• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıldönümüm Kurban bayramına denk geliyor :/

Turkuazevim Turkuazevim canım bu sene bizim evlilik yıl dönümümüz ramazan denk geliyor ve üstüne doğum günüm ramazan bayramına denk geliyor ben senden daha kötü durumdayım sanırsam :D

Merhaba güzel hanımlar,

Uyku tutmadı takvime bakıyordum adet günleri tatile ne zaman çıkarız derken evlilik yıldönümümün kurbana denk geldiğini fark ettim çok üzücü bir şey mi bu sizce?

Böyle zamanda ufak çaplı bir süpriz nasıl yapılabilir güzel fikirlerinizi bekliyorum...
Bizimde 2014 ramazanin ilk günüydü sıkıntı etmedik.eşim güzel vir yerden iftar için yer ayarlamış gittik orucumuzu açtik.hediye aldık verdik.geldik.sıkıntı olucak bişey değil..

Eh tüm evli çiftlerin gelir herhalde bayramlara evlilik yıldönümü. Sorun etmeyin öncesinde kutlayın. :)

Neden bu kadar önemli ki bu günler.İlla geçen sene ya da iki sene önce bugün evlendik diye karı koca karşılıklı deli gibi hazırlanmak bana saçma geliyor.
Tabi ki kutlanır ama evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım iyi ki evlendik vs.vs bir 10 dakikalık konuşma bile yeterli bence. Bundan sonra yıllar boyu her gün berabersiniz x gününün y gününden farkı yok o gün yapamadınız baska gün yapın.

Back