- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
- 248
- Konu Sahibi magrur_prenses
-
deneyeyim canım aslında kılıçbalığına sormak lazım gelmiş geçmiş tüm saç malzemelerini denemiştir kendisi kulakları çınlasın
bi evlen bak ztn hepsi kendiliğinden oluyoMerhaba kızlar,,
Ben açıkçası öyle kendine çok bakan biri değilim. Hatta baya bakımsızım da denilebilir. Bunun yanında kilo sorunum var ve bu sorunu çözmeye çalışıyorum.
Ama benim esas sorunum, evet her zaman bakımlı olmalıyız ama ben ailemle yaşıyorum ve o kadar rahat saldım çayıra mevlam kayıra modundayım ki bazen düşünüyorum evlenmiş olsam ve eşim beni bu halimle görse boşar yeminlesarkık bir vücut, üzerimden çıkmayan pijama, eksik kişisel bakım vs vs. kusurum o kadar çok ki. Ne yapmalıyım nereden başlamalıyım bilmiyorum, biraz da üşengecim sanırım şimdiden bir düzen kurmaya çalışsam 1 yıla ancak kurarım gibi.
Bir de kıl-tüy işlerini nasıl hallediyorsunuz? Bekarken bir tık daha rahat olabiliyoruz,azcık çıksa da sorun olmuyor ama ilerde hep temiz gezmek nasıl mümkün olacak?
Desteğinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum,,
Yaşımı büyük gösteriyordu canım yaa
kılıçbalığı sülfatsız şampuan kullandığından bunu kullanmamış olabilir canım. bende artık sülfatsız a başladım keratin yaptım evde kihkih sağolsun ondan ilham aldım..
ama bu şampuanı önceden kullanmıştım baya güzeldi D:
kaça satılıyor canım, değiştireceğim ben de
bi evlen bak ztn hepsi kendiliğinden oluyoadam yataga girdiğinde her an herşey olabilir düüşüncesyle kişisel bakımını yapıyosn ister istemez pijama olayına gelince evin içinde abiye giyincek halin yok eskiden kapalı pijama giyosan evlenince şort askılı yada pijama üstüne daha evlilere hitap eden pijamalar giyosun en önemli şey banyo saçların kötü kokmıcak mesela yada vücudun kiiii evlenince ister istemez daha sık duş alıyosun anlıcağın herşey kendiliğinden oluyo.önceden düşündüğün gibi gerçekleşmiyo canım
şampuanını degıstırecek olanlar şunu alsın..bana dua etsin..
suanda heryerde indirimde..saç acayıp guclenıyor,keratınlı olduğu ıcın..
Eki Görüntüle 1168336
kılıçbalığı sülfatsız şampuan kullandığından bunu kullanmamış olabilir canım. bende artık sülfatsız a başladım keratin yaptım evde kihkih sağolsun ondan ilham aldım..
ama bu şampuanı önceden kullanmıştım baya güzeldi D:
sulfatsızı nerden buluyorsun?
kocamda kıvırcık saclarına keratın yaptırdı:) onada alak..
mıgrosta bılmem kac lıralık alısverıse 7 lıraya ıdı..
normalde 13 lıra..
fakat sonradan gördumkı her markette ındırımde..
yıne 8-9 lıradır herhalde..netten kullananların yorumlarını okudum,herkes bayılmış..
yanı o derece hayran kaldım
katılıyorum muhteşemboyalı saçlar özellikle çalı süpürgesi gibi durmuyo bir süre kullandıktan sonra
tatlım çok marka var gratislerde de var watsonslard da .. bebek şampuanlarından çoğu da hem sülfatsız hem parabensiz.ben şimdilik onlardan alcam maddi durumum azcık darda şu an haha sonra daha güzellerden alcam
he bu arada naısl oldu eşinin saçları
bende oğlanın şampuğandan kullanıyorum..jansons baby sert olmuyo kremli gibi oluyo
bence siz eşinize karşı sygılısınızda ondan..paspal çok arkadaş var maalesef..üstelik bakımlı olmakta maddiyata bakmıyor aslında..
tatlım çok marka var gratislerde de var watsonslard da .. bebek şampuanlarından çoğu da hem sülfatsız hem parabensiz.ben şimdilik onlardan alcam maddi durumum azcık darda şu an haha sonra daha güzellerden alcam
he bu arada naısl oldu eşinin saçları
aynen lastıklesen,boyadan kuruyan,pösuren sacları düzeltiyor..
tam benlik..
ılk yaptırdığında olmadı..sanırım kuaförü dandık marka almış..kıvırcık oldu yıne..
sımdı tekrar yaptırdı,bugun 2.gunu sacı yıkamadan beklenılen donemde yani..3 gun sonra yıkanıyormuş herhalde..
suan bozulma yok,bu sefer oldu herhalde..
şampuan sulfatsız olunca ne oluyormuş? duz olmasına bı yararı varmı?
olmazmı canım var uni babyde çok güzel kullandım..bende unibaby alcam sanırsam.. kremde ayrı kulanırım bebek kremi yhok değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?