Evlilik yıldönümü

DaisyB

Meleğim beni bırakma
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
2.936
9
66
İstanbul
kızlar bugün 1.evlilik yıldönümümüz ve çalısıyorum işteyim yapabileceğim bir şey yok şu an bana akıl verin eve gidince ne yapayım ?? Direk hediye mi alayım yoksa bir pasta alıp kesip yemeğimizi yiyelim üstelik akşama kombi bozuldu parcasını değiştirmeye gelecekler ouff yardım bana​

dışarıda kutlayamayacaksanız bi pasta al......
hediyede tabi..

Dısarda kutlamamız imkansız 9da eve geliyoruz ve kombici gelıcek o saatten sonra ne yapıcam üstelik hedıye nasıl alcam eve birlikte dönücez bu akşam :44:

Hediye alma seçeneğiniz yoksa bir mektup yazın. Ve bugün 1 saat bile olsa erken çıkmaya çalışın. Pasta alın yatak odanızı süsleyin.

Son düzenleme:
1. evlilik yıl dönümü özel olmalı :) keşke hediyeyi önceden ayarlasaydınız Bir de anlamlı bir mektup ve küçük bir pastayla süper olurdu bence ;) Önceden düşünseydiniz keşke:44:

belki de eşiniz bir süpriz yaparrrr ?? ama en azından bir hediye almanız lazım...

Esinizin hatirlayacagina inaniyorsaniz birseyler yapmalisiniz bence de...

Yarim saat erken cikip yakinlardan bir pastahaneden pasta alabilirsiniz..
Birlikte eve dönmeniz kötü olmus, biraz gec cikacagim SEN EVE GIT deseniz??

Ya da mektup yazin, mektubu cok demode bulacaksa, mail atin..

Dönerken de marketten en sevdigi herhangi bir seyi alin, ya da en sevdigi yemegi pisirin bu aksam...

Aksilikler üst üste gelmis...Film izlemeyi seviyorsaniz romantik bir film bulup da izleyebilirsiniz kombici gittikten sonra..

Ama en mantiklisi önceden düsünmenizdi tabi :)

Son düzenleme:
Neden daha önceden bir ehdiye almadınız?:27: İlk ya hani keşke alsaydın... Bence eşine mektup yaz. Eve gidince de yalnız kaldığınızda ikinizin bir şarkısı vardır heralde onu söyle ona:24:

yumurta kapıya dayanmış siz napsam diyorsunuz
Son güne kalırmı böylesi özel bir gün
üstelik ilk evlilik yıldönümü kutlamanız

aslında eşiniz de bu koşturmacanızın ve vakit bulamadığınızn farkındadır kombiciniz gittikten sonra özel bir sofraya gerek yok evde ne varsa birde masaya 2 tane mum tabi birde slow bir müzikk hem unutmadığınızı hissettirirsiniz hemde ileride gülerek bahsedeceğiniz 1. yıldönümünüz olurr :)

aslında eşiniz de bu koşturmacanızın ve vakit bulamadığınızn farkındadır kombiciniz gittikten sonra özel bir sofraya gerek yok evde ne varsa birde masaya 2 tane mum tabi birde slow bir müzikk hem unutmadığınızı hissettirirsiniz hemde ileride gülerek bahsedeceğiniz 1. yıldönümünüz olurr :)

Mum ve slow müzik evet :)
Yemek olarak da dönüşte bir market veya mezeciye uğrayıp değişik mezeler alabilirsin.
Azar azar,birer kaşıklık çeşitler veya 2 şer tane dolma çeşitleri vs..Ordövr gibi bir tabak hazırlayabilirsin.

İçki içiyorsanız 1 küçük şarap ve birkaç peynir çeşidi olabilir.
Bir de küçük pasta,oldu bitti :)
Tebrikler bu arada,mutluluğunuz daim olsun.

kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim , son güne bırakmadım aslında o kadar yogunum ki bugun cıkıp hedıye almayı düşünmüştüm aksam birlikte dönelim dedi tamam demek zorunda kaldım . Geçen hafta konustuk aklımda hediye telefon almak aslında ama işte geri dönerken nasıl alıcam yapıcam butun hafta calısıyorum tabıkı onceden düşündüm hediyeyi almayı ama cıkamadım malesef sınav iş ev her sey üst üste bır yılda o kadar cok şey kutluyorumkı özel olarak . Ayrıca dün geceden hallettim yemek olaylarını sadece şarap almak kaldı . benim hediye olayını halletmem lazım . arkadas nasıl yani demiş yani kötü güne geldi yatak odamı süslesemde farketmez :27:

Kızlar 1 saat erken çıkıyorum yaşasın ben demeden sen cık dedi cok sanslıyım bugün direk bir turkcelle gitmeliyim :)

elbette özel günler çok önemli ama ugun olmayan zamana denk gelivermiş
sıkma canını eşin yorgun ve youn olduğunun farkındadır mutlaka
ama sende bi pasta bari alıver o senin için güzel şeyler düşünmüşse mahçup olma bari

gözün aydın :) nasıl bir hediye düşünüyorsun ?
Hangi semtte bakacaksın ?

Mesela şöyle birşey olabilir mi :

saat ve aksesuar kutusu

canım şu an erenköydeyim kadıköyden bakıcam iş çıkışı umarım karşılasmayız ,saat 6 olsada cıksam
elbette özel günler çok önemli ama ugun olmayan zamana denk gelivermiş
sıkma canını eşin yorgun ve youn olduğunun farkındadır mutlaka
ama sende bi pasta bari alıver o senin için güzel şeyler düşünmüşse mahçup olma bari

evet uygunsuz bir zamana geldi aslında pazar günü kutlamaya karar vermiştik ama misafirimiz geleceği için aynı gününde kutlamaya karar verdik en son. Allahdan yemek işlerini gee hallettim uyurken yoksa ne yapacagımı şaşırırdım gerçekten. Pasta alıcam ve hediye telefon . 1 saat erken cıkmam bana yetecek

Back