• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıldönümüm Kurban bayramına denk geliyor :/

Gercekten cok mu onemli? Esinizle her gun ayni evdesiniz nasilsa, o gun olmaz baska gun olur. Onceden kutlayin surpriz olsun iste.hayatta son kafami takacagim sey bu olurdu herhalde

Bizim evlilik yıl dönümümüz de ramazan bayramı arifesine denk geliyor.
Bu da demek oluyor ki seneye ramazana denk gelecek.
Ne var ki bunda, çok büyük problem değil bence.

Ben ramazanda evlendim.
Bu sene de ramazana geliyor.
Baktım 2017de de.
2018e cesaret edip bakmadim ama gelmez heralde.

:KK70:
Bende Ramazana girmeden evlendim geçen sene :KK76:bu sene eşimin doğum günüyle beraber hemde ramazana denk geliyor seneye eşimin doğum günü bayramın 1.günü yıl dönümümüz yine ramazana:KK53: dayanamadım 2018 e de baktım yıl dönümümüz arefe gününe denk geliyor :KK70:Rabbim uzun ömürler nasip etsin hepimize:nazar::KK68:

Bende Ramazana girmeden evlendim geçen sene :KK76:bu sene eşimin doğum günüyle beraber hemde ramazana denk geliyor seneye eşimin doğum günü bayramın 1.günü yıl dönümümüz yine ramazana:KK53: dayanamadım 2018 e de baktım yıl dönümümüz arefe gününe denk geliyor :KK70:Rabbim uzun ömürler nasip etsin hepimize:nazar::KK68:

Ben de esimle sevgili oldugumuzun yil dönümünde evlendim.
Romantik ya sozde.
Al sana romantik :D

Ben de esimle sevgili oldugumuzun yil dönümünde evlendim.
Romantik ya sozde.
Al sana romantik :KK70:
Bizde eşimin doğum günü Ramazan ayına denk geldiği için düğünü öne çekmiştik şimdi ikisi de 2 sene daha dönüp duracaklar öyle :KK70:Aslında Ramazan ayında tatil yerleri biletler falan biraz daha uygun bir kaç günlüğüne bunu fırsata çevirebilir insan :KK8:

Bunda uzulecek hicbir sey yok.
Ben olsam esi dostu mangala cagirirdim ardindan birde kutlama pastasi keser hediyesini verirdim.

Merhaba güzel hanımlar,

Uyku tutmadı takvime bakıyordum adet günleri tatile ne zaman çıkarız derken evlilik yıldönümümün kurbana denk geldiğini fark ettim çok üzücü bir şey mi bu sizce?

Böyle zamanda ufak çaplı bir süpriz nasıl yapılabilir güzel fikirlerinizi bekliyorum...

bnce pek sorn yaplcak kafaya taklck bı durum degl.. sız ewlısınz ve hergn brktesınz zaten.. uc gn önce veya uc gn snrada yapablrsınz bıseyler yapp ktlamak ıstersenız............

zaten bu kutlama olayı günler süren bir seramoni değil ki? bayrama denk gelse ne olur denk gelmese ne olur.

zaten bayram olmasa da yıldönümünüzün olduğu haftayı kapatıp işe güce falan gitmemeyi mi planlıyordunuz ki? cidden anlayamadım. alınır bir hediye. çooooook istenilirse çıkılır bir yemeğe. bitti gitti işte.

Okadar hediye düşünmezdim ben olsam nerde yaşıyosunuz bilmiyorum ama bulunduğum yerde paramın yettiğince bir otelde balayı odalarından birini tutardım güzel bi akşam yemeği jakuzi güzel bir gecelik,çocuk varsa arife gecesi ananede yada babanede kalabilir 12 den sonra evlilik yıldönümünüz bayram sabahıda güzel bir kahvaltı sonrada bayram ziyaretleri başlasın

Merhaba güzel hanımlar,

Uyku tutmadı takvime bakıyordum adet günleri tatile ne zaman çıkarız derken evlilik yıldönümümün kurbana denk geldiğini fark ettim çok üzücü bir şey mi bu sizce?

Böyle zamanda ufak çaplı bir süpriz nasıl yapılabilir güzel fikirlerinizi bekliyorum...
Allah başka Üzücü bir durum vermesin .

Back