Evlilikte bakım!!!

çok tebrik ederim canım
bekar mısın?

Ne kadar hoş bor konu olmus buuu kg vermeye karar vermişken bende rutin bir liste hazırlayabilirim kendime burdanda tavsiyeleri alayim :)

Dışarda birçok siyah noktalı, sivilceli delik deşik suratlı kadının neden olduğu yorumlardan anlaşılıyor Arkadaşım güzellik evde makyajlı düğün saçıyla oturmak değildir o biraz özgüven problemi oluyor. Duşunu al, her konuda ki temizliğini ihmal etme ve pijamaların dışında günlük kıyafetlerin olsun misler gibide olursun.

Bu mayonez ve zeytinyagi sac maskesi sanki kuru yapti gibi geldi ilk basta ama sonra fark ettim ki yumusatmis.
Sagol Ipek.

Son düzenleme:

cok akıllıyım filan demedim ama kimseye zıplamıyorum ! arada sırada acıyorum ve arkadasa fikrimi söyledim pekde mühim olmayan bir biçimde beni eleştirmeye çalışan sendin ki neden böyle bir şey yaptın hala anlamış değilim . . .
eleştirmek için var gibisiniz üzülüp streslenmek için değil kafa dağıtmak için bakınıyorum ben burda yardım edip yardım alıyorum genelde ha örgü ha örük sizden başka kimsede takılmadı lütfen uzamasın bu konu hiç kimsenin hakkına girmek istemiyorum mübarek gün ....
sizde benim hakkıma girmeyin 21 senedir bu zeka bana fazlasıyla yetti sizinkide size yeter herhalde herkes kendine sakalsın tdk kurumu gibi olanlar öyle olsun ama bu birilerini eleştirme hakkı vermiyo kimseye :)
Evet sense zeka saçıyorsun.

ufff ! bu sayfada amele kaynar oldu ! :) mune görse bunları durduk yere kendini ortaya atanlar ne şimdi ! muhattap olmayın benimle !

Birincisi kendimi ortaya atmiyorum o karsindaki insan ne yazmis olursa olsun ona embesil demeniz gerekmiyordu embesil(gerizekali) anlamini getirir en sevdigim arkadsimda olsa bana embesil diyecek agzinin payini veririm ve hic konusturmam Ben bu yazilari okuyordum ve cvb yazdim kavga etmek amacli kendimide ortaya atmadim ne bu embesil dedim cunku sizin hic kimseye embesil demenize hakkiniz yok

hayırlı ramazanlar diyorum ve hiç muahhatabım değilsiniz kalp kırmıycam

Evlilikte Bekarlıkta her daim bakımlı olmalı kadın dediğin . Bunu yapman gerekenler olarak değil alışkanlık haline getirmelisin yani günlük rutininin içinde yer almalı bunlar su içmek gibi yemek yemek gibi . Sırf yapmam gerek diye yaparsan devamı gelmez yada unuttugunda önemsemezsin.

Günümüzde çoğu kişi makyaj yapmakla bakımlı olunabilceğini düşünüyor. Halbuki alakası yok sıfır makyajla bile taze bir bahar çiçeği gibi olabilirsin

İlk başta mutlu hissediceksin aynaya baktığında kendine özgüvenin olcak. Özgüvenin olmazsa eğer ne yaaprsan yap boşa Ve daha sonra başlıcaksın alışkanlıklarını kazanmaya ve aslında ilerde bunları sadece kendin için yaptıgını farkedicek sin.

Aynen katılıyorum! Ağır parfümler sürmek, makyaja bulanmak değildir bakım. Gözünüzde de büyütmeyin, temiz bir ten ve cilt, bakımlı - en azından ojeli ve temiz- el ve ayaklar ve tüylerden arınmış bir ten yeterli. Kimse sizden televizyona çıkan sanatçılar gibi olmanızı beklemeyecek emin olun.

Kilolu bile olsanız kendinize çeki düzen verdiğinizde farklı görünürsünüz. Tavsiyem kendinizi salmamanız. Erkekler sevmez bunu.

Bu ikisi aynı kadinmi gerçekten. Şok oldum...

Ay hiç güleceğim yoktu. Hanımlar ikisi aynı kadın ama birisi film için özellikle makyajla çirkinleştirilmiş hali aktristin. Yüzünde bir ton plastik makyaj var. Bu kadar çirkin olsa zaten ünlü olamazdı bu kadın.

Not olarak da belirteyim Charlize Theron makyajsız da çok güzel bir kadındır bkz :

öyleymiş canım sonraki sayfaları okuyunca gördüm

Ben o filmi izledim ve Charlize Theron'u ne zaman görsem aklıma geliyor.
Çok etkisinde kaldım galiba,kadını güzel göremez oldum :)

aynen kıskanıyoda olabilir ..banada senin gözlerin bende olcaktıki derler mavi gözlerim ne demek bu hiç anlamıyorum kötü bişey miki:)))

Yüzünü yıka
dişlerini fırçala
kıyafetlerini değiştir
saçlarını tara
seviyorsan biraz makyaj güzel bir krem ve parfüm
iki günde bir duş al
15 günde aç makinanı yap epilasyonunu
ayda bir kuaföre git saçlarına bakım yap
kiloyuda günlük yarım saat bi yürüyüşle hallet
bunlar ne zaman alır ne seni yorar

Merhaba ben de geldiiim :)
1 aylık evliyimm
temiz ve bakımlıyım ama bi konuda fikrinize ihtiyacım var
banyodan sonra sıkmak için vücut spreyi arıyorum
böyle miisss gibi kokan ama hafif olan tarzda bişey
hemen gecmeyecek bişeyy
nolabiliiirrrr:44:

çalışıyorum eviyim haftada 5 kere duş alırım her hafta kaşımı bıyığımı 2 elim kanda olsa alırım koltuk altımı her hafta epilatorle 5 tane cıkmıs olsada alır roll on umu surerım. dıger kıllarımıda cıktıkca alırım.ıstesemde kendımı salamıyorum acayıp bır otokontrolum var bu konuda hele cıkmıs kaş ve bıyıga takıntım var kıllı degılım ama 1-2 tanede cıksa cımbızla alırım hemen. salamam salanıda samımı bulmam kızlar sunları yapmak ınanın hıc zor degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…