Evlilik yıldönümümüz..

sen eşine annesine evini açıp ona bakmakla en güzel hediyelerden birini vermişsin zaten inşallah kayınvalidenle hiçbir problemin yoktur olmaz da saat güzel bir hediye arkasına not yazmakta iyi bir fikir bence :98: bende yengeç burcuyum duygusal olur yengeç burçları onu düşünmen bile onun için yeterli olacaktır. Allah bozmasın canım hep mutlu olun

valla aslına haklısın ama onlar beni bunu yapmaya mecbur gördükleri için çokta değer verdiklerini sanmıyorum canım.. saatin arkasına ne yazayım yaa.. klasik olmasa söyle çokkk güzel birşey olsa istiyorum...

bunu en iyi sen bilirsin canım ona nasıl hitap ediyorsan mesela ben kocama paşam derim genelde mesela paşam'a gibi hitap ettiğin lakabı yazdırabilirsin .

tüm zamanlarında seni ne kadar sevdiğimi hatırla falan olabilir;
içinde zaman geçerse güzel olur
ya da bir beyit olabilir, yengeç erkekleri sever;

Şeb-i yeldâyı müneccim ü muvakkit ne bilir

Müptela-yı gamma sor kim geceler kaç saat”

“En uzun geceyi müneccimler, vakit hesaplayanlar bilmez - Derde düşmüşe sor ki geceler kaç saat”

bence çıktgnz ilk zamanlrdan düğün fotoğraflarınıza kadar olan seçilmş fotoğraflardan dvd yazıp birlikte ne kadar yol katettgnızı nerden nereye geldgnızı ve onu zaman geçtkçe ne kadar sevgnızı fotograf altındakı notlarla bi slayta dökebilir ve salona girdgi zaman dvd takıp izletebılrısnz.tabıkı fon müziğinde ikinzn en çok sewdgı parça yada düğündeki dans şarknz olmalı.ben bu tarz hedıyelerden daha çok hoşlanıorum ozel gunlerde.diğerlerini zatn her zmn alabılrısnz.

yada dvd yi süslü bir kutu içinde verip içine ufak bir mektup sıkıştırabılırsnz .. seçim sizin nice mutlu yıldönümleri dilerm

bizimde çok kısa bi süre sonra evlilik yıldönümümüz..
eşim bana kız kulesinde evlenme teklifi etmişti aynı tarihte bir sonraki yıl evlendik ben şimdi aynı tarihte ve kız kulesinde bebek müjdesi vermek istemiştim kaç ay bunun hayalini kurdum ama nasip olmadı...

Son düzenleme:

canım sorun ne bitanem çocuk neden olmadııı bende de yok

yaaa kızlar tüm gece düşündüm ama saatin arkasına ne yazdıracağımı bulamadım ben ya..

ımmm düşünelimmm
ben eşime saat alınca şunu yazmıştım

canımm,
kavuşamazsam zamansız öleceğimi sandığım,
birlikte nice güzel senelere varmak duasıyla...

acaba oda o kadar düşünüyormudur?
ben senin yerinde olsam hiçbirşey yapmam

acaba oda o kadar düşünüyormudur?
ben senin yerinde olsam hiçbirşey yapmam

aynen senin gibi düşünüyordum, bi hafta sonra bizimde yıldönümümüz, nasılsa bişey yapmaz, bende kendimi yormıyım dedim ama dün akşam beni şok etti, ama ben gene de bişey yapmıcam

Konu içeriği nedeniyle "Özel günler,haftalar" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

şimdi bide söyle bişe var sen tatil felan ayarlarsın eşinde ayarlar aynısını evde yemek yapayım dersin eşin dışarda yemek ayarlar bide böle şeler var sen işini garantile elle tutulur kalıcı bi hediye al oda organizasyon yaparsa en azından çakışmazsınız fotoğraf makinesi yoksa profesyonel bir makine al onunla birbirinisi hatta o günü çekin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…