Evlilik yıldönümümüz..

bende aslında saat almayı düşündüm.. arkasına da seni seviyorum yazdırayım dedim ama çok mu klasik kalır diye tereddütte kaldım...

ben eşime saat almıştım ama her zaman yaptığım gibi bi de parayla satın alınması mümkün olmayan birşey hazırladım :)
resimlerimiz ve davetiyemizle başlayan; eski mesajlarımız mailleşmelerimizle devam eden minik bir kitapçık :) kendim yapmıştım çok beğenmişti.
bu arada saat konusunda çok araştırma yaptım çeşitli bütçe aralıklarında ve en son pilli olmayan klasik mekanik bir saat aldım hiç kolundan çıkarmıyor

kayınvalidem yanımızda olmasaydı kesinlikle güzel bir tatil ayarlardım... neden hiçbirşey istediğim gibi olmuyor yaaa... evlendiğimden beri aksilikler yakamı bırakmadı... bu aralar çok gerginim...

wooow gelinlik gerçekten şaşırtıcı olur işte

kayınvalidem yanımızda olmasaydı kesinlikle güzel bir tatil ayarlardım... neden hiçbirşey istediğim gibi olmuyor yaaa... evlendiğimden beri aksilikler yakamı bırakmadı... bu aralar çok gerginim...

canım özel günlere ne kadar anlam yüklersen o kadar hayal kırıklığı yaşarsın
bence relax ol, zaten bence öyle tatil gibi uzun planlarda mutlaka aksilikler çıkar, yok ben kafaya takmam spontane yaşarım dersen bilemem o zaman olur, ama pek öyle bi insana benzemiyosun o yüzden dedim

kayınvaliden bakıma muhtç mı şu an yani yatalak falan mı ya da birine bırakılamaz mı?
ben böyle günlere çok çok özenip çok hazırlanınca hep bir aksilik çıktı o yüzden artık daha rahat davranıyorum bi tane parayla satın alınabilen bi tane de alınamayan hediye veriyorum
geçen doğumgününde mesela balkona kahvaltı hazırladım bi de şort aldım maça giderken giysin diye; o şorttan çok kahvaltıyı hatırlıyor
halbuki ne çok kıvranmıştım evliykenki ilk doğumgünüydü çok çok süper olmalıydı diye; maket almıştım doğumgünü gelmeden vermiştim sonra da dediğim gibi işte kahvaltı hediye iş çıkışında da hep gittiğimiz restorantta yemek yedik ona pasta getirttim ve kafedekilerle paylaştık tavla falan çok güzeldi

kayınvalidem yatalak değil ama bakıma muhtaç kemoterapiden çıktı hali durumu yalnız bırakılmaya pek müsait değil.. hem eşimede böyle birşeyi teklif etsem kabul etmez... bazen öyle isyan ediyorum ki Allah affetsin ama her özel günümü bunlarla koloni halinide geçirmek bir yılda canıma tak etti...

Şehir dışına çıkmayın, şehir içi biri otelde yemek ayarlayın, geceye otelin suit odasında devam edersiniz.

Valla canım sen de çok iş var :)

Bende babalar gününde eşime telefon alayım dedim aslında benim tele ihtiyacım vardı
Ama ben tel manyağı değilim ona alacaktım onunkini de ben kullanırım diye düşündüm
Ellerinde olmadığı için sipariş verdim
ama bizimkisi sipariş verdiğimi duyunca yok telefon olmasın saat alalım dedi
Beraber gittik tabi ben alık alık şu güzel bu güzel derken bu tuttu içlerinde ki en pahalı saati beğendi
Zaten böyle bi becerisi vardır nerde en pahalı en gösterişli var onu bulup çıkarır
Maalesef eşim benim gibi değil kendisine gelince para harcanmasına bayılır
Bana gelince ne yeni yılda,ne anneler gününde,ne doğum günümde ne de oğlum doğduğunda tek bi çiçek bile almadı.Ben özellikle almak istedimki benim için bu tarz günlerin önemli olduğunu anlasın diye
ama hiç sanmıyorum bakalım önümüzde evlilik yıldönümümüz var geçen yıllarda ona da bi hediye almadı bakalım bu yıl alacak mı

kızı fln yok mu ya da bir akraba?
hani söylesen başında dursalar; annenle de konuşsan çok kısa dışarda olucaz her an telefonum açık ne ihtiyacın olursa hemen ararsın fln diye
sonuçta onun oğlunu mutlu etmek için çabalıyorsun
ne güzel evini açmışsın Allah aranıza fesatlık girmesine müsaade etmesin maşallah her gelin yapmaz ama arasıra başbaşa özel zamanlarınızın olması iyidir ya

Eminim esiniz cok mutlu olmustur, dedigim gibi genelde cevremde tanidigim bütün erkekler kol saatlerine cok meraklilar. Bende esime bir kol saati hediye etmeyi cok isterdim ama bu mümkün degil maalesef, suan kullandigi saatten daha iyi bir saat almam icin bütcem yetmez, sanirim ömür boyu esime saat hediye edemem ama esim saz caliyor dogum günü icin güzel bir saz almayi düsünüyorum eger sizinde esiniz herhangi bir enstrüman caliyorsa yada ilgisi varsa begendigi bir enstrümani hediye edebilirsiniz.

ve yanında da bir pafüm alabilirsiin gömlek de olabilir yada çift kısılık sınema bıletı ve hastaneye gönderebilicegın pasta yada kurabıye cıkolata gıbı hos bır suprızz

bende aslında saat almayı düşündüm.. arkasına da seni seviyorum yazdırayım dedim ama çok mu klasik kalır diye tereddütte kaldım...

kesinlikle hoş olur eşimle oyun filmini izlerken ordaki sahnede Michael Douglas'a verilen kol saatinin arkasına babasının ağzındandı sanırım güzel bi not yazılmış eşim vaaay anlamlı falan die yorum yapmıştı.Seni seviyorum değil de daha anlamlı bişe yazdır ne bilim bu cümle artık her fırsatta sölenen bişe oldu kendi fikrim yani tabi yine de siz bilirsiniz..
Nice yıldönümlerinizi birlikte geçirebilmenizi dilerim..

evet ya bencede alacağım saatin arkasına biir cümle yazdırayım en iyisi.. sonra da odamızı mumlarla falan süsleyip bir süprizde orda hazırlayım :):)

Son düzenleyen: Moderatör:
ama şimdiden arkasına ne yazacağımın telaşına düşerim ben...

mesela ne bilim sana en çok nee die telaffuz eder?atıyorum mesela bana mavişim der vavişte hatta biz maviş dielim mavişinden 1.yıldönümümüz adına..gibi çokta abartıya gerek yok bence sonuçta saat arkasına yazılacak bi cümle olacağı unutulmamalı tıkış pıkış olmasın ama dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…