- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
- Konu Sahibi magrur_prenses
-
Şimdi adım başı laf yerim ya, burada bacak göstermeye gelmiyor bacım
napım yaa,sarısın olunca aklıma charlıze geldı
yoğsam cebımden çıkarırım onu..
tabı monster dakı halını..
Ben anlamıyorum bakımın nesi zor ki?
Hergün duş almak,temiz kıyafetler giymek,hoş kokular sürmek bu kadar mı zor?
Kıl tüy işlerine de ister güzellik salonuna gidersiniz ister evde epilasyon aleti ile halledersiniz. En fazla yarım saatinizi alır.
Göze bir kalem,dudağa bir parlatıcı 1 dakikanızı almaz mı?
canım kişisel bakımı mustakbel eşiniz için değil kendiniz için yapmalısınız.bir başkası için yapılan her iş insana külfet gelir, sen böyle düşündüğün için zor geliyor sana,kendine olan saygından bakımına özen göstermelisin,alışınca hem zor gelmieecektir ,keyifli olacaktır emin ol
valla her adam aynı degil. Biz rahattan yanayız. Dişardan baktıgında eşim takım elbiseli hergün traşlı bir devlet memuru eve geldiğimizde bildiğin hıyarlı baba ile havuçlu ana..Yırtık eşofman altım,tepeden toplanan saçlarım
Kıl tüyde sorun olmuyor normal kuru düzen devam. sonuçta erkektede var kıl her an elımızde cımbızla ağdayla gezemeyiz.
Çok dert etmeee annem salaş halime kızardı kocam pasaklı raziyem diye seviyor..Anamın evinden daha rahatım
bana göre insan ilk başta kendisine temiz olmalı, insanın kendisine saygısı yoksa karşısındaki için bişeyler yapacaksa benim için anlamı yok.
şahsen ben bakımı eşim için değil kendim için, kendimi iyi hissetmek için yaparım.
o kadar abartılacak bir durum yok 1 yılda toparlanma gibi..
kızkardeşimin oturduğu mahallede öyle..
ona kalmaya giderken dizüstü kot etek koymuştum valize bunu nerde giycen dedi
Sarışın kadın da bir başka oluyor he
Ben de bir ara boyattıydım, ama büyük gösteriyor diye vazgeçtim.
Sıradan kahverengi saçlıyım şimdi
sagol canım sende cok yaşaBen duş almıyorum pislik içindeki kıyafetlerle dolaşıp ter kokuyorum demedim ki , bakımsızım dedim :) Üstüm temiz oluyor ama sabahtan akşama kadar darmaduman olmuş bir pijamayla dolaşıyorum, kıl tüy işlerini hakkıyla yerine getiremiyorum evet ama yarım saatimi alacak kadar az da değil 3 saatte ancak halledebiliyorum ve düzene sokamadım
O konuda yanlış anlaşıldım sanırım, ben eşim için yapacağım demedim ki ama evlilikte daha da fazla dikkat edildiği bir gerçek. Ayrıca yorumunuz için teşekkür ederim :)
Amaa ben bu yoruma çok güldüüümm! Sen çok yaşa e mi
Başkası için bir şeyler yapmak istediğimi hangi cümlemden çıkardınız acaba? Ayrıca pisim demedim, bakımsızım dedim. 1 yılda toparlanma meselesini de, 1 yılda düzene oturtmak, rutine çevirmek anlamında kullandım. Yoksa elbette abartılacak bir durum değil.
benıde sarı kucuk gosterıyor..koyu renk hıc yakışmıyor,silikleşiyorum..bı tuhaf bet bıse oluyorum..
görsen sümüğünü atmazsın..
Bence 1. Bakım temizlik 2. Bakın kılsız vücut
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mahalle değil bacım, komple şehir öyle bizim.
Geçenlerde dekoltesiz falan, sıfır kol gömlek giydim.
Valla onda bile baktılar bacım.
benıde sarı kucuk gosterıyor..koyu renk hıc yakışmıyor,silikleşiyorum..bı tuhaf bet bıse oluyorum..
görsen sümüğünü atmazsın..
evet öyle yerler var hala hatta ülkenin yarısından çoğu öyle sanırım:26:
Kömür karasıyla çok güzel oluyorum ben de ama boyatamam şimdi ona da. Renk değiştirmek isteyince bela oluyor. Avuç avuç saçtan oluyorum, oksidan yüzünden.
22 yaşındayım, sarıya boyadığımda bayağı olgun göstermişti. Annem gıcıklandırdı, tuttum bronz kahveye boyadım ben de.
Ben de şu an çok silik hissediyorum ama millet en iyi hali deyip duruyor
Aynen,bir gün duş almasam kendimi leş gibi hissederim..her gün duş alıyoruzki dışarı çıkmasakta
Aynen,bir gün duş almasam kendimi leş gibi hissederim..
Ama maalesef duş almayanlar da var..
en bayıldığım renk sımsıyah dümdüz saclar..bırde tenın kaldıracak onu..
ömür boyu hasret kalacağım bısey bu..
ben hep sarıydım,sonra kocam kızıl ıstedı onu yaptım..oda cok güzel oldu..
sac uzunsa hersey yakışıyor..kızıldan bronz kahveye gectım..
en son yıne sarıya döndüm..dibten yavaş yavaş beyazlar cıkmaya başladı,yaş 31..dıger renkler sıkıntı yaratıyor
bundan sonra sarıyım anlaşılan..yoksa 15 günde bır boya dur..
Ya ne bileyim, dekolteye hadi bakarsın da kolun neyine bakıyorsun? Onu çözemedim hiç işte. Çözebilen varsa beri gelsin, bana da anlatsın
çok var true gerçekten suyu sabunu şampuğanı olduğu halde bitlenen var ya:44:
Ya ne bileyim, dekolteye hadi bakarsın da kolun neyine bakıyorsun? Onu çözemedim hiç işte. Çözebilen varsa beri gelsin, bana da anlatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?