- Emoji Skoru
- 421
- Puanlar
- 173
- Konu Sahibi Balinayakafaatandelihamsi
-
Bence bir erkege verilebilecek en güzel hediyelerden birisi SIK bir kol saatidir diye düsünüyorum.. Esinizi bilemem ama genelde erkekler saatlere merakli oluyorlar en azindan benim esim öyle :)) bütcenize uygun sekilde güzel bir kol saati hediye edebilirsiniz..
Bence bir erkege verilebilecek en güzel hediyelerden birisi SIK bir kol saatidir diye düsünüyorum.. Esinizi bilemem ama genelde erkekler saatlere merakli oluyorlar en azindan benim esim öyle :)) bütcenize uygun sekilde güzel bir kol saati hediye edebilirsiniz..
senin hediyeni bilmem de benim istedigim sey evliligimin ilk yıldönümünde gelinligimi giyerek ona güzel bi masa hazırlayıp onu sasırtmak olurdugelinliginiz yoksa da uzun bembeyaz bir elbise :) düğün fotolarınızı baska fotolarınız avrsa onları slayt yapıp o gece izleyebilirsiniz hediyeyle beraber cok güzel bi gün olur :)
kayınvalidem yanımızda olmasaydı kesinlikle güzel bir tatil ayarlardım... neden hiçbirşey istediğim gibi olmuyor yaaa... evlendiğimden beri aksilikler yakamı bırakmadı... bu aralar çok gerginim...
kayınvaliden bakıma muhtç mı şu an yani yatalak falan mı ya da birine bırakılamaz mı?
ben böyle günlere çok çok özenip çok hazırlanınca hep bir aksilik çıktı o yüzden artık daha rahat davranıyorum bi tane parayla satın alınabilen bi tane de alınamayan hediye veriyorum
geçen doğumgününde mesela balkona kahvaltı hazırladım bi de şort aldım maça giderken giysin diye; o şorttan çok kahvaltıyı hatırlıyor
halbuki ne çok kıvranmıştım evliykenki ilk doğumgünüydü çok çok süper olmalıydı diye; maket almıştım doğumgünü gelmeden vermiştim sonra da dediğim gibi işte kahvaltı hediye iş çıkışında da hep gittiğimiz restorantta yemek yedik ona pasta getirttim ve kafedekilerle paylaştık tavla falan çok güzeldi
Şehir dışına çıkmayın, şehir içi biri otelde yemek ayarlayın, geceye otelin suit odasında devam edersiniz.
kayınvalidem yatalak değil ama bakıma muhtaç kemoterapiden çıktı hali durumu yalnız bırakılmaya pek müsait değil.. hem eşimede böyle birşeyi teklif etsem kabul etmez... bazen öyle isyan ediyorum ki Allah affetsin ama her özel günümü bunlarla koloni halinide geçirmek bir yılda canıma tak etti...
ben eşime saat almıştım ama her zaman yaptığım gibi bi de parayla satın alınması mümkün olmayan birşey hazırladım :)
resimlerimiz ve davetiyemizle başlayan; eski mesajlarımız mailleşmelerimizle devam eden minik bir kitapçık :) kendim yapmıştım çok beğenmişti.
bu arada saat konusunda çok araştırma yaptım çeşitli bütçe aralıklarında ve en son pilli olmayan klasik mekanik bir saat aldım hiç kolundan çıkarmıyor
bende aslında saat almayı düşündüm.. arkasına da seni seviyorum yazdırayım dedim ama çok mu klasik kalır diye tereddütte kaldım...
kesinlikle hoş olur eşimle oyun filmini izlerken ordaki sahnede Michael Douglas'a verilen kol saatinin arkasına babasının ağzındandı sanırım güzel bi not yazılmış eşim vaaay anlamlı falan die yorum yapmıştı.Seni seviyorum değil de daha anlamlı bişe yazdır ne bilim bu cümle artık her fırsatta sölenen bişe oldu kendi fikrim yani tabi yine de siz bilirsiniz..
Nice yıldönümlerinizi birlikte geçirebilmenizi dilerim..
ama şimdiden arkasına ne yazacağımın telaşına düşerim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?