- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
- Konu Sahibi magrur_prenses
-
Ben de ilk kez duydum. Kremlisi var ama ayrı krem hiç görmedim. Zaten kremli şampuanı alıyorum ben kızıma hiç sorun olmuyor çok güzel. Zaten onların saçları henüz çok ince olduğu için işlem de görmediği için ben extra krem satıldığını sanmıyorum.
aaa deneyim o zaman benim saçlarım belimde sarı ve fön, maşa ikilisi saçımı essahtan mıssır püskülü kıvamına getirdi :) saç kremine verdiğim para haddi hesabı yok senin kür işe yararsa şahane olur
millan ben o şampuanın sıvı durulanmayan saç kremini kullanıyorum yumuşacık yapıyor şampuanınıda alayım ozamaneylül benım bahsettıgım sampuanıda al..bı dene..2-3 sayfa öncede kaldı..
etkisi oluyor cidden..ağırlık bastıkça basar ya birkaç gün aynı çamaşırlarla ve duş almadıysn..
Mısır püskülü gibi olan boyalı saçlar için hemen kağıt kalem alın elinize..
Ben her gün saçlarımı düzleştiriyorum makinayla bir de boya olunca gerçekten çok yıpranıyor.
Haftada bir yapmaya çalıyorum. Bir kaseye mayonez ve zeytinyağını karıştırın saçınıza sürün bolca tabi. Yarım saat/1 saat bekleyin yıkayın. Saç kendine geliyor resmen.
normalde zeytinyağı kullanıyorum zaten bakalım denicem ama akşam yaparım :)Benim saçlarda yarıyorsa yaramayacak saç tanımıyorum.
Aynı işlemleri ben de yapıyorum. Hatta geçmiş haftalarda kafam çok doluydu da düzleşmedi bir türlü aynı püskül gibi oldu sabah. O akşam hemen mayonez+ zeytinyağı yaptım kendine geldi saç. Kesinlikle korkmadan dene.
ama ayçiçek yağı değil zeytinyağı.
ipek ciddimisin......zeytinyağıyla bal ve limonu karştırıyordum bi dönem bende ...uzun zamndır hiç bişi denmedim..saçlarımda çok yıpranmıştı...kısacık kestirmiştim farkında olmadan...bende denemek isterimm....
normalde zeytinyağı kullanıyorum zaten bakalım denicem ama akşam yaparım :)bitli pakize olursam yazarım sana :))
normalde zeytinyağı kullanıyorum zaten bakalım denicem ama akşam yaparım :)bitli pakize olursam yazarım sana :))
tamam her iki şekildede yazarım :)İşe yararsa da yaz:)
Kasede iyice homojen karıştır sür bolca..
Limon tezat değil mi saça misk?
Kurutur aksine.
Bunu dene asla pişman olmazsın.
Özellikle fönden önce..
Çok güzel besliyor saçı.
ben 18 yaslarındayken..bırgun bakım yapmaya karar verdim sacıma..
zeytınyagı,yumurta sarısı ve badem yağını sacıma surdum..
yarım saat kapalı sekılde beklettim..
yıkamaya banyoya gıttıgımde şampuanın olmamasıyla yıkıldım..
markete gıdemem o halde..annem eve gelirken alsa sacım aksama beklemez..
önce sabunla arındırmaya calıstım yoook heryer yag,sacım dolandı ıyıce vıcık vıcık..
yuz yıkama jeliyle kurtarmıştım yağdan..oldum keçe:)
Evlendiğinizde otomatik olarak rahat duramıyosunuz yada sadece ben öyleyim bilemiyorum;kızartma yapsam duşta bulurum kendimi ewimde keza pırıl pırıl mis gbi.ömrü hayatımda hiç altlı üstlü pijamam olmadı bol bi eşofman altı ve üstüne dekolteli;omzu düşük tişörtlerim...makyajsız ben bile kendimden soğuyorum o derece severm ve yaparım,kıl tüy işindede ben kendime sir ağda makinesi aldm bacak ve bikini için çokta rahat oluyo azıcık çıksa müdahele ediyorum hemen kolay kolayda bitmiyo öyle 2 sene sonra değiştirebildm ancak.walla kocam bnden başkasına şööyle alıcı gözle bakmasın diye bütün dünya kadınlarıyla savaşabilirim :) :) :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
programlı yaşamak çok önemli bence..ben biara baktım istediklerimi yapamıyorum zaman yok içimden gelmiyor diye diye...ama kendinde öyle mutlu değilsin..
saç bakımı vücüt temizliği tırnak bakımı cilt bakımı hepsinde yapmam gerekenleri belirledim ve belli aralıklarla program hazırladım.
Kıyafetlere gelirsek düzenli nerde ne giyilir ayrımlar kendine göre kombinler....
birde en önemlisi evdeyim bekarım ailem var sadece ama günlük kıyafetlerinin bile şık olmasına dikkat etmeli bence...
Sırf bunlar yüzünden insanların bakış açısı değişiyor.
eşin çok şanslı bence..Evlendiğinizde otomatik olarak rahat duramıyosunuz yada sadece ben öyleyim bilemiyorum;kızartma yapsam duşta bulurum kendimi ewimde keza pırıl pırıl mis gbi.ömrü hayatımda hiç altlı üstlü pijamam olmadı bol bi eşofman altı ve üstüne dekolteli;omzu düşük tişörtlerim...makyajsız ben bile kendimden soğuyorum o derece severm ve yaparım,kıl tüy işindede ben kendime sir ağda makinesi aldm bacak ve bikini için çokta rahat oluyo azıcık çıksa müdahele ediyorum hemen kolay kolayda bitmiyo öyle 2 sene sonra değiştirebildm ancak.walla kocam bnden başkasına şööyle alıcı gözle bakmasın diye bütün dünya kadınlarıyla savaşabilirim :) :) :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
millan o saçı sonra nasıl taradın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?