- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
- Konu Sahibi magrur_prenses
-
İşe yararsa da yaz:)
Kasede iyice homojen karıştır sür bolca..
Aynen katılıyorum cnm sana bende eskiden bir picama her gün aynı. hiç kendime bakmazdım. saç tepeden bağlı tırnaklar rezil
şimdi ojeli tırnaklar saç makyaj evde bile seksi teytlar badiler eşim. eşim etrafımda pervane on yıkldan sonra :)))))))))
evet
uzun aramalarımdan sonra sampuğan olan var baby serilerinde
şampuğan +saçkremi olan var ben ikinciyi krem sandım sanırım eee yaş 37 oldu
Şu son cümle bende kendine güvensizlik oluşturdu. Yani kocanız için bu kadar kasmayın bence.
Yani bence o kadar değmez erkek kaçmasın diye bakımlar yapmaya.
Zaten insan bakımlı olursa pozitif elektrik yayar eve. En basitinden bu yani.
Aa ben seni benden küçük sanıyordum nedense…
Meğer ben senden 3 yaş küçükmüşüm.
eşin çok şanslı bence..
ben kendim için yapıyorum galiba:26:
onu sac kremıde çözmemişti..
çamaşır yumuşatıcısını dökmüştüm kafama..
ogun bugundur bakım yapmam sacıma..lanet olsun
Şu son cümle bende kendine güvensizlik oluşturdu. Yani kocanız için bu kadar kasmayın bence.
Yani bence o kadar değmez erkek kaçmasın diye bakımlar yapmaya.
Zaten insan bakımlı olursa pozitif elektrik yayar eve. En basitinden bu yani.
Ay palin sen 2 farklı kişi mi oluyorsun bunları yapınca da adam bu kadar çok değişiyor?
Benmle tanışmanızı öneririm :)) son derece kendine güvenen bi hatun oldgumu ettafmdaki herkes söyler.mükemmel bir eş ve çok sevimli bi oğlum warken neden bunu koruyabilmek için savaşmayayımki.yıl 2014 hatırlatırım. Gözünün içine bakıp kardeşten öteyiz deyip kocasını ellerinden alanlar tanıyorum. Tenzih ederek söylüyorum ama bu gerçeği reddedemeyiz.evlendik diye ipleri salmakta bana sonn derece mantık dışı gelmiştir hep :)) saygılarımla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olabilir ona çok değer veriyorum :))sizde çok tatlısnız ayrıca çok tşk ederm :))
Yumuşatıcı mıparlamış ve Miss kokmuştur sacın 😅😅😅😅😜 bunu dene millan bir kaşık ağzına mayonez bir kaşık saçına 😜😜😜
Ikizlerin süper anası 👶👶
evet
uzun aramalarımdan sonra sampuğan olan var baby serilerinde
şampuğan +saçkremi olan var ben ikinciyi krem sandım sanırım eee yaş 37 oldu
o hisleriniz hiç kaybolmasın inşallah..bende seviyorum eşimi belki monoton olmuş olabiliriz biraz..tabi biz çıkarken 11 yıl önce 2 saat önce hazırlanmaya başlardım
ipek o değilde arkadaşın eşini önemsemesi hoşuma gitti..öyle hissetmiyorum şu an o heyecanı yani,eşimi seviyorum ama:26:
maalesefneyyy 37 mi.....maşallah sana yaşıtız falan diye düşünüyordum
bende 11 yıl sonra hala eşimi seviyorum demek isterim sizin gbi.toplamda 5 yıldır beraberiz belkide onun etkisi bilmiyorum.hepimizin mutluluğu daim olsun.
Ben bekarken de bakımlıydım, evlendim hala öyleyim hatta daha fazlası. Çünkü bakımsız durunca kendimi kötü hissediyorum, aynaya her baktığımda kendimi güzel hissetmeliyim.
Mesela hafif gözaltı morluklarım var ve ben onları görmekten hiç memnun olmadığım için sabah yüzümü yıkadıktan sonra ilk iş onları kapatırım kapatıcıyla😊 2 yıllık eşim bile daha farketmemiştir o morlukları
Cildimi hep temiz ve nemli tutarım bunun için kullandığım özel bakım ürünleri olmadan asla bi yere gitmem
Eyeliner çekmeden evde bile dolaşamam:)
Hep mis gibi kokarım, saçlarım hep bakımlıdır
Bütün bunları kendim için yapıyorum ve yaparken keyif alıyorum çünkü güzelleşiyorum:) sen de böyle düşün
Şimdi hamileyim ve iş arkadaşlarım diyoki sen çocul olunca saçını taramaya bile vakit bulamıycaksın
Gerekirse 2 saat önce kalkar yine bakımımı yaparım kardeşim, herşey insanın kendi elinde😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?