evlilik

Esimin kiz kardesi sanan oldu. Kücük gösterdigim icin esimin kizi sanan da oldu. Aslinda hatlarimiz hic benzemese de benziyor renklerimiz. Bambaskayiz ama ayniyiz =)

Karakter, huy, zevk ve alışkanlıklar olarak birbirimize benziyoruz ama tip olarak hiç...gerci şimdi düşündüm de vücut tipimizde benziyor. İnce bacak, çıkık kalça, göbekte hafif kilo gibi :)

Çok eskıden duymustum bunu esler bırbırıne benzermıs yıllar gectıkce daha da cok benzerlermıs dıye..
Bir kac yıl once arkadasımın bır kısmetı cıkmıstı hıc ıstemıyordu fakat bırbırlerıne ınanılmaz benzıyorlardı :) sonunda evlendıler mutlu bır yuvaları var :)
Arada gercekten boyle denk geldıklerımde oldu :)
Esım ve ben bırımız Dogu bırımız Batı danız ama cok fazla duyduk cok benzıyorsunuz dedıklerını :) hem tanıdıklarımızdan hem tanımadıgıız ınsanlardan.. mesela bır tatıle gıtmıstık otel sahıbı kardes sanmıs bızı cok benzıyorsunuz dedı :p evlı oldugumuzu duyuncada o zaman kuzen falansınız akraba evlılıgı dedı memleketlerımızı soyleyınce adam sasırdı :KK70:markette, magazada vs yıne aynı konusmalar oldu..
Kopyala yapıstır gıbı bır durum degıl tabı :KK24: ama kardesler bıle o sekılde degıl :KK48:

Rabbım hepımıze mutlu evlilik, mutlu yuva nasip etsın ınsallah :KK68:

üzüm üzüme baka baka kararım mı deseme ne desem :KK70:
Ama bende duydum öyle birşey. Ya da insan kendini beğendiği için kendine benzeyen birine aşık oluyor. Zibcirleme eşinde sana benziyor :KK70:

Birbirini cok sevenler benzermis.nisanlimla benide benzetirlerdi.halbuki bana gore o dunyanin en guzeliydi.ama ayrildik işte sevsende benzesende olmayinca olmuyor

Ben çevremde genelde benzediklerini görüyorum. Hatta biz de çokca söylenen bir laftır: "Karı koca birbirine benzermiş." diye. Sima olarak gerçekten çok benzeyenler var fakat bu çok sevmekten, beraber vakit geçirmekten ileri gelen mimiklerin benzemesi, tepkilerin, jestlerin benzemesi durumu da olabilir :KK72:

Vallahi bence dogruluk payi su sekilde olabilir, bir makalede okumustum, insanlar tip olarak kendilerine benzeyen insanlardan hoslaniyorlarmis.

Benim de gorup kardes zannettigim cift cok var, artik huydan mi suydan mi birbirlerine cekiyorlar nedir cozemedim.

bende zamanla benzer diye duymuştum ,beni benimkiyle kardeş zannediyorlardı ama işte :KK66:

X