- 3 Ekim 2007
- 14.416
- 35.474
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi Turkuazevim
-
ramazana denk gelmiyor neyseki oruç tutarken daha olur dimi...
Bende Ramazana girmeden evlendim geçen seneBen ramazanda evlendim.
Bu sene de ramazana geliyor.
Baktım 2017de de.
2018e cesaret edip bakmadim ama gelmez heralde.
Bende Ramazana girmeden evlendim geçen senebu sene eşimin doğum günüyle beraber hemde ramazana denk geliyor seneye eşimin doğum günü bayramın 1.günü yıl dönümümüz yine ramazana dayanamadım 2018 e de baktım yıl dönümümüz arefe gününe denk geliyor Rabbim uzun ömürler nasip etsin hepimize
Bizde eşimin doğum günü Ramazan ayına denk geldiği için düğünü öne çekmiştik şimdi ikisi de 2 sene daha dönüp duracaklar öyleBen de esimle sevgili oldugumuzun yil dönümünde evlendim.
Romantik ya sozde.
Al sana romantik
mangal yapın
şaka bi yana bizim de yıldönümü tuhaf bi zamana denk gelmişti. nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum, yaşam tarzınızı da bilmiyorum ama ben bi klupte canlıperformansa götürmüştüm eşimi.
Merhaba güzel hanımlar,
Uyku tutmadı takvime bakıyordum adet günleri tatile ne zaman çıkarız derken evlilik yıldönümümün kurbana denk geldiğini fark ettim çok üzücü bir şey mi bu sizce?
Böyle zamanda ufak çaplı bir süpriz nasıl yapılabilir güzel fikirlerinizi bekliyorum...
Allah başka Üzücü bir durum vermesin .Merhaba güzel hanımlar,
Uyku tutmadı takvime bakıyordum adet günleri tatile ne zaman çıkarız derken evlilik yıldönümümün kurbana denk geldiğini fark ettim çok üzücü bir şey mi bu sizce?
Böyle zamanda ufak çaplı bir süpriz nasıl yapılabilir güzel fikirlerinizi bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?