evlilik

Abim gibi duruyodu birebir aynıydık. Yakışıyoduk da valla:) ama benzemediğimle de yakışıyodum:) aaah ah ay kötü oldum şimdi:)

Bilim de kabul etti bu gerçeği. Sebebini ayna nöronları olarak gösteriyor.

Ayna nöronları; bir hayvanın herhangi bir hareketi kendisi yaptığında ve aynı hareketi yapan birini gözlemlediği durumların her ikisinde de ateşlenen nöronlar için kullanılan terimdir. (Vikipedi, para. 1)

Velhasıl-ı kelam, birbirimizin yüz ifadelerini refleks olarak taklit ediyoruz. Zaman geçtikçe yüz kaslarımız da buna göre şekil alıyor.

Benzeyebilir örnekleri var. Bizi de benzetenler var. Bunun psikolojik temeli de şudur; insanlar kendilerine hayran oldukları için kendilerine benzeyen kişileri begenirler.

Bilim de kabul etti bu gerçeği. Sebebini ayna nöronları olarak gösteriyor.

Velhasıl-ı kelam, birbirimizin yüz ifadelerini refleks olarak taklit ediyoruz. Zaman geçtikçe yüz kaslarımız da buna göre şekil alıyor.
Ayna nöronları ha cok iymiş

Eşimle sima olarak hiç benzerliğimiz yok. Çiftlerin zamanla birbirine benzediğini duydum. Bazı insanlar zaman geçtikçe benzeşiyor sanki.

Bizi de çok benzetiyorlar eşimle küçük bir ilçede çalışıyorum 2 aydır en azından 5-6 kişi sordu kardeşiniz miydi yanınızdaki diye.
Bir deneyde izlemiştim insanlar simaen kendilerine benzeyen insanlara daha yakınlık ve güven duyuyormuş.
Annemle babam da çok benziyor.
İş arkadaşımla eşi ise resmen çift yumurta ikizi :)

Biz esimle zerre benzemeyiz ve benzesmemiZde mumkun degil gibi :)Ben esmer zayif kara kas kara göz,esim kumral yesil gözlü iri yapili:)))Neyse ortak nokta cocuklar olur :))

Bir yabancı araştırma yapılmış, insanlara çeşit çeşit karşı cins resim örnekleri gösterilmiş. Herkes kendine en cok benzeyenden hoşlanmış, dikkat ederseniz birbiirne benzeyenler evleniyor hatta görünce gelin birbiirne benziyo, cunku dogacak cocukları da onlara benzeyecek. Ama hiççç alakasız olan da var , Allah oyle istemiş, mesela diyorlar ki gözler annesi burundan altı babası felan benım de hoşlandıgım bırı olmuştu işyerinden bizi akraba sana. Üç kişi olmuştu

Haha bak guzeldi bu begendim :) vallahi biz hic benzemiyoruz hatta o kadarki o arnavut benim sulalemde iran gocmeni aile hatta ananem bulgar ..var sen dusun ne kadar benzemedigimizi :KK70: :KK70: yani baya alakasiziz emin olabilirsi. :KK70: bugune kadar da benzeyenine rastlamadim :KK70:

X