Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BoşanmamışlarKadın gitmiş derken resmi olarak boşanmışlar mı
E nasıl evleneceksiniz teorik olarakBoşanmamışlar
Boşanacağım dediE nasıl evleneceksiniz teorik olarak
Yakında “kadın evde” de der benceBoşanacağım dedi
Yedin mi ? Şmdiye kadar nye boşanmamış ?Boşanacağım dedi
Boşanacağım dedE nasıl evleneceksiniz teorik olarak
Hayır!! Gitti. Gittiği yerde bitti, dediYakında “kadın evde” de der bence
Yaş farkı olayına bir şey diyemem, akranınızın sizi çok mutlu edeceğinin bir garantisi yok, ama az da değil fark, hayattan beklentileriniz noktasında fikir ayrılığına düşünebileceğiniz bir fark yani.Boşanacağım dedi
Boşanacağım dedE nasıl evleneceksiniz teorik olarak
Hayır!! Gitti. Gittiği yerde bitti, dedşYakında “kadın evde” de der bence
Evlenme ihtimali doğmamışYedin mi ? Şmdiye kadar nye boşanmamış ?
Saçmalık. Giden bir kadını niye bekler bir insan.. boşanmak için yeni birisini mi bulmalı illa. Gelme bu oyunlara sonra çok üzülürsünBoşanacağım ded
Hayır!! Gitti. Gittiği yerde bitti, dedş
Evlenme ihtimali doğmamış
Farklı şehirlerdeyiz. 1,5 yıl oldu.Yaş farkı olayına bir şey diyemem, akranınızın sizi çok mutlu edeceğinin bir garantisi yok, ama az da değil fark, hayattan beklentileriniz noktasında fikir ayrılığına düşünebileceğiniz bir fark yani.
Boşanacağim demekle de olmuyor neyi bekliyor, ne zamandir birliktesiniz, ne zamandir boşanacağim diyor
Bunlar önemli iyi düşünmelisiniz
Kadının biri memnun kalmayıp terk etmiş zaten. Bir de aranızda 15 yaş var. Hem dul hem yaşlı adamla ne yapacaksın? Evlendikten birkaç sene sonra dükkanı kapatırsa içimden bunlar geçiyor kusura bakma. Arkadaşım 16 yaş büyük biriyle evlendi. Ben biraz yaşlanınca ölse bari deyip duruyorBoşanacağım ded
Hayır!! Gitti. Gittiği yerde bitti, dedş
Evlenme ihtimali doğmamış
Kadını beklemiyor. Dava açmayı gurur yapıyor olabilir mi?Saçmalık. Giden bir kadını niye bekler bir insan.. boşanmak için yeni birisini mi bulmalı illa. Gelme bu oyunlara sonra çok üzülürsün
Adam olaya yenisini bulmasan eskisini boşamamak mantığı ile bakıyor ve bu sizi rahatsız etmiyor muFarklı şehirlerdeyiz. 1,5 yıl oldu.
Olmaz. Böyle bir tanıdğım vardı.karısısonra gedi döndü adam fırıldak gibi döndü.Kadını beklemiyor. Dava açmayı gurur yapıyor olabilir mi?
İlişkiyi düşünmüyorum. Dediğim kişi çok iyi biri. Şimdiki yaşamım iyi değilKadının biri memnun kalmayıp terk etmiş zaten. Bir de aranızda 15 yaş var. Hem dul hem yaşlı adamla ne yapacaksın? Evlendikten birkaç sene sonra dükkanı kapatırsa içimden bunlar geçiyor kusura bakma. Arkadaşım 16 yaş büyük biriyle evlendi. Ben biraz yaşlanınca ölse bari deyip duruyor
Mahkemeye gitmeyi gurur meselesi yapıyor galiba.Adam olaya yenisini bulmasan eskisini boşamamak mantığı ile bakıyor ve bu sizi rahatsız etmiyor mu
Ben gitsem kadın dönemez. Gelsin mi diyecek adam?Olmaz. Böyle bir tanıdğım vardı.karısısonra gedi döndü adam fırıldak gibi döndü.
Ahh bu sayfada neler okuduk nelerBen gitsem kadın dönemez. Gelsin mi diyecek adam?