Evlilik yıldönümü

Bilmem son dakikaya bırakmanıza anlam veremedim.. :19:

Bizim 8 ay oldu şimdiden düşünmüyor değilim yıl dönümümüzü :16:

Anlam verin diye açmadım konuyu sayın kader ; iş dolayısıyla yoğun olduğum için yemek işlerini gece uykumdan fedakarlık ederek hazırladım , hediye işini son dakikaya bırakmamın sebebi de henüz bir dakika bile vaktimin olmayışıdır. Sabah 7,30 evden cıkıp aksam 8,30 da eve sizde girseniz sizinde vaktiniz olmazdı . Ayrıca nişan günümüzü söz günümüzü sevgililer gününü çok güzel bir şekilde kutladık o zaman çalışmıyordum pastayı almaya bile gerek kalmadı çünkü kendim yaptım her şeyi . (vaktim olduğu için) kendi iş yerimde çalışmıyorum kafama göre izin alamıyorum yoksa elbette her özel günü kutlayan biri olarak bunu da asla ilk evlilik yıldönümümüz olduğu için böyle bir telaşa geldi sadece hediyeyi mi alsam yanında bir şeylerde yapsam mı diye fikir almak adına açtım konuyu.umarım derdimi anlatabilmişimdir. Yumurtanın kapıya dayanmasının sebebi düşünmemem değil düşündüğümü icraate dökecek vaktimin olmayışıdır.

Ne güzel fikirler gelmiş,değerlendirirsiniz artık :) Bana ömür boyu mutluluklar dilemek kalmış.Nice mutlu yıl dönümleri görmeniz dileğiyle.Ne tatlı bir telaştır şimdi sizinkisi :) Çok özendim,güzel Allah'ım bizlere de nasip eder umarım..Kolay gelsin,güzel bir akşam geçirirsiniz inşAllah..

DaisyB,

Erken cikabilmene sevindim, hem de neden daha önce düsünmedigin konusunu da aydinlatmissin........Saniyorum istedigin tarzda bir hediye bulabileceksin böylece..

Bize de sana mutluluklar dilemek düser:21:

Umarim güzel bir aksam gecirirsiniz ve nice yillara birlikte olursunuz

Sarap seviyorsaniz Lambrusco denemenizi de tavsiye ederim :) Oldukca hafif :)

Son düzenleme:
Kızlar eve gıderken pastamı aldım hediyeye yetişemedim her yer kapanmıştı ertesi güü alır veririm dıye düşündüm kombici geldi sorunu yanlıs parca getırmısler yapamadan gıttıler bu aksama kaldı yıne. Sonra onlar gıttı yemekleri servis seklıne getırdım amsayı kurdum mmumları yerleştirdim pastamın üzerine (her zaman bir senelik değil cıktıgımızdan beri evliyiz biz der) 3 sene için 3 adet mum koydum her seyı ayarladım sonra gittim nıkahımızda gıydıgım elbisemi giydim makyajımı saccımı basımı yaptım ve bekledım geldi . Hersey cok güzeldi. Sarıldık ettik hiç bişi yokmus gıbı davranıyor bende bugunun senın ıcnı bır önemı yokmu dedim var dedi evlilik yıldonumumuz dedi evet dedim sonra sarap bardakları hazır ama sarap yok her zaman o alır sarabı . Buzdolabını actı hani şarap yok dedi işte o zaman sinirim tepeme cıktı ve tüm mumları söndürdüm pastayı bile kesmedık ya sonra filmi vardı aldım tabagımı yemege basladım sonra muzık caldı dansa kaldıryor beni istemiyorum dedim arkadas bugün tras olmamıs showroomdan cıkarken lütfedip tras olmus marıfetmıs gibi bana anlatıyor dedim ben bu evlılık yıldonumuunu kabul etmıyorum benı hayal kırıklıgına ugrattın dedım eylulun 4unde dugunumuz olmustu o zamanı bekleyelim istersen dedim iyi bir fıkır değilmiş dedim çok sinirlendim iyikide gidip 800 900 lira telefona vermemişim sinir etti beni :47:

Kızlar eve gıderken pastamı aldım hediyeye yetişemedim her yer kapanmıştı ertesi güü alır veririm dıye düşündüm kombici geldi sorunu yanlıs parca getırmısler yapamadan gıttıler bu aksama kaldı yıne. Sonra onlar gıttı yemekleri servis seklıne getırdım amsayı kurdum mmumları yerleştirdim pastamın üzerine (her zaman bir senelik değil cıktıgımızdan beri evliyiz biz der) 3 sene için 3 adet mum koydum her seyı ayarladım sonra gittim nıkahımızda gıydıgım elbisemi giydim makyajımı saccımı basımı yaptım ve bekledım geldi . Hersey cok güzeldi. Sarıldık ettik hiç bişi yokmus gıbı davranıyor bende bugunun senın ıcnı bır önemı yokmu dedim var dedi evlilik yıldonumumuz dedi evet dedim sonra sarap bardakları hazır ama sarap yok her zaman o alır sarabı . Buzdolabını actı hani şarap yok dedi işte o zaman sinirim tepeme cıktı ve tüm mumları söndürdüm pastayı bile kesmedık ya sonra filmi vardı aldım tabagımı yemege basladım sonra muzık caldı dansa kaldıryor beni istemiyorum dedim arkadas bugün tras olmamıs showroomdan cıkarken lütfedip tras olmus marıfetmıs gibi bana anlatıyor dedim ben bu evlılık yıldonumuunu kabul etmıyorum benı hayal kırıklıgına ugrattın dedım eylulun 4unde dugunumuz olmustu o zamanı bekleyelim istersen dedim iyi bir fıkır değilmiş dedim çok sinirlendim iyikide gidip 800 900 lira telefona vermemişim sinir etti beni :47:

