmedim. Zaten kremli şampuanı alıyorum ben kızıma hiç sorun olmuyor çok güzel. Zaten onların saçları henüz çok ince olduğu için işlem de görmediği için ben extra krem satıldığını sanmıyorum.

Yok yok dene ben birkaç yıldır yapıyorum. Mükemmel ötesi. En pahalı saç maskelerinden almadığım sonucu aldım.
Diplere yedirme tabi.
aaa deneyim o zaman benim saçlarım belimde sarı ve fön, maşa ikilisi saçımı essahtan mıssır püskülü kıvamına getirdi :) saç kremine verdiğim para haddi hesabı yok senin kür işe yararsa şahane olur

eylül benım bahsettıgım sampuanıda al..bı dene..2-3 sayfa öncede kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…