• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıldönümüm Kurban bayramına denk geliyor :/

Turkuazevim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
146
100
33
34
Merhaba güzel hanımlar,

Uyku tutmadı takvime bakıyordum adet günleri tatile ne zaman çıkarız derken evlilik yıldönümümün kurbana denk geldiğini fark ettim çok üzücü bir şey mi bu sizce?

Böyle zamanda ufak çaplı bir süpriz nasıl yapılabilir güzel fikirlerinizi bekliyorum...

mangal yapın :rolleyes:

şaka bi yana bizim de yıldönümü tuhaf bi zamana denk gelmişti. nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum, yaşam tarzınızı da bilmiyorum ama ben bi klupte canlıperformansa götürmüştüm eşimi.

Mangal yapına çok güldüm gerçekten :)))

Akraba ziyareti yapıyor olucaz muhtemelen..

hm, o zaman güzel bir hediyeyle kutlayacaksınız, karınlar tok olur zaten. bütün gün başka bir evde kalmayacaksanız ziyaretten arta kalan zamanda da daha özel bir şekilde kutlama yaparsınız başbaşa. :)

Hiç bilmiyorum ki kalır mıyız eve gelir miyiz yoksa evde yatıya misafir mi olur herşey meçhul

Ama bndede bir huy var illa hediyeyi aylar öncesinden kafamda kurmaya başlarım çünkü benimki çok kıl :)))

Beğenmedim demez ama kullanılmayınca veya kalbe dokunmayınca içime sinmiyor. İlla özel olucak falan filan işte:110:

şimdi eşinizin yapısını zevklerini filan en iyi siz bileceğiniz için hediye konusunda akıl veremem. ama çok da kendinizi yormayın bence, evlilik yıl dönümü işte. önemli olan özel bi an oluşturmak diye düşünürüm. hediye konusunda ikimizde zevksiz olduğumuz için biz eşimle hediye almak yerine küçük bi çilingir sofrası hazırlarız zeki müren dinleyip muhabbet ederiz güler eğlenir dans ederiz filan.

bu sene yıl dönümümüz şubat tatiline denk geldiği için evimizde değil kayınvalidemde kalıyorduk. ben bi hafta öncesinden araştırmıştım hayal kahvesinde ceylan ertem performansı vardı. biletleri aldım öylece kaçırdım kocamı gittik gecenin üçüne kadar eğlendik. sabah çorbacı filan. çok da bişi tutmadı maddi olarak. ama efsane oldu :)

ne olmuş yani ne güzel evde olacaksınız işte ilk 2-3 güne denk gelse bile bi kaç gün erteleyip bi yerlere gidin başbaşa bence sevinin tatile denk geldiği için kısa bi tatil yapacak vaktiniz olur

Neden üzücü olsun kı anlamadım .s
Bayramlarda evlilik yıldönümü kutlamak yasak mı veya gunah mı?

Hiç bilmiyorum ki kalır mıyız eve gelir miyiz yoksa evde yatıya misafir mi olur herşey meçhul

Ama bndede bir huy var illa hediyeyi aylar öncesinden kafamda kurmaya başlarım çünkü benimki çok kıl :)))

Beğenmedim demez ama kullanılmayınca veya kalbe dokunmayınca içime sinmiyor. İlla özel olucak falan filan işte:110:
bır tatıl ayarlayın, bu bayramda esınızle basbasa takılın... ılla her bayram bırılerını zıyaret zorunlulugunuz yok yaaa, telle arar bayramlasırsınız olur bıter...
bızım ılk evlılık yıldonumumuz de bebısımız dogmus olacak halıyle evde annemler olacak degıl basbasa olmak, bebısle yalnız bıle kalamayacagız o nedenle guzel bır akşam yemegı hazırlayıp, aılecek takılmayı dusunuyorum ;)
hatta kızından bır pasta bıle yaptırabılırım belkı ;) bende logusa olacagım o donemde kırkım bıle cıkmamıs olacak :D

Ramazan bayramının ilki günü benim doğum günüm.4 gün sonra da eşimin. Bizi o gün hatırlayın anacığım:KK53:
Neyse kaynatmayayım,tam olarak sorun nedir anlayamadım ben

böyle tarihlerin, çakıştığı günlere, önceden dikkat ederdim ....ta ki babamı evlilik yıldönümümde kaybedene kadar:KK43:ALLAH başka dert vermesin arkadaşım....

Back