karşılıklı anlayış noksanlığından istediğiniz gibi olmamış ama yine de bir ömür boyu mutlu,mesut olun..

karşılıklı anlayış noksanlığından istediğiniz gibi olmamış ama yine de bir ömür boyu mutlu,mesut olun..

anlayış noksanlıgından değil bence umursamak ile ilgisi var. Bu kadar ugrastıysam karsılıgını almak ısterdim traş olmasını göklere cıkarmak yerine neyse istediğim gibi olmadı evet malesef . . .

bi hayalkırıklığı :43:da benden :
dün 10. yıl dönümümüz için evden çıktım önce kalp şeklinde üstünde güller olan beyaz bir pasta aldım , dönüşte almak üzere paket yaptırdım, sonra fotoğrafçıya gidip evde hazırladığım fotolarla foto kitap yaptırmak için fotoğrafçıya girdim , usb den makineye resimleri aktarınca sırası bozulduğu için yaklaşık 2 saat fotoğrafçıda fotoğrafları düzenlemeyle uğraştık, daha sonra tam bitti derken aletteki resimlerin hepsi silindi (tabi sıralarıda) fotoğrafçı yarın versem olur mu abla dedi ve demesiyle gözlerim doldu, 2 saatten fazla süren emek boşa gitti, neyse dedim çıktım fotoğrafçıdan ,yoldan pastaneye kadar ağladım bu arada , neyse pastayı aldım sonrada eşimden beni bulunduğum yerden almasını söyledim, 10 dk içinde gelip beni aldı , ben biraz geç kalınca unutmuş olduğu günü hatırlamış kendisi, ne oldu dedi, boşver sonra anlatırım dedim , tabi pastayıda görmüş oldu , pastamızı keseriz eve gidince dedim , (bu arada halı saha maçı vardı o gün) , sen kes ye dedi ( günün 2. şoku), "ben mi kesip yiyeyim?" dedim,iyilik için demiştim dedi,tamam git eve gelince keseriz dedim, neyse beni eve bıraktı , maça gitti hemen , sonra 9,5 gibi eve geldi, pc başına geçti , bende pastanın üstüne mumla, maytapları yerleştirdim , içerde resmini çektim pastanın , sonra odaya girerken ışığı kapattım , arkası dönüktü eşimin , beni görünce sevindi , bi elimdede tel. vardı bende o anda resmini çektim , neyse oturduk pastamızı yedik , o unuttuğu için benimde başıma talihsizlik yaşadığım için ikimizde birbirimize hediye vermedik ,böyle şeyleri çok takmam, sevgisini bildiğim için hediye önemsemem (aslında olsa çok sevinirim ama olmassada üzülmem işte) aradan bi kaç saat geçti,ben kızı uyutmak için yanına yatmıştım ,yanından kalkınca resimleri malum sosyal paylaşım sitesine 2 resim attım pc.den ,biri pastanın resmi diğeride odaya girerken ışıklar kapalı mumlar yanarken ki resim, bu arada saat 01:30 gibi , eşimde uyumuyordu,biliyorum tel.den aynı siteye bakınıyordu, resimle birlikte güzel sözlerde yazmıştım (başıma gelen en güzel şey vs. gibi) neyse baktım eşim tepki vermiyo yanına gittim , dediği ilk şey "madem resim paylaşacaksın neden bu saatte ekliyorsun" (bunun nedeni daha erken koyarsan daha çok beğeni olur hesabı ) ve dediği 2. şeyde "neden ev kıyafetiyle olan resmi ve evin güzel olmayan yerinin resmini koydun" , şok ,şok , şok, ben "kimse için değil senin için o resimleri ekledim dedim " sonrada bütün gün çektiğim rezilliği , fotoğrafçıdan çıkarkenki ağmamı vs hepsini getirdim aklıma ,sonra gittim resimleri kaldırdım , kaldırma vs. özür dilerim falan dedi ama çok kalbim kırıldı, gösteriş meraklısı olan biri için neler yaptığımı düşündüm, gittim tekrar kızımın yanında yattım , şimdide konuşmuyorum onunla, kısacası tanışma yıldönmüymüş, evlilik yıldönümüymüş, doğumgünüymüş , bundan sonra ASLA ama ASLA hazırlık ,hediye ,kutlama falan yapmam , incelik falan belediğim yoktu ama bu kadar kabalıkta beklemiyordum , kısacası değecek bir eşiniz varsa böyle işlere kalkışın , ben bu konuda jubilemi yaptım:43::43::43::43::43: ...

Back