- Konu Sahibi Balinayakafaatandelihamsi
-
sen eşine annesine evini açıp ona bakmakla en güzel hediyelerden birini vermişsin zaten inşallah kayınvalidenle hiçbir problemin yoktur olmaz dasaat güzel bir hediye arkasına not yazmakta iyi bir fikir bence :98: bende yengeç burcuyum duygusal olur yengeç burçları onu düşünmen bile onun için yeterli olacaktır. Allah bozmasın canım hep mutlu olun
valla aslına haklısın ama onlar beni bunu yapmaya mecbur gördükleri için çokta değer verdiklerini sanmıyorum canım.. saatin arkasına ne yazayım yaa.. klasik olmasa söyle çokkk güzel birşey olsa istiyorum...
valla aslına haklısın ama onlar beni bunu yapmaya mecbur gördükleri için çokta değer verdiklerini sanmıyorum canım.. saatin arkasına ne yazayım yaa.. klasik olmasa söyle çokkk güzel birşey olsa istiyorum...
bizimde çok kısa bi süre sonra evlilik yıldönümümüz..
eşim bana kız kulesinde evlenme teklifi etmişti aynı tarihte bir sonraki yıl evlendik ben şimdi aynı tarihte ve kız kulesinde bebek müjdesi vermek istemiştim kaç ay bunun hayalini kurdum ama nasip olmadı...
canım sorun ne bitanem çocuk neden olmadıııbende de yok
yaaa kızlar tüm gece düşündüm ama saatin arkasına ne yazdıracağımı bulamadım ben ya..
ımmm düşünelimmm
ben eşime saat alınca şunu yazmıştım
canımm,
kavuşamazsam zamansız öleceğimi sandığım,
birlikte nice güzel senelere varmak duasıyla...
kızlar on üç gün sonra ilk evlilik yıldönümümüz var.. günlerdir düşünüyorum ama eşime ne alacağımı bulamadım... özel olsun ve kalıcı olsun istiyorum... çünkü ilk yılımız.. ne olur bana bir akıl verin...çok panikledim...yardımlarınızı bekliyorum şekerler...
acaba oda o kadar düşünüyormudur?
ben senin yerinde olsam hiçbirşey yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?