• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik

Sinem kaya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
20
-21
1
27
Arkadaşlar merhaba ben burda yeniyim bir derdim var .s 5 senelik evliligim var
Araya ayrılık girdi 2 sene . Boşanma sürecine girdik esim benle boşanma surecindeyken eski sevgilisi ile birlikteliği olmuş kızla beraber oldu . Kız hamile kaldı esim ceza evine girdi kiz çocuğu aldırmış dediğine göre . Ama ben tekrar barışmaya karar verirken bunların birlikteliğini bilmiyordum eve dönünce . Öğrendim kendisi söyledi . Geride dönemedim:(
Ya o kadar sadık biriyim . Eşimi çok ta seviyorum yaptığın şeyden pişmanlık duymadın mi dedim duymadım dedi. Pişman değilim diye bi cümle kullandı bana . Neyse v.s
Olay bi şekilde kapandı ama çocuk ta düşündüm . Esim bana daha bağlı olsun diye . Hamile kalamadım esim çok değişti benimle ilk zaman ki kadar ilgilenmiyor. Evde işi onun işi ni geçtim . Ama istese zaman bulabilir bana ayıracak . Onu da yapmıyor. Sürekli arkadaşları ile dışarı çıkıyor . Her hafta 1 gün . Benimle akşam yemeği gezme v.s hiç bisey yapmıyor zaman geçirmiyor diyim kısacası. O eski yaşadığı kızı her yere götürmüş . Zoruma gidiyor artık:( Ne yapmam gerek ?

Tabi ki aile hayatınizi bilmiyoruz ama ben çevremden gözlemledigim kadarıyla sadece birisini kendinize veya eve bağlamak için çocuk yapmayi düşünmeyin bile. Sonra genelde hem adamda bir değişme olmuyor hemde doğacak çocuk sağlıklı bir ortamda büyümüyor. Allah yardımcınız olsun, sabır versin. Şu mübarek günlerde bol bol dua edin 🙏

Araya ayrılık girdi 2 sene . Boşanma sürecine girdik esim benle boşanma surecindeyken eski sevgilisi ile birlikteliği olmuş kızla beraber oldu . Kız hamile kaldı esim ceza evine girdi kiz çocuğu aldırmış dediğine göre . Ama ben tekrar barışmaya karar verirken bunların birlikteliğini bilmiyordum eve dönünce . Öğrendim kendisi söyledi . Geride dönemedim:KK43:
Ya o kadar sadık biriyim . Eşimi çok ta seviyorum yaptığın şeyden pişmanlık duymadın mi dedim duymadım dedi. Pişman değilim diye bi cümle kullandı bana . Neyse v.s
Olay bi şekilde kapandı ama çocuk ta düşündüm . Esim bana daha bağlı olsun diye . Hamile kalamadım esim çok değişti benimle ilk zaman ki kadar ilgilenmiyor. Evde işi onun işi ni geçtim . Ama istese zaman bulabilir bana ayıracak . Onu da yapmıyor. Sürekli arkadaşları ile dışarı çıkıyor . Her hafta 1 gün . Benimle akşam yemeği gezme v.s hiç bisey yapmıyor zaman geçirmiyor diyim kısacası. O eski yaşadığı kızı her yere götürmüş . Zoruma gidiyor artık:KK43: Ne yapmam gerek ?
Neyin ilgisini bekliyorsunuz anlamadım. Adam sizi sevse ayrılık döneminde sizi kazanmaya çabalardı koşa koşa eski sevgilisinin yanına gitmezdi. Bile Bile lades demişsiniz.

Niye geri döndünüz ki diyicem de sevdiğinizi söylemişsiniz onu böyle kabul ettiginizi düşünüyordur inşAllah degişir demek istiyorum ama bilemedim umarım kalbinizce olur ve degerinizi size gösterir ne diyeyim ki dönerek en büyük hata edilmiş zaten iyice canınızı sıkmak istemiyorum herşey gönlünüzce olsun

Araya ayrılık girdi 2 sene . Boşanma sürecine girdik esim benle boşanma surecindeyken eski sevgilisi ile birlikteliği olmuş kızla beraber oldu . Kız hamile kaldı esim ceza evine girdi kiz çocuğu aldırmış dediğine göre . Ama ben tekrar barışmaya karar verirken bunların birlikteliğini bilmiyordum eve dönünce . Öğrendim kendisi söyledi . Geride dönemedim:KK43:
Olay bi şekilde kapandı ama çocuk ta düşündüm . Esim bana daha bağlı olsun diye . Hamile kalamadım esim çok değişti benimle ilk zaman ki kadar ilgilenmiyor. Evde işi onun işi ni geçtim . Ama istese zaman bulabilir bana ayıracak . Onu da yapmıyor. Sürekli arkadaşları ile dışarı çıkıyor . Her hafta 1 gün . Benimle akşam yemeği gezme v.s hiç bisey yapmıyor zaman geçirmiyor diyim kısacası. O eski yaşadığı kızı her yere götürmüş . Zoruma gidiyor artık:KK43: Ne yapmam gerek ?
Seni aldatmış bir adama neden geri kazanıcam diye çocuk veresin ki seni hak etmişmi ki çocuğu hak etsin

Çünkü seni elde etti neden gezdirsinki nasıl olsa o seni evde put gibi oturtsa bile her dediğini yapıyorsun, nazım geçmiyor belli ki

Kocan narsist olabilir

Birde uyuşturucu içiyor gibi bir his oluştu içime

Nedense bağımlı adamların eşleri snin gibi aşık oluyor.

Bir kere ayrilmissiniz 2 sene ayri kalmissiniz, yine yaparsiniz. Neden israrla cocuk istiyorsunuz?
Barismayi kim teklif etti?
Bu kadar ilgisiz sevgisizse neden evli kalmaya calisi esiniz?

Çünkü seni elde etti neden gezdirsinki nasıl olsa o seni evde put gibi oturtsa bile her dediğini yapıyorsun, nazım geçmiyor belli ki

Kocan narsist olabilir

Birde uyuşturucu içiyor gibi bir his oluştu içime

Nedense bağımlı adamların eşleri snin gibi aşık oluyor.
Benimde ole şüphem var aslinda

gece gec geliyorsa burnunu cekiyorsa, sabaha kadar uyumuy
yeni bir uyusturucu cikmis daha dogrusu yayginlasmis , ismi metanfetamin, 2 kullanmada bagimli ediyor, en yakin kiz arkadasimin esi, 2.cocuktan sonra kullanmaya baslamis, 50 yasinda adamlar bile kullaniyormus , onu icince saldirganlasiyorlar cinsellige meyil artiyor, acik videolar izlemeye basliyorlar , onu kullanan uzman tedavisi olmadan kurtulamiyor, benimde eski esim kullanmaya baslamisti herseyden kavga cikiyordu, su istese gec getirsem ustume yuruyordu

bir kere sinir krizi gecirdim para kazanmiyor diye ona vurdum, oda oyle bir dovduku gozume kan oturdu

keske darp raporu alip sikayet etseydim , disarda olmalari cok tehlikeli

zaten uyku duzenleri bozuldugu icin para kazanamiyorlar
birde mayin gibi geziyorlar ortada

Back