• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıldönümümüz..

Balinayakafaatandelihamsi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
421
Puanlar
173
kızlar on üç gün sonra ilk evlilik yıldönümümüz var.. günlerdir düşünüyorum ama eşime ne alacağımı bulamadım... özel olsun ve kalıcı olsun istiyorum... çünkü ilk yılımız.. ne olur bana bir akıl verin...çok panikledim...yardımlarınızı bekliyorum şekerler...:69::69::69:

Son düzenleyen: Moderatör:
sana benim hayalimden bahsedeyim(suan hayal ve ayarlanması biraz zor ) ilk yıl olmasa bile ikinci yılda evlilik yıldönümü hediyesi olara bir adet pozitif gebelik testi hediye etmek istiyorum en kalıcısı bu sanırım :49:

allahım kendi hediyemden utandım biran :26: eğerki balayına gittiyseniz o oteli ayarlaya bilirsiniz belki daha değişik olur

En güzel hediye 1 veya 2 gece konaklamalı bir tatil, bütçenize göre.
Bol fotoğrafla kalıcı hale de getirirsiniz.

aslında aklıma gelmedi değil ama onu yapamayız çünkü kayınvalidem bizde ve tedavi görüyor şehirdışına çıkmamız pek mümkün değil...

Hayırlı olsun.
Eşiniz nelerden hoşlanır, hobileri neler? Ya da burcu ne:)
Daha iyi yardımcı olabiliriz belki biraz bilgi verseniz..

valla eşim yengeç burcu.. nelerden hoşlanır konusuna gelince en sevdiği şey okumak ve uyumak :):)

valla eşim yengeç burcu.. nelerden hoşlanır konusuna gelince en sevdiği şey okumak ve uyumak :):)

Kitap ve yastık alcan o zaman:)

"Sevdiklerine ve evine düşkün olan yengeç erkekleri içinse; ikinizin resmni koyabileceği şık bir çerçeve, projeksiyon sistemi, romantik DVD, resim çerçevesi, ve albümü, maket gemi tercih edebilirsiniz" diyo nette :)

Uyar mı yoksa değişik bişey istiyosan beyin fırtınasına devam edeyim:)

Kitap ve yastık alcan o zaman:)

"Sevdiklerine ve evine düşkün olan yengeç erkekleri içinse; ikinizin resmni koyabileceği şık bir çerçeve, projeksiyon sistemi, romantik DVD, resim çerçevesi, ve albümü, maket gemi tercih edebilirsiniz" diyo nette :)

Uyar mı yoksa değişik bişey istiyosan beyin fırtınasına devam edeyim:)

beyin fırtınasına devam etsek nasıl olur :):)

aslında aklıma gelmedi değil ama onu yapamayız çünkü kayınvalidem bizde ve tedavi görüyor şehirdışına çıkmamız pek mümkün değil...

Şehir dışına çıkmayın, şehir içi biri otelde yemek ayarlayın, geceye otelin suit odasında devam edersiniz.:69:

sana önerdiğim hediyeden utandım tatlım :61: millettatil demiş ben bebek kendimi kınıyorum :30:

canım inan en değerli hediye bence seninki... Ay aklıma hiç hediye gelmiyor benim eşim teknoloji manyağı olduğu için hiç fikir yürütemedim... Teknolojik birşeyler istersen fikir verebilirim ama :p. Ah ahh erkeklere hediye almak ne kadar zor.

Bence bir erkege verilebilecek en güzel hediyelerden birisi SIK bir kol saatidir diye düsünüyorum.. Esinizi bilemem ama genelde erkekler saatlere merakli oluyorlar en azindan benim esim öyle :)) bütcenize uygun sekilde güzel bir kol saati hediye edebilirsiniz..

sana önerdiğim hediyeden utandım tatlım :61: millettatil demiş ben bebek kendimi kınıyorum :30:

bu da benim en büyük hayalim çok istedim doğum gününde yıl dönümünde böyle bir hediye olmasını ama olmadı:43:
doktarasını bitirsin belki o zaman süpriz yaparım dedim o zamanda olmadı bi tutturamadık zamanını
ama ne zaman olursa olsun böyle bir süprizi kesinlikle yapacqğım.......

senin hediyeni bilmem de benim istedigim sey evliligimin ilk yıldönümünde gelinligimi giyerek ona güzel bi masa hazırlayıp onu sasırtmak olurdu :69: gelinliginiz yoksa da uzun bembeyaz bir elbise :) düğün fotolarınızı baska fotolarınız avrsa onları slayt yapıp o gece izleyebilirsiniz :46: hediyeyle beraber cok güzel bi gün olur :)

Back