meraba arkadaşlar tecrübelerden yararlanmak için bu başlığı açtım.. Benim çok yakın bir arkadaşımın sorunu bu aslında fakat ikimizde onun için en doğru olanına karar veremiyoruz.. Daha doğrusu benim endişelerim var o bu konuda çok kararlı.. Arkadaşımın 4 yıldır bir ilişkisi var ve şuan lise sonda okuyor bu sene ÖSS'ye giricek.. Birbirlerini deliler gibi seviyorlar.. Lisenin ilk yıllarında herkes gönül eğlendirme peşindeyken onların gözü kimseyi görmezdi ve okulun en popüler insanlarından çıkma teklifi almasına rağmen dönüp bir kere bile bakmazdı..Çok zorluklar da çektiler ama hep birlikte aştılar bende bu süreçte hep yanlarındaydım.. Lise 1den beri para biriktiriyorlar ve yaklaşık 15 000 tl'yi buldu bu parayı evlenmek için biriktirdiler ve ÖSSden sonra evlenmek istiyorlar.. Yani tam 18 yaşları dolup bir üniversiteye yerleşince.. Bu beni endişelendiriyo acaba yanlış bir kararmı diye düşünüyorum size bu kadar erken evlenmek doğrumu? fakat bir yandan da dediğim gibi herkesin başında kavak yelleri eserken onlar evlilik için para biriktiriyorlardı.. Kafam karıştı onun için en doğrusu ne bilmiyorum ve onu doğru yönlendirmek istiyorum fikirlerinize ihtiyacım varr lütfen yardm edinn..:1closedeyes: