Evlilikte bakım!!!

güzel fikirler edindim bu başlıkta kızlar sağolun, :)
ben de bakımlı olmaya özen gösteririm ama bazen çok üşengeç oluyorum. şu an da o üşengeç modumdayım ve düğünüme çok az kaldı. ev içi kıyafet olarak eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum. ailenin yanında da özen gösterirsin tabi ama koca için ayrı bi özen lazım ev içi kıyafeti açısından.. eşofmanla dolaşmaya alıştım ama eşimleyken tatlı şortlar elbiseler giymek istiyorum

ben de böyle bir koku arıyorum var mı tavsiyesi olan??

Benide bu konu çok motive etti. Bende evde çok kokoş gezmiyorum ama evlenince güzel güzel şeyler giymek isterim :)
Misal evde mini elbiseyle gezemiyorum çünkü babamdan utanıyorum ama ilerde eşimin karşısında giyinmek isterim

Body Shop'tan bir ton böyle ürün bulabilirsin. Victoria's Secret vücut spreyleri de hafif kokulardır ve mis gibi çeşit çeşit. Ben geçen Watsons'tan bi vücut spreyi aldım böyle cam şişe de bi sprey, üstü pembe, kapağı beyaz temizlik kokuyor resmen harika ve hemen uçup da gitmiyor.

aldığın ürünün görselini bulup ekleyebilir misin canım birde ne kadara aldın?

Sprey halinde bilmiyorum ama body Lotion olarak bebe markası kremler çok güzel kokuyor. Yurtdışında çok uyguna var ama Türkiyede varmı bilmiyorum.

Tavsiye ederim çok güzel kokuyor. Birkeresinde sürüp dışarı çıkmıştım, sarhoş bir adam bile ne güzel kokuyorsun diye laf atmışti. O günden beri dışarıya çıkarken sürmeyecegim kremler arasında

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu kadar rahatlıkla bence evlenmeyin, sadece kişisel bakım değil evde her şey aksar

aldığın ürünün görselini bulup ekleyebilir misin canım birde ne kadara aldın?

Hatırladım adını :) Google'a XO vücut spreyi yaz, çıkan ilk iki resim. Biri pembe biri sarı. İkisi de çok güzel kokuyor 13 tl'ydi yanlış hatırlamıyorsam. Victoria's Secret ve Body Shop'takiler de 30 civarı.

Eger evlenmeden once bakimsizsaniz evlilikde zor gelir size bakim...zaten insanin normal yasantisi aliskanliklari devam ediyor...ben duzenli olarak agda manikur pedikur yaptirim cirkin tirnaklar ve istenmeyen tugler alsa hosuma gitmez.. her sabah uyanir uyanmaz ilk is banyoya girer bi guzel bi dus alirim sabah dus cok onemli yaz kis fark etmez sabah banyo yapmayinca bir insan cok az uyusa dahi uyku kokar ( buda bana annemden gelmis bir aliskanlik cocukken uyaninca her sabah sokardi beni dusa uyku kokarsin bebegim pis olursun derdi kendide alirdi tabi halen de oyle) banyodan cikinca deodorant surerim dislerimi fircalarim.. vicut spreyleri butter lar losyonlar bende cok severim ve iyi markalardan kullanirim ama yazin fazla kullanmiyorum sicakta agarlik veriyi bana yazin daha fresh urunler kullanmayi severim salatalik li naneli limonlu gibi... banyodan cikinca dogal olarka gece uyudugum picamalar hersey kirliye gider.. aksam yatmadan once mutlaka dus alirim rahat rahat uyuyayim parfum vs.. kokular gitsin diye uzerimden.. yaz kis boyledir bu yazin soguk su kisin ilik su haftada 1 gun mutlakaa sicak su ve kese.. e tabi sacimin boyasina makyajima herseyime dikkat ederim cildime zarar verecek urun kullanmam bunlar aliskanlik zaten evlendikten sonra ozel bir caba sarf etmedim ve bir huyum vardir 1 kiyafeti picamayi heryangi bir seyi ustumden cikarttiysam aksam vea ertesi gun hayatta giyinmem yikanmasi sart

Hergün hem sabah hem aksammi banyo yapiyorsunuz? Vucüdunuz kurumuyormu?

Kizlarrr bana da yardimmm dusuma dikkat ederim hergun dusuma girerim haftada 1 2 kese yaparim kil tug islerim sorun ama tabiki temizliyimi yaparim makinayla yapiyorum ama tugluyum(((((bitmiyor arkadas son care lazer yaptimak istiyorum ozel bi hastanede yaptiraniniz varmi acaba onerebileceyiniz bi hastane.bide kizlar krem olarak hangi markalari kullaniyorsunuz vucut yuz el ayak makyaj temizleme sutu tonik falan bakimliyim birazdaha bakimli olmak istiyorum birde jel tirnak yaptircam varmi aranizda tavsiye ede ileceyiniz kaliteli temiz yer

Hergün hem sabah hem aksammi banyo yapiyorsunuz? Vucüdunuz kurumuyormu?

Canim yazimda da belirttim kisin butterler losyonlar kullanirim yagli olanlardan.. yazin pek fazla kullanmam ve hep fresh urunler kullanirim limon lu naneli salatalik li hafif urunler yani koku olarak cok hafif ve yapi olarak cok hafif ornegin locitane nin limonlu yapisi cok ince yagsiz urunleri var vicutta fazla agirlik yapmayan onlardan bahsetmek istedim aslinda ama bir yandan disari cikmak icin hazirlanmaya calisiyordum pek iyi anlatamadim kisin ise victoria secret body shop ve lush cok kullanirdim kii lush su an bulamiyorum avrupa yakasinda surekli gittiigim avm lerde kapanmis ve hatta turkiyeden gidiyormus victora secreti kim gitse usa ya mutlaka para verip getittirirdim o da gittigim avm de kapandi su an intimisimi geldi ona cok memnun kaldim ic camasiri markasi ama parfumlerii bir harikaa

Öncelikle sağlığınız için ve kendiniz için bakımlı olmanız gerekiyor yani tüylerinizden sadece evlilikte değil bekarkende rahatsız olup bakım uygulamalısınız bu bir alışkanlık bence insan kendini zorunda hissediyor :26: Kendinizi alıştırdığınız ve düzene soktuğunuz an istemsiz olarak yapmaya başlarsınız. Öncelikle kendinizi düşünün birkaç parfüm, roll on, gecelikler, saç bakım kremleri, vücut kremleriyle gayet güzel ve bakımlı görünüme sahip olabilirsiniz her yer avm ve içindeki kozmetik mağazalarıyla dolu bütçenize uygun şeyler alarak kendinize ve eşinize çok güzel görünebilirsiniz

Bakımlı olmak demek makyaj yapmak demek değil ki..
Vücudunuz temiz olsun , kıl tüy olmasın , saçlarınız yıpranmış ise saç bakım ürünleriyle saçlarınıza canlılık getirin, ellerinizin özellikle tırnaklarınızın temizliğine dikkat edin , dişleriniz temiz olsun tamam..
Evde falan makyaj yapıp, dışarı çıkacakmış gibi giyinmek bakımın 1 tık üstü.
Korkacak bir şey yok, işe öncelikle duş almakla başlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…