• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLİLİK YILDÖNÜMÜM HÜSRANA DÖNDÜ

Aslinda kadinjn hakki denir ama cevremde herkes bilezikleri bozdurup ev pesinati yapiyor araba aliyor.hic oyle bilezigini takcam diye tutturan gormedim kendim dahil.ama durumuna gore insanin pirlanta altin takilari olur tabi.yani bana gore bilezik taki degil yatirimlik birsey.bunun icin esjne tutturmak pek hos degil bence surekli bilezigimi isterim isterim deme o istediginde alsin

4*18gr desek 72 gram eder..
125,68 tl gramı
o da hiç yoktan 8500 tl eder..
çok mu değil :KK66:

Ben böyle seviyorum :dondurma:

upload_2016-8-25_11-18-0.png

ben çok yadırgamadım ya. ne bileyim yeni gelin yani bilezik takmak istemesi en doğal hakkı diye düşünüyorum .

Burada beni paragöz olarak nitelendiren şahısları öncelikle terbiyeye davet ediyorum. ben konumda sizce paragöz müyüm değil miyim? diye değil, o bilezikleri yapmalı mıyım yapmamalı mıyım diye sordum ? Buradan tanımadığınız insanlara giydirmek çirkin yaftalar yapIştırmak kolay ! Ayrıca suçluluk psikolojisi diye birşey vardır . Eşimin çiçekle balonla gelmesi de bundandır. Belki aşırı tepki verdim ama bana bu tepkiyi verdiren eşimin ettiği o ağır laflar ! Ve bunun sonradan farkına vardığı için gönlümü almaya çalışmıştır. Eşi için fedakarlıklarda bulunan çoğu bayanın zoruna giderdi eminim o tavır ve sözler . Üstelik 9 yıllık sevgililik dönemimizde bile dışarı çıktığımız vakit bütün hesapları erkeğe kitleyen elini hiçbiryerde cebine atmayan o cimri ve PARAGÖZ kızlardan olmadım. Arabaya bindik biryere mi gidiyoruz gidiş parasını o verdiyse dönüşü ben vermişimdir sinemeya gittik parayı o mu ödedi yemek yediysek ödemeyi ben yapmışımdır . kesinlikle tek taraflı eşime evlenmeden bile yüklenmedim ki en kızdığı huyumda buydu insaların içinde bunu da ben ödücem tartışması yapardık. ben dururken sen para harcayamaZsın diye ama böyle birşeyi asla kendime yakıştırmam. Lise ve üniversite Zaman'larımda kendi harçlıklarımı harcamayıp ona en kaliteli hediyeleri almışımdır neden ona verdiğim değerden . Benim tek taşımda altın. kesinlikle pırlanta değil ve beştaşımı da zaten altın istedim pırlantaya milyarlar verdirecek kadar PARAGÖZ değilim hiçbir zaman da pırlanta Sevda'm olmadı. Anladığım kadarıyla katı ve aşağılayıcı bir şekilde Bu devirde bilezik takan mı var diyen arkadaşların çoğu ya bekar ya da boşanmış o yüzden onları yadırgamıyorum . Ama evli olup takmayı sevmeyen arkadaşlara veya bileziklerini bir şekilde bozdurmak zorunda kalıp takamayan arkadaşlara da saygı duyuyorum tabiki. Tabir ettiğiniz gibi şıkır şıkır takıp heryere öyle gidenlerden asla değilim! Söz günümüze kadar imitasyon bile yüzük takmadık ikimizde öyle takıp takıştırıp hava atmakta yok yani gözüm . Takılacak belli yerler vardır sadece.
yorum yazan herkese teşekkürler .

Bence yaptirmayin çünkü eşinize lazmmis sonradan bitane fazla yapar olur biter rahatlayinca
Yaptırmadım zaten sadece beştaşı aldık . Farklı şeyler yapmaya karar verdi kendisi de kredileri kapatıcakmış. Her ayda birikim olsun diye 2 çeyrek yapmayı düşünüyor bakalım

Altın düşman derler pardon da alırsanız o altınları nerede saklayacaksınız evde .Hırsızlar cirit atıyor

Ayyy bu ne :olamaz:
Gercekten esin iyi dayaniyor kusura bakma. Bilezigimde bilezigim..:ukala: Altin, bilezik,hediye dedigin nedir ki. Sanki adam seni ac mi birakiyor. Bana gore takilan tum hediyeler ortaktir. O bilezik senin degil sizin. Sorun bende mi dugunden bir kac gun sonra ne varsa bozdurduk aklima bile gelmez onlar benim demek :skandal:
Yanlis anlama ama ben olsam alirim bileziklerini veririm bir daha cop dahi almam esim diyip:sinirli:

Çok inatçısın ve çok şanslısın ben yapsam senin yaptığını eşim hayatta öyle balon çiçek filan almaz yalvarmış resmen çıkalım diye.. eşinin kıymetini bil..

Yıl olmuş neredeyse 2017, neden bir bilezik merakıdır gidiyor hala anlamıyorum. Çok istiyorsanız yatırım için altın hesabı açın. Bu şekilde bilezik bence hiçbir kadında hoş değil.

Çok inatçısın ve çok şanslısın ben yapsam senin yaptığını eşim hayatta öyle balon çiçek filan almaz yalvarmış resmen çıkalım diye.. eşinin kıymetini bil..
Evet inatçı olduğumun farkındayım ama ne yapayım bir türlü törpüleyemedim kendimi :( Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.

Back