- 9 Ağustos 2010
- 721
- 701
- 303
- Konu Sahibi magrur_prenses
-
ben de böyle bir koku arıyorum var mı tavsiyesi olan??Merhaba ben de geldiiim :)
1 aylık evliyimm
temiz ve bakımlıyım ama bi konuda fikrinize ihtiyacım var
banyodan sonra sıkmak için vücut spreyi arıyorum
böyle miisss gibi kokan ama hafif olan tarzda bişey
hemen gecmeyecek bişeyy
nolabiliiirrrr:44:
Merhaba ben de geldiiim :)
1 aylık evliyimm
hemen gecmeyecek bişeyy
aldığın ürünün görselini bulup ekleyebilir misin canım birde ne kadara aldın?Body Shop'tan bir ton böyle ürün bulabilirsin. Victoria's Secret vücut spreyleri de hafif kokulardır ve mis gibi çeşit çeşit. Ben geçen Watsons'tan bi vücut spreyi aldım böyle cam şişe de bi sprey, üstü pembe, kapağı beyaz temizlik kokuyor resmen harika ve hemen uçup da gitmiyor.
güzel fikirler edindim bu başlıkta kızlar sağolun, :)
ben de bakımlı olmaya özen gösteririm ama bazen çok üşengeç oluyorum. şu an da o üşengeç modumdayım ve düğünüme çok az kaldı. ev içi kıyafet olarak eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum. ailenin yanında da özen gösterirsin tabi ama koca için ayrı bi özen lazım ev içi kıyafeti açısından.. eşofmanla dolaşmaya alıştım ama eşimleyken tatlı şortlar elbiseler giymek istiyorum
ben de böyle bir koku arıyorum var mı tavsiyesi olan??
Merhaba ben de geldiiim :)
1 aylık evliyimm
hemen gecmeyecek bişeyy
Merhaba kızlar,,
Ben açıkçası öyle kendine çok bakan biri değilim. Hatta baya bakımsızım da denilebilir. Bunun yanında kilo sorunum var ve bu sorunu çözmeye çalışıyorum.
Ama benim esas sorunum, evet her zaman bakımlı olmalıyız ama ben ailemle yaşıyorum ve o kadar rahat saldım çayıra mevlam kayıra modundayım ki bazen düşünüyorum evlenmiş olsam ve eşim beni bu halimle görse boşar yeminlesarkık bir vücut, üzerimden çıkmayan pijama, eksik kişisel bakım vs vs. kusurum o kadar çok ki. Ne yapmalıyım nereden başlamalıyım bilmiyorum, biraz da üşengecim sanırım şimdiden bir düzen kurmaya çalışsam 1 yıla ancak kurarım gibi.
Bir de kıl-tüy işlerini nasıl hallediyorsunuz? Bekarken bir tık daha rahat olabiliyoruz,azcık çıksa da sorun olmuyor ama ilerde hep temiz gezmek nasıl mümkün olacak?
Desteğinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum,,
aldığın ürünün görselini bulup ekleyebilir misin canım birde ne kadara aldın?
tamam canım saolHatırladım adını :) Google'a XO vücut spreyi yaz, çıkan ilk iki resim. Biri pembe biri sarı. İkisi de çok güzel kokuyor 13 tl'ydi yanlış hatırlamıyorsam. Victoria's Secret ve Body Shop'takiler de 30 civarı.
https://www.markafoni.com/product/pierre-cardin-ev-giyim-ve-pijama-2/all/
Çok şekerler burdan bakabilirsiniz
Eger evlenmeden once bakimsizsaniz evlilikde zor gelir size bakim...zaten insanin normal yasantisi aliskanliklari devam ediyor...ben duzenli olarak agda manikur pedikur yaptirim cirkin tirnaklar ve istenmeyen tugler alsa hosuma gitmez.. her sabah uyanir uyanmaz ilk is banyoya girer bi guzel bi dus alirim sabah dus cok onemli yaz kis fark etmez sabah banyo yapmayinca bir insan cok az uyusa dahi uyku kokar ( buda bana annemden gelmis bir aliskanlik cocukken uyaninca her sabah sokardi beni dusa uyku kokarsin bebegim pis olursun derdi kendide alirdi tabi halen de oyle) banyodan cikinca deodorant surerim dislerimi fircalarim.. vicut spreyleri butter lar losyonlar bende cok severim ve iyi markalardan kullanirim ama yazin fazla kullanmiyorum sicakta agarlik veriyi bana yazin daha fresh urunler kullanmayi severim salatalik li naneli limonlu gibi... banyodan cikinca dogal olarka gece uyudugum picamalar hersey kirliye gider.. aksam yatmadan once mutlaka dus alirim rahat rahat uyuyayim parfum vs.. kokular gitsin diye uzerimden.. yaz kis boyledir bu yazin soguk su kisin ilik su haftada 1 gun mutlakaa sicak su ve kese.. e tabi sacimin boyasina makyajima herseyime dikkat ederim cildime zarar verecek urun kullanmam bunlar aliskanlik zaten evlendikten sonra ozel bir caba sarf etmedim ve bir huyum vardir 1 kiyafeti picamayi heryangi bir seyi ustumden cikarttiysam aksam vea ertesi gun hayatta giyinmem yikanmasi sart
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hergün hem sabah hem aksammi banyo yapiyorsunuz? Vucüdunuz kurumuyormu?
https://www.markafoni.com/product/pierre-cardin-ev-giyim-ve-pijama-2/all/
Çok şekerler burdan bakabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?