Evlilikte bakım!!!

Ben duş almıyorum pislik içindeki kıyafetlerle dolaşıp ter kokuyorum demedim ki , bakımsızım dedim :) Üstüm temiz oluyor ama sabahtan akşama kadar darmaduman olmuş bir pijamayla dolaşıyorum, kıl tüy işlerini hakkıyla yerine getiremiyorum evet ama yarım saatimi alacak kadar az da değil 3 saatte ancak halledebiliyorum ve düzene sokamadım

O konuda yanlış anlaşıldım sanırım, ben eşim için yapacağım demedim ki ama evlilikte daha da fazla dikkat edildiği bir gerçek. Ayrıca yorumunuz için teşekkür ederim :)

Amaa ben bu yoruma çok güldüüümm! Sen çok yaşa e mi

Başkası için bir şeyler yapmak istediğimi hangi cümlemden çıkardınız acaba? Ayrıca pisim demedim, bakımsızım dedim. 1 yılda toparlanma meselesini de, 1 yılda düzene oturtmak, rutine çevirmek anlamında kullandım. Yoksa elbette abartılacak bir durum değil.

kızkardeşimin oturduğu mahallede öyle..
ona kalmaya giderken dizüstü kot etek koymuştum valize bunu nerde giycen dedi

mahalle değil bacım, komple şehir öyle bizim.
Geçenlerde dekoltesiz falan, sıfır kol gömlek giydim.
Valla onda bile baktılar bacım.

Sarışın kadın da bir başka oluyor he
Ben de bir ara boyattıydım, ama büyük gösteriyor diye vazgeçtim.
Sıradan kahverengi saçlıyım şimdi

benıde sarı kucuk gosterıyor..koyu renk hıc yakışmıyor,silikleşiyorum..bı tuhaf bet bıse oluyorum..

görsen sümüğünü atmazsın..

sagol canım sende cok yaşa

Kızlar tüm yorumlarınızı tek tek okudum. İçten tavsiyeleriniz ve kendi hayatınızdan verdiğiniz örnekler için teşekkür ederim. :)

Yalnız bir konuda yorumda bulunmak istiyorum,

Genel olarak bakım ile evlilik arasındaki ilişki eleştirilmiş; ama ben zaten evlenicem eşime bakımlı olmalıyım yazmadım ki. Evli olsam eşim boşar yazdım, bakımsızlık boşanma sebebidir çünkü.Bakım ne için kimin için yapılır konusunda bir yorumda bulunmadım. Kaldı ki bir insan sırf eşine saygısından bile bakımlı olabilir, olmalıdır da hatta. Bence bu konuda bir kural yoktur, insan yeter ki bakımlı olsun ister eşi için ister kendi için. Ben de kendime bir rutin oluşturup bu bakımsız hallerimden kurtulmak istiyorum, olay bundan ibaret. :)

benıde sarı kucuk gosterıyor..koyu renk hıc yakışmıyor,silikleşiyorum..bı tuhaf bet bıse oluyorum..

görsen sümüğünü atmazsın..

Kömür karasıyla çok güzel oluyorum ben de ama boyatamam şimdi ona da. Renk değiştirmek isteyince bela oluyor. Avuç avuç saçtan oluyorum, oksidan yüzünden.
22 yaşındayım, sarıya boyadığımda bayağı olgun göstermişti. Annem gıcıklandırdı, tuttum bronz kahveye boyadım ben de.
Ben de şu an çok silik hissediyorum ama millet en iyi hali deyip duruyor

en bayıldığım renk sımsıyah dümdüz saclar..bırde tenın kaldıracak onu..

ömür boyu hasret kalacağım bısey bu..

ben hep sarıydım,sonra kocam kızıl ıstedı onu yaptım..oda cok güzel oldu..

sac uzunsa hersey yakışıyor..kızıldan bronz kahveye gectım..

en son yıne sarıya döndüm..dibten yavaş yavaş beyazlar cıkmaya başladı,yaş 31..dıger renkler sıkıntı yaratıyor

bundan sonra sarıyım anlaşılan..yoksa 15 günde bır boya dur..

Evet sarı en sağlam boyadır, kolay kolay akmaz, aksa da çok belli etmez. Beyazı iyi kamufle eder. O bakımdan kullanışlıdır.
Benim yaş 22 ama beyazım var, hem de tam tepemde
Saçım da kısacık, Amelia kütü resmen
Bebe gibiyim tam, kısa küt saç ve de doğal kahverengi. Hiç çekici değil, ama yaşı kamufle ediyor işte.
Dershanede 18liklerin yanında sırıtmadım

Ya ne bileyim, dekolteye hadi bakarsın da kolun neyine bakıyorsun? Onu çözemedim hiç işte. Çözebilen varsa beri gelsin, bana da anlatsın

evet banada hep garip gelmiştir..rahmetli anneciğim asla kolsuz giydirmezdi..bacak göğüs dekoltesi tamam ama sıska kollarımız görünse ne olurki

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkesin cilt yapısı farklı.
3 saat sürüyorsa sıkacaksınız dişini,halledeceksiniz.
Uzun sürüyor diye tüylü gezmek de anlamsız.
Elbette her daim pürüzsüz olamazsınız ama tüyler aldıça azalır ve azalan tüyler de zaten çok da rahatsız edici olmaz.
Terli değilim,pis değilim bakımsızım demişsiniz de ben de illa ki top model olmanıza gerek yok. Bir duş,parfüm,mini bir elbise,dudak parlatıcısı bu işi çözer dedim...

Ya ne bileyim, dekolteye hadi bakarsın da kolun neyine bakıyorsun? Onu çözemedim hiç işte. Çözebilen varsa beri gelsin, bana da anlatsın

kaynanamın gününe gıttım..

güya usturuplu gıyındım..sıfır kol tiril tiril bı gömlek..

kaynanamın arkadaşı görür görmez..guye sakayla karışık gıydırıyor bana..

oooy buraya cıbıl cıbıl bı kız geldı..başın acık tamamda,kollarını barı ört(gülerek)

bızım burada nerdeyse herkes döt acık gezer..zaten yenı nesıl artık cok rahat gıyım konusunda..

ben zaten nasıl gıyınmem gerektıgını bılen bırıyım..

kocam benı o sekıl normal görüyorken..bu yobazlık nıye?!

bırde hemcınsımsın yani..sana mı düştü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…